Arzum AR271 Prego Delux 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arzum AR271 Prego Delux 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Izgara denemedim ama tost çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    alınır....

    ürün gayet güzel aşırı pahalı ürünlere hiç gerek yoktur bu sabah test ettim 3. kademe de nedeyse ekmeği yaktı ısısı gayet yeterli ideal ben beğendim sadece ilk çalıştırmada plastik kokusu oluyor o birde kargo geç getirdi bunun dışında bir şey yok alınır güzel makine...

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    sorunsuz iyi paketlenmiş geldi bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    şık ve kullanışlı

    1.kargo siparişimden bir gün sonra özenli paketlenmiş olarak geldi. Hasarsız. 2. Plakalar alimünyum döküm demir döküm değil yanılmayın. 3. Ebatı orta. Çok yer kaplamaz. Kullanımı pratik. 4. Temizlemesi kolay 5. Demir döküm plakalı makinelerde plakalar genelde çıkmadığı için silerek temizlik oluyor fakat sıkacakken değil soğuk plakadan da temizlik olduğu kaadar... ve zamanla yiyecek kalintilari ısına ısına sağlığı tehdit ediyor. Bence plakalar bellirli aralıklarla yenilenmeli. O nedenle servis ağı olan ürün iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Begendik

    Ürün gayet güzel. Önceki makinemize göre hızlı ısınıyor ve çok daha hafif. Izgara denemedik ama tostu çok kısa sürede ve çıtır çıtır yaptı, öneririz.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eh işte diyeyim döküm plaka yazıyor ama bildiğin teflon daha önce krc aldım iade ettim ona göre iyi plaka yedek parçası en kolay marka çünkü plakaların çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum keşke yıkanabilir gerçek döküm tost makinası birisi akıl etsede çıkarsa kutusu haşatı çıkmış bir şekilde geldi onuda söyleyim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Mangal yapmak isteyenler için kolay bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bir tost makinasından beklentinizi fazlasıyla karşılayacak bir ürün gerçekten. Boyutu küçük gibi gelebilir ama dört ekmeğin sığma kapasitesine sahip. Çabuk ısınıyor. Tasarımı da çok iyi. Ayrıca ızgara olarak ta çok rahat kullanabilirsiniz. Plakaları çıkarılabiliyor ve rahatça temizleniyor. Bulaşık makinasına da atabilirsiniz. Kullanışlı ve fiyatı uygun. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Üründen memnun kalmadık kesinlikle

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    sadece tost için uygun

    Olumsuz yönleri: Et ürünlerini de pişirebileceği yazıyordu, denediğimde ürün yeterince ısınmadı bile. yazık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: 4 ekmek sığıyor bizim aie için yeterli ısı kademesi olması da güzel sadece tost da yapmıyorum sebze ve köftelerimi de ızgara özelliği olduğu için kullanıyorum. Plakası çıkartılabiilyoor temizlği de kolay yapılıyor.Çabuk ısıtıyor tereddüt etmeden alabilirsiniz memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Çocuklarım ve eşim için tost yapıyorum her sabah okulda ve işte yemeleri için kendime de yapıyorum. Sadece ekmek kızartmak amacıyla da kullandığım oldu hatta zaman zaman sucuk bile kızartıyoruz gayet iyi sonuç alıyorum temizliği kolay çok çabuk ısınıyor önceki tost makinemde ısınması için dakikalarca beklerdim bir de ayarı kaçırıp yakardı ekmekleri. İyi ki almışım dedirtti tam fiyat performans ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2020
    Kaliteli Ürün

    Ürün ücretinin hakkını veriyor gecmiste de kullandıgımız ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Pişirme süresi çok hızlı, ızgara olarakta kullanabiliyorsunuz, lezzetli ve hızlı bir atıştırmalıklar en hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorum. 4 dilimli tost yapabiliyorsunuz, ısıtıcı plakaları çift taraflı olup bir tarafı ile tost diğer tarafı ile ızgara yapabiliyorum.Temizliği kolay, bulaşık makinasında yıkanabiliyor ve kullanımı kolay.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Paketleme kötüydü ama ürün çok hızlı ve iyi ısıtıyor.4 tane tost yapilabiliyor

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2020
    Zayıf ürün

    Beğenmediğimden iadesi yapıldı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) süper tost

    Olumlu yönleri: kaliteli kullanışlı hesaplı yıllardır kullanıyorum aynısı var tavsiye ederim teşekkürler.....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    çok iyi

    Olumlu yönleri: küçük ve sağlam bir tost makinesi,fiyatı da çok uygun üstelik 6 ısı kademeli, 750 w ile ısınıyor. Yanmaz yapışmaz bir kaplama ile üretilmiş. Bence gayet kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: bu tost makineisnden gayet memnunum. Özellikle ilk evlendiğim sene yemek yapmayı yeni öğreniyordum düzeni pek oturtamadığım için genelde tıst yiyorduk. O sene çok kullandım. :)) Ama performansıda iyi. Temizlenmesi de çok kolay. Ayrıca fiyatı da bence çok çok uygun. Almayı düşünenelr varsa ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çeyizinmde almıştım ben bu tost makinesi. Gayet lezzetli tostlar yapıyorum bu tost makinesi sayesinde. Çok kaliteli ve güzel bir ürün. Ben bazen domates sucuk biber falan da yapıyorum. Gayet iyi sonuçlar alıyorum. Almayı düşünenler varsa bence fiyatı da kalitesi de iyi bir ürün tavsiye ederim açıkcası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR271 Prego Delux 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR271 Prego Delux 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat