Arzum AR184 Siesta Gri Sürahi Blender Yorumları

Arzum AR184 Siesta Gri Sürahi Blender yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2019
    Fiyatına göre çok güzel

    Ürün anlatıldığı gibi fakat kademeli hız anahtarı pek işlevsel değil yani 1 - 2 - 3 - 4 ayar seviyesi var fakat hepsi hemen hemen aynı sayılabilir...1 ile 4 arası fark Yok denilebilecek kadar az..bana göre kullanımım açısından olumsuz tek yanı bu..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2018
    Yanık kokusu geliyor ve içerisinden siyah küçük parçalar çıkıyor. Alınmaz.

    ürünü geçen sene aldım ve sadece 2 kere kullanabildim. ürünü çalıştırmamla yanık kokusu gelmesi bir oluyor ve siyah siyah küçük parçacıklar çıkıyor. 1 sene geçtiği için iade edemem herhalde ama garantisi varsa vermek istiyorum, ürünü bu şekilde kullanamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2018
    Kesinlikle tavsiye etmem

    Enfazla 5 defa kullandim 6 defada max 1 dk calistirdim bicagin altindaki sabit plastik kisim erimis vr motordaki dişlilere oturmadigi icin kullanilamaz hale geldi daha 2 haftalik ürün bu arzumu aradimda kadinin bana soyledigi sey 45 snyeden fazla calistirmasaydiniz evet komik bi durum kullanma klavuzunda max o kadarmi calistirin yaziyor hatali urunun arkasinda bilr durmuyorlar kesinlikle tavsiye etmem hayattada arzum urunleri almam yetkili serviside ucret karsiliginda yapariz diyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2016
    İyi ürün hızlı gonderim

    Sorunsuz kullanıyorum, başarılı. Hızlı gönderim için de ayrıca teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    Memnunitet

    Daha kolay içecek hazırlıyayım diye bana blender almamı önerdiler Almışken kaliteli bir marka alim dedim ve bu ürünü aldım. Çok memnunum. Beklediğimden güzel çıktı. En güzelide sürahisinin cam oluşu. Bir gün içinde elime ulaştı hemde piyasadan ucuz fiyata. Teşekkürler Hepsiburada.com, teşekkürler Arzum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2016
    Alınır.

    Ürün kısa sürede elime ulaştı, ben gri sipariş etmiştim ama kırmızı gelmiş çok sorun etmedim, kırmızısı da şık duruyor.İlk çalıştırmada hafiften bir yanık kokusu geliyor fakat bu çoğu motorlu cihazlarda böyle, sıkıntı yok yani. İlk olarak bal, muz, süt karışımı yaptım. 5. kademede yaklaşık 45 sn karışımdan sonra lezzetli bir içecek elde ettim. (ufak tefek parçalanmamış muz kalıntısı bıraktı) Daha yoğun malzemelerle daha akışkan ve daha kısa sürede bir içecek elde etmek istiyorsanız motor gücü bakımından yüksek bir blender almak daha uygun olur diye düşünüyorum. Tabi cihazda kullanılan bıçağın kaliteside çok önemli, fakat bıçağı hakkında bir yorum yapamıyorum maalesef, iyimi kötümü bilemiyorum. Cihazın 5 farklı güç ayarı var, fakat 5 olması anlamsız olmuş çünkü aralarında pek bir fark yok. Yani 1. kademede yavaş bir karıştırma beklemeyin. (geçişlerde çok çok az bir fark var) 2 kademe olabilirmiş. "ice crush" yazan butonla "p" kademesi aynı işlevi görüyor. (basılı tuttuğunuzda tam güç çalışıyor). Sürahisi bahsedildiği gibi cam. Hangi ürünü alırsanız alın, cam olması önemli, Sağlıklı, ısıya dayanıklı ve uzun ömürlü olacaktır. Cihazın uzun bir süre sorunsuz çalışacak gibi bir yapısı var. Ayrıca 3 yıl da garantisi olduğu belirtilmiş. Fiyatı şu an için çok ucuz veya çok pahalı değil, bunun hakkını zaman verecek. Bu fiyat aralığında alınabilir bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR184 Siesta Gri Sürahi Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR184 Siesta Gri Sürahi Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat