Era SM-22 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Era SM-22 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Evidea aracılığıyla, 12.06.2016
    guzelll

    Sipariş verirken tereddüt ettim ama güzel çıktı çok çabuk ısınıyor vede baya geç soguyor. Temizleme fırçası ve akım tabagida ekleseler yanina güzel olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2010
    markalara takılıp kalmayanlar için gerçek kalite

    gövdesi paslanmaz olduğu için çok beğendim, çok sağlam bir duruşu var. 2 yıl garantisi var , teflon plkaları çıkabiliyor , tost dışında köfte de denedik ve beğendik. markalara takılıp kalmayanlar için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2010
    çok şık ve güzel

    ürünü 20 gün oldu kullanmaktayız.bir defa çok şık.ekmekleri çok çabuk kızartıyor.tam yatık konumunda köfte yaptım gayet başarılıydı. güzel ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2010
    sadece tost

    Ürünü birkaç gün önce aldım. Sadece tost maksatlı kullanılabileceği kanaatindeyim. Bahsedildiği gibi ızgara yapacak güçte bir cihaz değil. Çünkü o kadar ısınmıyor. Elektrikli ızgara umuduyla alınmasını tavsiye etmiyorum. Ama tost performansı fena değil. Plastikleri oldukça kalitesiz. Bu fiyata alınabilir bir tost makinası, daha fazlası değil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-22 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-22 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat