Arzum AR-235 Tostino Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arzum AR-235 Tostino Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    yaptığınız tostu hiç yapıştırmıyor.temizlemesi kolay.kullandıktan sonra çıkabilen plakları bulaşık makinasında yıkıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2011
    çok kaliteli değil

    ürünü bir kaç gündür kullanıyorum ama beklediğim gibi iyi değil açıçası özelliklede yükseklik ayarlama , yatırma yerleri kalitesiz plastikten yatık pzisyona getirmeye çağlıştğınızda anlıyorsunuz bunu..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2011
    diger modellere bakın

    Pratik ve çabuk tost yaparım diye aldım.gövdesi Marino ve Pregoya göre daha geniş,görünüş daha hantal.2,3dk da 3.kademede ancak ısınıyor tostları alt üst etmem gerekiyor.arkadaşımda prego var o çok memnun bende hepsiburadadan yorumlara bakarak aldım.ama umdugum gibi degil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2011
    iyiki aldım

    Çok güzel bir tost makinesi emsallerine göre süper.Acele kahvaltılar için birebir.Çocuklar yaptığımız tostları sabahleyin zevkle yiyor artık. İyi ki almışım diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2010
    kullanışlı

    bu ürünü arkadaşlarım bana hediye getirdiler.harika tostlar yapıyoruz kahvaltılarımız şenlendi.bu ürünü kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ederim.gayet kullanışlı ve yeterli.arzum kalitesi olmasıda baska avantaj

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2010
    Fiyatı ve Kalitesi Çok İyi

    Piyasadaki en kaliteli tost makinesi hem de piyasanın çok altında bir fiyat ile...Teşekkürler Hepsiburada.Tek sorun tost yaparken tostun arka tarafının da kalkması.Ama bu sorun tüm makinelerde var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2010
    iyi iyi, alın alın....

    malzemesinin kalitesi aşikar...termostatıyla oldukça hızlı ve iyi ısınıyor. plakalarının çıkıp yıkanabilir olması, arka yüzlerinin de farklı bir yüzey olarak kullanılabilmesi çok güzel. ayrıca özellikle ızgara yapacağınızda 180 derece açarak kullanılması çok güzel. bir de tepsisi var şirin...hiç düşünmeyin alın....

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2010
    yok böyle bir şey

    ben ürünü alırken terettüt yaşadım ama alet on numara.baya çabuk ısınıyor.buzluktan yeni çıkan köfteleri 5 dakikada pişirdi.gövde geniş termostat kullanışlı ve ergonemik .ben tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2009
    bu fiyata mükemmel

    evet makine dün elime geçti. Eşimle hemen denedik.Bir sorun yok.Çabuk ısınıyor.Yeterince büyük.Mutfağımız küçük olduğu için dik durma özelliği işe yarıyor.Ben alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2009
    Memnunuz.

    Ürün hediye geldi, hemen denedik gayet memnun kaldık. Tostları kısa sürede ve lezzetli bir şekilde yapıyor. Izgarasını denemeye fırsatım olmadı henüz. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    Tek kelime ile harika

    Teslimatı için biraz beklediğim bir üründü ama beklememe değdi, Tost yaptım, tavuk yaptım, balık yaptım, krep yaptım, hatta ekmek bile kızarttım üstünde tek kelime ile harika bir ürün, bir tost makinasından da fazlasını veriyor insana. İyiki almışım diyorum. Ayrıca fiyatıda diğer mağazalara göre daha uygun, almadan önce ufak bir piyasa araştırması yapmıştımda. Teşekkürler Hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2009
    ÇOK MEMNUN KALDIK

    Ürünü alalı bir hafta oldu.Harika iş çıkartıyor. Çabuk ısınıyor ve elektrik tüketimi de fazla değil. Ben de buradaki yorumlara bakarak aldım ve meemnun kaldık.Herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2009
    kullanışlı ve hızlı

    merhaba 4-5 aydır kullanıyorum, güzel bir ürün olduğuna kanaat getirdim, herhangi bir sorunu oluşmadı, ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. teflon tabakaların çıkarılıp yıkanabilmesi de hoş bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2009
    çok kulanışlı

    arkadaşlar dizayın olarak güzel plakalar çıkıyor bir tarafında tost yapın dier tarafında omlet yapın ızgara yapın çok güzel bir tost makinası yapışma olmuyor tahta spatula kulanın teflon a zarar vermez hiç düşünmeyin alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2009
    uygun fiyat mükemmel kalite

    güzel ve kullanışlı bir ürün, hem de kaliteli. eşime almıştım ama ondan çok ben kullanır oldum, ısınma süresi çok kısa yani tostu hızlıca yapabiliyorsunuz. hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2009
    güzel, kullanışlı

    Gayet büyük, kullanışlı bir ürün. Tost ekmeği kullanırsanız 6 tostu aynı anda yapabilirsiniz. Sadece biraz daha hızlı ısınsa daha iyi olurdu; ama yavaş sayılmaz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2009
    Süper!!!

    Öncelikle ilk defa internetten alışveriş yapıyorum sonrasıda artık belli keisnlikle hepsiburada.com!a teşekkür ederim. Siparişi takiben 5 dakika içinde kolilendi ve kargoya verildi. Çok erken teslimat içinde teşekkür ederim. Tost makineside ayrıca beklediğimden çok çok iyi çıktı. Gayet büyük ve kullanışlı. Keşke şuda olsaydı diyeceğim hiç bir şey yok. Beklentilerle alakalı olabilir ama bence gayet güzel bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2009
    harika...

    oldukça rahat kullanılan bi ürün çıkarılabilen plakalı temizliğini kolaylaştırıyor. geniş olduğu için bir defada dört tane tost ekmeğini pişirebilirsiniz. ayrıca çok çabuk ısınıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2009
    kalite...

    tost makinalarının hepsi aynı işi yapıyor ama küçük ayrıntıları çok büyük kolaylıklar sağlıyor. kolay çıkıp yıkanması, tam açınca ızgara olması. üç kademeli ayarı. geniş tepsisi ve tepsilerin iki yönünüde kullanma imkanı çok güzel. tavsiye ederim. indirimleri kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2009
    tavsiye ederim

    tost makinasında bakmanız gereken iki önemli özellik var arkadaşlar; birincisi plakaların çıkabiliyor olması, ikincisi ızgara imkanı sunabilmesi... eğer bu imkanları saglıyor ise hiç düşünmeyin derim ben :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR-235 Tostino Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR-235 Tostino Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat