Frisby FM-120WM Siyah Mouse Yorumları

Frisby FM-120WM Siyah Mouse yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2017
    gayet iyi

    parasına göre güzel yanında şarj kablosuda var

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2017
    İki Yıldız

    Fena Değil

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2017
    HARİKA ÜRÜN

    Bu fiyata çok iyi bir ürün.. Öncelikle ele oturuşu mükemmel ve çok rahatlık hissi veriyor. Bu konuda ailecek hepimiz memnun kaldık. Hassasiyeti de çok iyi.. 1200dpi hızında kullanıyoruz, gayet güzel performansı.. Açma kapama tuşu olması ve içinden pilleri çıkması da artısı.. Birçok firma bunları sağlamıyor. Ve güzel bir tarafı da, paketten APPLE DATA KABLOSU hediye çıktı :) Çok teşekkür ederiz. Ürünü aldıktan sadece 18 saat sonra elime ulaştı. Uzay hızında bir alışveriş oldu. Mouse arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, kaliteli bir ürün.. İyi bir mağaza..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    pil tüketimi kötü

    Pil tüketimi çok yüksek, 2 hafta gitmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Beş Yıldız

    cok guzel kullanıslı

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2016
    idare eder

    fiyatına göre idare eder. çok hafif, tasarımı ele oturuşu gerçekten iyi ama elinize aldığınızda sağlamlık hissi vermiyor. yandaki iki tuşa bastığınızda heran bozulacakmış gibi oluyor, düzgün basılmıyorda zaten. günlük islerde rahatlıkla yeter ama oyun filan oynamanız zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    Güzel

    İdeal boyutta. Ele tam oturuyor. Rahat. Fiyatına göre gayet güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FM-120WM Siyah Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FM-120WM Siyah Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat