Conti CTM-106 Teamate 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah Yorumları

Conti CTM-106 Teamate 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(87 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    parasına göre gayet iyi bir ürün .

    ürün güzel paketlenmiş ,uygun ve gayet iyi yapıyor parasına göre .Bu markayı daha önce duymamıştm alıp almamakta kararsız kaldım ama memnunuz ,diğerlerine çok para vermeye gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    fiyatına göre iyi bir ürün. aldık çayı demledik bile. tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.06.2020

    gayet kullanışlı sağlam ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "SU ISITICI"

    Olumlu yönleri: Max. seviyesinin üstündeki suyu 7 dakikada kaynattı.Full özellikleri çalışıyor.Kullanım klavuzundaki talimatlara uymak gerekiyor.Cam demlik güzel,Düğmeleri fonksiyonel ve ergonomik. Olumsuz yönleri: Max.seviyeden fazla su konursa,Kaynadığında ağzından ve hazne içindeki delikten tahliye ediyor.tehlikeli olabilir.Bir de biraz koku var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "çay makinası"

    Olumlu yönleri: Memnunum kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    "."

    Olumsuz yönleri: Hiç kullanışlı bir çaycı değil. Ben fiyatı uygun diye tercih edip almıştım ama doğru düzgün hiç kullanamadım. Malzeme çok kalitesiz. Demlik kısmı akıtıyor. Ben almayı düşünen varsa tavsiye etmem açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020

    Olumlu yönleri: güzel ürün tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2020
    "cayci"

    Olumlu yönleri: Mukemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2020
    "verdiğim paranın her kuruşu helal olsun"

    Olumlu yönleri: Ürünü en uygun fiyatı sağlayan ucuzlukmerkezi gibi bir adı olan bir izmir firmasından aldım, piyasaya göre ucuz satıldığı için tereddütlerim vardı ancak ürün sağlam olarak ve hızlı şekilde tarafıma teslim edildi hiçbir sorun yaşamadım o noktada. Ürünü kullanmaya başlayalı 10-12 gün olmuştur, hem açma kapama düğmesi hem de kaynatma/sıcak tutma düğmesi olan, demlik camı kaliteli olan, tezgah üzerinde şık duran, suyu hızlı kaynatan, görünüşü estetik, kullanımı basit, elde tutarken kullanışlı ve kalite hissi verecek güzel dayanıklı plastikten, ayrıca ışıklı gösterge var alt bölümün sap kısmında turuncu ve yeşil ışıklar ürünün çalıştığını/suyun kaynadığını gösteriyor, ürünü diğer ürünleri de araştırarak aldım, diğer ürünlerde gördüğümden daha az olumsuz yorum olması, fonksiyonel ve estetik olması tercih sebebim oldu, almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün. Severek kullanıyorum. Cam demlik "duran" marka made in germany imzalı camdan ve çok güzel, hastasıyım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.03.2020
    "Conti Çaycı"

    Olumlu yönleri: Ürün görseldeki gibi geldi ve hızlı kargoydu. Olumsuz yönleri: Ürün çok tozlu geldi. Müşteri memnuniyeti açısından önemli bir detay. Dikkat edilmesi rica edilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.03.2020
    "FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Çay çok içen bir insanım.Bu makineyi 3.5 yıl önce tesadüfen aldım.Çok kullandım.Başka marka ürünler de almıştım ama aynı kalite ve özellikte değillerdi.Biri yedek olmak üzere iki tane de yeni aldım.Herkese tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.10.2019
    Rahatlıkla alınır

    Fiyat performans ve özellik olarak sonuna kadar ödediğiniz ücretin karşılığını veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2019
    ucuza kalite

    Ürün gerçekten güzel plastik gövdesi aşırı bi kalite hissiyatı sunmuyor ama zamanla belli olacaktır. Suyu sıcak tutma özelliği vs. güzel uygun fiyata güzel bir alışveriş sunmakta bu ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2019
    Eh işte

    Ne çok iyi ne çok kötü idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2019
    Detayli bir yorum

    Ürün orta kalitede, sunny'nin lateafesinden daha iyi. Suyu sıcak tutma fonksiyonunda su hafif kayniyo, daha düşük watt ile yapilabilirmis. caydanligini kullanmasi zor, kapak zor aciliyo zor kapaniyo( basmali kapak yapilabilirdi. ). Fiyatına gore uygun, is görür. Ürün'ü satici yurt ici kargo ile gonderiyor. İzmirden istanbula 3 günde elime ulasti. 7 adet farkli transfer merkezinde ürün indi-bindi(yurtici kargonun optimizasyonu 0!.)

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2019
    idare eder

    evet fena değil iş görecek gibi duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Beş Yıldız

    plastiği kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel tavsiye ederiz teşekkür şer

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    Güzel

    Fiyatına göre iş görür .

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2019
    güzell

    ürün gayet güzel hafif plastik kokusu var ama zamanla geçer diye düşümüyorm ,fiyatı gayet iyi hızlı kargo

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti CTM-106 Teamate 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti CTM-106 Teamate 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat