Siemens TA60100 1700 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah/Beyaz  Yorumları

Siemens TA60100 1700 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah/Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2019
    Siemens sipariş ettim üzerinde Bosch markalı ürün geldi

    Ürünü özellikle Siemens olarak sipariş ettim ancak Bosch marka göndermişler. İki marka Ürünlerinin genel olarak aynı olduğunu biliyorum ancak özellikle demliğin tutma kulbu çok daha koyu bir gri renginde oldu. Ayrıca Siemens diye burada ürün sergileyip kafalarına göre Bosch göndermek ne olursa olsun hoş değil. Ek olarak ürünün yanında süzgeç ve kapağın da istenilirse gönderilebileceği kesinlikle belirtilmeli en azından gönderilmeyeceğine dair net bir not ilanda bulunmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2019
    Bir Yıldız

    özellikle alt kısmı çok kullanışsız..1 senede 2 defa bozuldu ve 2 yılı dolmadan alt alt demlik beyaz kısmından delindi..kesinlikle tavsiye etmiyorum..

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2018
    Orijinal yedek

    Siemens'in orijinal yedek cam demliği geldi. Elimizdeki kapak ta sorunsuz uydu. Kulbun plastik rengi aslı gibi (kapak ile aynı). Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2018

    Kapağının fiyata dahil olmamasına rağmen pahalı biraz

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Tasarım hatası mevcut ve sağlıklı bir ürün değil

    Epey araştırdıktan sonra güvendiğim marka olan Siemens'de karar kıldım. Genel olarak Siemens markası iyi bir marka olarak biliniyor, ancak bu çay makinesinde önemli bir tasarım problemi mevcut. Marka abonesi olmadığımdan ötürü, aşağıda yazıyorum: Çaydanlığın ve demliğin kapakları yerlerine düzgün oturmuyor (tasarım hatalı) ve özellikle demlikle çay koyarken altında sıcak buhar dolu olan kapak her seferinde düşerek el yanıklarına vs sebep oluyor. Ayrıca çaydanlığın suyun içinde kaynadığı büyük alt kısmı en kalitesiz leğen plastiğinden yapılmış gibi görünüyor...100 dereceye ısıtılan su kalitesiz bir plastikte kaynamamalı, bu tür malzemeler yüksek ısılara maruz kaldığında kanserojendir. Sonuç olarak bu üründen memnun değiliz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2016
    güzel ürün

    Ürünü alalı 1 yıl oldu. sıkıntısız keyifle kullanıyoruz.En ufak deforme yıpranma yok.Kesinlikle tavsiye ederim.Kendiliğinden kapanması ve demliğin büyük hacimli olması büyük kolaylık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2015
    Ortalama bir cihaz

    Ürünle ilgili sıkıntıları sıralarsak; demlik kulpu zamanla kırılıyor, bardağa çay konurken ağız genişliğinden dolayı su boşaltırken yere dökülüyor. Onun dışında ısıtması hızlı ve güzel. Demliği büyük ve geniş ailelere de hitap ediyor

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2015
    Ürün güzel sensörü sayesinde çay hiç soğumuyor

    Evet çok beyendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2015
    Kalite

    ürün dün elimize geçti. Şimdilik eksi bir yanını görmedim.Gayet şık ve kaliteli bir ürün.İstediğiniz kadar misafir ağırlayabilrsiniz demlik gerçekten hacimli. İki saat sonra ürün kendini otomatik olarak kapatıyor, kapatmadan önce paneldeki ışıklar 10dakika süresince yanıp sönüyor.bu kendini kapatma özelliği MÜKEMMEL.Düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2015
    Gerçekten Çok Güzel

    Anneme anneler günü hediyesi olarak aldım. Gerçekten çok güzel hem teknolojik olarak hemde hazne olarak mükemmel verildiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2015
    Güzel Ürün

    Güzel ürün,siemens kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2014
    Çok iyi

    Zamanında hediye verilmiş su ısıtıcının suyu ısıttıktan sonra kendini otomatik kapatmaması sonucu yanması sonrası aldığımız bu ürün açıkçası mükemmel. Sessiz ve hızlı. 2 saat sonunda kendi kendine kapanması artı bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2014
    siemens ürünleri gerçekten güzel

    Benim evimdeki tüm beyaz eşyam ve küçük ev aletlerim hepsi "SİEMENS". Bu ürün gerçekten harika, korkmazdan aldığım çaydanlık suyu sıcak tutmuyor ve çay dökerken akıtıyor. Ben memnun kaldığım için hediye olarak kız kardeşimede almıştım. Kız kardeşimde çok memnun ve oda artık birçok ev aletlerini Siemens den aldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2013
    cam demlikli çay makinası

    Ne zamandır cam demlikli çay makinası arıyordum, çok hızlı kaynatıyor suyu, çayı çok çabuk yapıyor, 2 saat sonra kendiliğinden kapanması iyi bir özellik, çayı açık unutanlar için..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    kullanışlı ve kaliteli bir ürün

    bence ürünü benzerlerinden ayıran en önemli özelliği demlik kapasitesinin büyüklüğü.kalabalık misafir ortamlarında bu çok işinize yarayacaktır.malzemesi kaliteli ve gayet kullanışlı.demlik kapağı sabitlemeli olduğundan ne kadar eğerseniz eğin kapağın düşmesi diye bir şey mümkün değil.kablosu yeterince uzun daha önce kullandığımız bir başka markanın çaycısında bu büyük sıkıntıydı kablo prize ulaşmıyordu.tek olumsuz yanı suyu biraz geç kaynatıyor onun dışında herhangi olumsuz bir yanını göremedim.Siemens kalitesni hissettiren bir ürün başka söze gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2013
    harika bir ürün

    Annemin var bu üründen, o kadar kullanışlı ki. benim başka bir marka var her çay doldurmadan önce tekrar kaynatmak gerekirken bunda su sıcaklığı sabit, düşerse kendiliğinden ısıtıyor. diğer çaydanlıklar kadar ağır da değil...ben çok beğendim kendime almayı isterim. şiddetle de tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2012
    kesinlikle alın

    piyasadaki benzer ürünlerle kıyaslayınca en iyisinin bu ürün olduğunu göreceksiniz. hepsiburada.comdaki fiyatı çok uygun. misafir ağırlamak için ideal. ayrıca kısa sürede yani 2 günde elime ulaşmış olması da süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2012
    Teknolojik

    Çay makinaları içerisinde en teknolojik makina.Kendiliğinden 2 saat sonra kapanması iyi bir özellik.Unutkan insanlar için mükemmel.Hem enerji tasarrufu sağlıyor,hemde arızalara sebep olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2011
    cok ıyı

    sımdı sıparısını verdım arkadsım almıs cok memmnun bende denemek ıcın sabırsızlanıyorum :)ıdeal bır caycı renk te cok uyumlu ozellıklerı harıka krec tutmaması mukemmmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2011
    Mükemmel çok işimize yaradı ve beklentimizin üzerinde

    bir önceki hafta mevcut kullandığımız ürün bozulduğu için bu ürünü aldım. Geldikten 3 gün sonra 12 kişilik bir kahvaltı grubu var idi. Hiç zorlanmadan çay mevzusunu halletti. Gerçekten şaşırdım. Kapasitesi ve hızı açısından çok iyi bir ürün. otomatik olarak suyu ısıttığı içinde sizin hızınıza ayak uyduruyor. Tavsiye ediyorum. ayrıca malzeme ve işçilik açısından da çok iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TA60100 1700 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah/Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TA60100 1700 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah/Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat