Arçelik K 2384 TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arçelik K 2384 TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yarım saatte kuzu pirzolayı pişirmiyor. Termostattan dolayı sanırım ısınıp soğuyor. Böyle geç pişirdiğini bilseydim almazdım. Ama koku duman çok az. Yapışma yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: severek kullandığım bir tost makinası. Başarılı bir ürün. Ekmekleri de güzel kızartıyor. Çok çabuk ısındığı için hızlı bir şekilde tost yapıp çıkabiliyorum evden. Çok çabukta soğuyor. Ben üründen. Çok memnun kaldım. Parasını hak eden bir ürün. Kargodan da kısa bir süre içinde ve sağlam bir şekilde geldi. Ben severek kullanıyorum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendik, pişirmesi iyi, temizlemesi kolay, şık da.. daha ne olsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: tost makinesinden beklentiniz neyse onu karşılıyor. gayet güzel bir ürün. tost makinesi bence her evin vazgeçilmezi bir ürün. Paketlemesi gayet güzel ve özenliydi. kargo hızlıydı. ürün gelir gelmez kullanım kılavuzuna uyun bir şekilde temizleyerek kullandım. fiyatı da arçelik olmasına rağmen piyasadaki bir çok üründen uygundu. Satıcıya ve gitti gidiyora çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) GÜZEL FAKAT...

    Olumlu yönleri: ÜRÜN HER GÜN KULLANILMAYACAKSA İŞ GÖRÜR Olumsuz yönleri: YIKAMAK İÇİN ÇIKARILAN PLAKLARIN DİŞLERİ ZAMANLA TAK ÇIKAR YAPILIRSA TIRNAKLAR KIRILABİLİR BİRAZDA PLAKLAR İNCE GELDİ BANA

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.03.2021
    Tost makinası

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Hızlı ısınıyor ve kullanımo kolay

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.03.2021
    Arçelik K 2396 TG

    Olumlu yönleri: Ürün hızlı ve sorunsuz elime geçti satıcı ve gitti gidiyor’a teşekkürler. Ürünü denedim çabuk ısınıyor ve tostu nefis oluyor ilk denememde ayar düğmesini 4’e ayarlamıştım biraz fazla kızarmıştı, tercihe göre 3-4 de yapılabilir, tost amaçlı aldığımdan ızgara henüz denemedim, tost için mükemmel diyebilirim. Olumsuz yönleri: Ürünüe Arçelik mağazasında bakma fırsatım olmadığından ürün birebir aynı mı bilmiyorum, plastik kısımları daha kaliteli olabilirmiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok İyi Ürün

    Olumlu yönleri: Daha önce de Arçelik'in başka bir model tost makinesini kullanıyorduk. Onu da uzun yıllar sorunsuz kullandık. Bu ürün de hem görsel olarak şık, hem de ısıtma performansı oldukça iyi. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Güzel bir tost makinesi hızlı ısınıyor O nedenle de zaman kazandırıyor aynı anda 3 tost yapabiliyorum Kara ekmeklerle Yani aslında ekmekleri ayrı ayrı koymasam 6 kare Tosta kadar tost yapabiliyorum ben çok memnunum fiyat olarak da kalite olarak da çok beğendim zaten Arçelik benim bildiğime güvendiğim bir marka olduğu için gönül rahatlığıyla da satın almıştım şimdi de severek kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    :)

    Olumlu yönleri: Ürünü diğer elektronik aletlerime uygun şekilde aldım. Ürün çok güzel paketlenmiş, gelir gelmez açıklamaları okuduktan sonra pirize takıp kontrollü bir şekilde çalıştırdım on dakika sonra içine ekmek dilimlerini koydum 3,4 dakikada ekmekler makinanın şeklini almıştı. çok beğendim herkese tavsiye ederim, göreceğim bakalım uzun kullanımda performansı nasıl olur zaman gösterecek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Yine yorumlar doğrultusunda ürünü aldım ve iyiki de almışım,görün

    Olumlu yönleri: Yine yorumlar doğrultusunda ürünü aldım ve iyiki de almışım,ürün tasarım ve renk çok iyi,sadece tost yaptım ve kısa sürede pişti,çabuk ısınıp geç soğuma sağlayan bir ürün,kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: hem fiyat olarak hem de kullanım olarak herkese uyguhn bence döküm plakalı teflon kaplama 2000 w ile çalışan ızgara da yapılabilen bir ürün. Ben ızgara özelliğini genelliklle sucuk sosis gibi ürünlerle yapıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Tost makinesini eşim evlenirken çeyizinde almış. Çok sık kullanıyoruz ve çok ta memnunuz. Çok çabuk hemen ısınıyor dakikalarca beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Çok kullanışlı güzel bir ürün üstelik temizliği falan da gayet kolay. Muadillerine göre fiyatı uygun aslında.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel memnun kaldik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) arçelik candır

    Olumlu yönleri: Beğendik güzel Olumsuz yönleri: Bi tık daha ergonomik Dizayn’a özen gösterilebilirdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün hakkında

    Olumlu yönleri: ürün çok şık ve kullanışlı ağır kaliteli malzeme kullanılmış ilk izlenimler güzel sağlamlığına kullandıkça bakacaz artık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Eşim de ben de çalıştığımız için. Çocuktan önce tost vazgeçilmezimizdi gerçekten. Arçelik K 2396 TG bu marka tost makinesini kullanıyoruz. Akşamları işten geç çıktığımız da ev de yemek olmadığın da tost akşam yemeğimizin baş tacı oluyordu. : ))) Arçelik K 2396 TG bu tost makinesinden de gayet memnunuz. Hafta sonları sucuk sosis falan da yapıyoruz. Almayı düşünüyorsanız ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hızlı kargolama

    Olumlu yönleri: Hızlı kargolama

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Gayet iyi begendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 2384 TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 2384 TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat