Goldmaster GM-7432 Kumru 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Mor  Yorumları

Goldmaster GM-7432 Kumru 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Mor yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2019
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2019
    "tost Makinesi ve ızgara bir arada"

    Olumlu yönleri: Ürün görüntü olarak süper olmuş ama kullanım için birşey diyemem daha yeni 1 haftada kalite anlaşılmaz tost makinası nın özelliği ısıtıcı plakalar ın geniş ligi çıkabilmesi ve dökülmemesi ilk ikisi var zaten 3 ün cüyü kullandıkça anliyacagiz inşallah böyle hesaplı ve sağlam mallar yapalım ki Çin i kalkındırmak yerine kendinizi kalkindiralim milliyet ci olalım ama sadece alanlar için değil satan da aynı şekilde olursa olur bir kerelik satış la köşe dönülmez, sonuçta ben beğendim aldım tavsiye ederim imalat çı ve satıcı hak ediyor da zaten kazanır bize bir makine parası ile bir şey olmaz:) Olumsuz yönleri: Alt üst saçları biraz ince gibi geldi bana başka bir sorun göremedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2019
    "Goldmaster Gm-7432R Kumru 1800W Izgara Tost Makinesi "

    Olumlu yönleri: Ürün biraz büyük ancak çok kullanışlı. Fiyatı da diğer satıcılara göre iyi. Aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün elime ulaştı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    kaliteli ve ucuz

    ürün elime çok hızlı ulaştı kaliteli ve kullanışlı rengide şık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GM-7432 Kumru 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Mor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GM-7432 Kumru 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Mor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat