Arzum AR 149 Sosta Çubuk Blender Yorumları

Arzum AR 149 Sosta Çubuk Blender yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Webden Al aracılığıyla, 15.09.2016
    ürün mükemmel

    eşim çok beğendi.hızlı kargo teşekürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2013
    süper

    oglum icin aldım corbalari cok seviyor icine istedigim sebzeyi atıp püre yapabiliyorum gürültüsüz ve sicratmiyor cok beğendim herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2011
    çok memnun kaldım

    daha önce farklı bir blender kullanıyordum ve felaket sıçratıyordu ve gücü çok fazla değildi. sonunda bozuldu ve ben de yorumlara bakarak bu blenderda karar kıldım. zaten görünce anlıyorsunuz kalitesini. çok hızlı ve diğerlerine göre sessiz. bazı çok pütürlü yiyecekleri derin olmayan kaplarda sıçratsa da ben memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2011
    Ne de olsa Arzum

    Bebeğimize püreler hazırlamak için ihtiyacı olduğunu söylüyordu eşim; hepsiburada dan siparişini verdim, markanın diğer ürünlerinden de satın aldığım için içim rahattı. Bıçakları sağlam ve çelik gövdeli, plastik gövdeliler pek kullanışlı ve sağlıklı değil. Yerli malı yurdun malı; tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2010
    Çok güclü ve motor gücüne oranla sessiz

    Ürün zaten arzum kalitesi ortada güçlü ve sessiz bi ürün ama biraz ağır alışmak lazımm.Ağır olması motorunun güçlü ve büyük olmasından...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2010
    nede olsa arzum

    bu blender ı arkadaşıma aldım.ben daha önce daha teferruatlısını almıştım.arkadaşım bu blender ı beğendi bende bunu ona hediye ettim.blender alacak arkadaşlara tavsiyem metal çubuklusunu ve wat ı yüksek olanı tercih etmeleridir.2 günde elime ulaştığı için hepsiburada.coma teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2010
    Arzum kalitesinden şaşmayın.

    Ürün güzel ve kullanışlı.Zaten motor gücü oldukça yüksek. Ne atarsanız atın suyunu çıkarıyor. Temizlemesi de kolay.Bıçak kısmını bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. Aldığıma çok memnunun. Tek eksiği duvara askı aparatı olmaması. Ama buna değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2010
    ARZUM FARKI

    BU ÜRÜNÜ ALIRKEN UC KISMININ METAL OLMASINA DİKKAT EDİN PLASTİKLER BİRAZ UCUZ GİBİ AMA ASTARI YÜZÜNÜ GEÇİYOR PLASTİĞİ ERİYOR PARÇA SIKINTISI BULAMIYOSUN ALIN DERİM SİTENİN KALİTESİNE TARTIŞMAYA BİLE GEREK YOK HEPSİ ORTADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2010
    Mükemmel Bir Tercih

    1-2 aydır bu ürünü kulllanmaktayız. Gayet memnunuz. Sakın ucuz diye ucu plastik olanlardan almayın. Bu üründe olduğu gibi metal olması çok önemli. Motor gücü yerinde temizlemesi kolay ve fiyatıda çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2010
    Aşırı sessiz

    Normal konumda ve Turbo konumunda aşırı sessiz çalışıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Bunun yanında verdiği garanti süresi de çoğu markadan daha fazla, servis hizmetlerinide düşünmek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2010
    çok güzelmiş

    ürün adının hakkını veriyor ve çok güçlü.almak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir. diğer ürünlerle kıyasladığınızda watt değerinin yüksekliğini de göreceksiniz.biz çok beğendik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2010
    sessiz

    Ürünü çok beğendim,severek kullanıyorum.Uzun araştırmalarım sonucunda almaya karar verdim.Şimdilik memnunum.İşini gerçekten iyi yapıyor.Fiyatı da oldukça iyi.Almak isteyenlere tavsiye ederim.Kaçırmayın bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2010
    harika yemekler

    ürünü sıcak yemeklerin içinde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. benim için önemli bir kriterdi ve şimdi aklımda soru işareti olmadan rahatlıkla yemek hazırlayabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2010
    güzel ve güçlü

    bu ürünü tercih etmemdeki sebep hem güçlü olması hemde metal saplı olması işleyişi basit ve en önemlisi fiyatı benzerlerine göre çok uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2010
    bekliyorum

    bende biraz araştırma yaptım. felixin blender setini düşünüyordum ama yakından görünce bana çok kaliteli gelmedi dün burdan sipariş verdim inşallah memnun kalırım. aslında teslimat biraz uzun sürüyor ama umarım değer. bir kaç gün içinde elimde olursa sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2009
    memnun kaldıgım bir ürün

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ,çok memnunum . kabının olması da bir avantaj meyveli sütler hazırlıyorum kapta ve onda saklayabiliyorum. Takıp çıkarması ,yıkaması da kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2009
    cok hoş.

    Eşim alırken tereddüt ettim ama gercekten cok memnun kaldım hepsiburadaya tesekkür ediyorum .Denemeye deger harika tavsiye ederim almak isteyenlere..Ucu çelik cok güzel iş görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2009
    çok kullanışlı

    Gerçekten ürün çokkullanışlı.Güçlü motoru ve çelik ucu sayesinde işinizi rahatça yapmanızı sağlıyo.Diğerlerine bakmadan bu ürünü kaçırmayın derim.Fiyat olarak da hepsiburada gerçekten uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2008
    ucu çelik

    bu ürünün ucu çelik bu çok önemli sıcak yemeklerde işiniz oldğu zaman diger plastik uçlularda erime olabiliyor dikkat edin derim sağlık açısından önemli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 149 Sosta Çubuk Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 149 Sosta Çubuk Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat