King P-637 Grillmax 1600 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox  Yorumları

King P-637 Grillmax 1600 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(70 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Biz daha önce çay makinesi almıştık kullanışlı ve sağlıklı ürünler ürettiğini düşündüğüm için tost makinesi sipariş ettim dün siparişim geldi çok güzel ve kullanışlı bir tost makinesi olduğunu söyleyebilirim.Teşekkürler KİNG ürünlerini üreten kardeşlerime.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2021
    Tost makinesı

    Olumlu yönleri: Çıkarılabilir yapışmaz granit plakalar sayesinde hiç zorlanmadan temizledigim geniş ızgarasi sayesinde köfte kizartabildigim güzel bı ürün. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.03.2021

    Aldım alalı hiç memnun değilim tostu bile kizartmiyor az isip otomatik atiyor en son ayarda bile kizartmiyor tostu Çok pişmanım aldığıma

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2021
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum

    Olumsuz yönleri: Satıcıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım fakat üründen hiç memnun kalmadım. Açma kapama tuşu yok bu büyük bir sorun değil elbette. Fakat ekmeği kızartmıyor. Çizgi çizgi bir tost elde edemiyorsunuz kesinlikle. Ekmeği koyduğunuz şekilde kurutulmuş olarak geri alıyorsunuz. Uzun süre kullandıktan sonra yazmak istedim özellikle. Almanızı önermem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.01.2021
    gayet memnunum

    Olumlu yönleri: Zaten kendi evimde kullanılan bir üründü şimdi anneme aldım o da memnun oldu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.11.2020

    Makine kendiliğinden ısısını düşürüyor nasıl engelleyebiliriz bilen var mı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "Başarılı"

    Olumlu yönleri: Çok uygun fiyatlı ve çok kullanışlı dayanıklı bir ürün. Üzerinde ızgara köfte bile yapabiliyorum. Yüzeyinden kir kolaylıkla çıkıyor ve hiçbir iz bırakmıyor. Ayrıca tost yaptığımda ekmek iyice ısınsın diye üzerine bastırmama gerek kalmıyor. kendi kendine basılıyor ekmekler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Klasik bir tost makinesi. Biz hem ekmek ısıtmak için hem de tost için kullanıyoruz. İki yılı geçti kullanıyoruz çok ta memnunuz. Hiçbir sıkıntı falan yaşamadık. Temizliği de gayet kolay. Plakaları çıktığı için rahatlıkla temizleyebiliyorsunuz. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Fiyuatı da uygun kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "ÇOK İYİ"

    Olumlu yönleri: bende gri renklisini aldım 1 ay falan olmuştur sanıyorum sucuk ızgara bile yaptım çok hoşuma gitti tost zaten yapıyor ama sucuk da çok maşarılı mangal gibi oldu. Çabuk ısındığı için hemen pişiyor. Ayrıca işim bitince plkaları çıkarıyorum ve yıkıyorum makineye bile attım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Tost makinemiz bozulmuştu bizimde yeni bir tost makinesi almamız gerekiyordu. Yaptığım araştırmalardan sonra King marka bu tost makinesini buldum hemen sipariş ettim ve şu anda kullanmaya başladım. Gerçekten çok iyi bir kullanımı var. Ayrıca kolay bir şekilde temizleniyor. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "KULLANIŞLI"

    Olumlu yönleri: bizde var buy tost makinesinden oğlumda ben de tost çok severiz. Sağolsun eşimde hep yapar. Granit kapmlama 1600w ile ısınma ile gerçekten memnun edici bir ürün. Biz de kullanmakdan çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2020
    "Cok ise yarar"

    Olumlu yönleri: Beklentimizin üstünde bir ürün, şiddetle öneririz

  • Media Markt aracılığıyla, 21.11.2019
    Güzel

    çok hoş beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.10.2019
    "King P-637 Grillmax 1600W Granit Plakalı Tost Makinesi "

    Olumlu yönleri: çok güzel bir ürün tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Arkadaşım almıstı evine gittiğimizde ızgara türü bir şey yapmıştı hayran kaldım cok lezzetli tost denemedim ama ızgara özelliği bayagı iyi öneririm .

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2019
    başarılı

    fiyatına gire gayet basarili bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2019
    "ürün, "granit levhalı " değil !..."

    Olumsuz yönleri: sitedeki ürün tanıtım başlığında " granit " ibaresi olmasına rağmen, gelen ürünün orijinal ambalajında "granit görünümlü" ibaresi yazılı !... kısaca ürün, granit levhalı değil !..diğer ürünler ile mukayese yaparken bunu dikkate alınız !..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2019
    "basarılı ürün"

    Olumlu yönleri: ürün gayet ıyı

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2019
    Ürün Güzel ve Ucuz

    Ürünü alır almaz denedik. Çok güzel bir ürün. King marka tercihimiz ;elektrikli çaycısını yıllardan beri kullanıyor ve memnun olduğumuz için. 4 yıl garanti süresi de artısı. Sağol varol başarıda daim ol King marka ve çalışanları. Güvenin adısınız King.

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2019
    iyi hoş da baskı kötü

    Ürünü açtım denedim bazı yorumlarda da denildiği gibi içine tost ekmeği vb koyup bastırdığınızda resimde de görüldüğü gibi arka taraf açık ve boşta kalıyor, elinle kapatırsan olur, o da yanmaz iseniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King P-637 Grillmax 1600 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King P-637 Grillmax 1600 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat