Stilea S658D Donut Makinası Yorumları

Stilea S658D Donut Makinası yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2016
    Ürünü heycanla aldım da istediğim lezzet de donutlar daha yapamadım :(

    Ürünün pişirme kalıpları küçük olduğu için dışarıda yediğimiz büyük donutlar olmuyor. Bide üzerine dökmeyi düşündüğünüz sosu kesinlikle kendiniz yapın!! :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2015
    HIZLI PİŞİRİYOR

    Öncelikle ilk şok donut yuvaları 5cm çapında derinliğide 1cm sadece .Fotoğraftaki pofuduk donutları yapmak netteki tariflerle ve ürünle gelen tariftekiyle olmadı Yüksek ısı küçücük hamurların kabartmasına kalmadan sadece alt tarafını kızartıyor O tariflere su veya süt ilave edilirse aynı resimdeki tombul kabarık donutlar oluyor ama makinadın çıkarınca sönüyor Isı ayarı olmaması büyük eksiklik Minik krep tarzı bişey yapılabilir Belki kektede yapılabilir gibi ama donutu olmuyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilea S658D Donut Makinası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilea S658D Donut Makinası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat