Arzum AR-188 Gri Steelart Multi Blender Seti Yorumları

Arzum AR-188 Gri Steelart Multi Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2020
    Arzum AR-188 STEELART BLENDER

    Selamünaleyküm Daha öncede bu ürünü kullandığımız için eşimde bu ütünden gayet memnun olduğu için üründen tekrar sipariş verdim ve gerçekten gayet memnunuz hayırlı günlerde kullanmak dileğiyle

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2016
    Almayın

    Aldım. Hata yaptım. Kesinlikle bir daha arzum kullanmam. Ürününe 3 yıl garanti veriyor ama bir sorun olduğunda kesinlikle bizden değildir diyor. ilk defa bir ürünü araştırma yapmadan aldım adına güvenerek. çok pişman oldum param boşa gitti. İnternette bu üründen deli gibi şikayet yağıyor. bende aynı sorunu yaşayınca gördüm. Kesinlikle başka bir ürün tercih etmelisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2016
    Hayal kirikligi

    Alacaklara tavsiyem baska urune baksinlar arzum markasina guvenerek aldim anck tam bir hayal kirikligi oncelikle ogutucu haznenin malzeme kalitesi cok kotu tutacak kisimdaki yay cikip duruyor blendrda anca bir sene dayandi bundan onceki setim cok daha ucuz bir marka olmasina ragmen bundan cok daha uzun sure kullandim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    ürün hakkında

    istediğim gibi çıkmadığı için benden sonra alacaklara bir tavsiyede bulunmak istedim. ben bebeğim için fındık ceviz parçalamada kullanmak ana amacıyla aldım fakat tam olarak parçalayamadı, bir kısmını haznesinin kenarlarına yapıştırdı, ortadakileri ise büyük parçalar halinde bıraktı. istediğim performansı alamayınca geri iade ettim. şimdi başka marka sipariş verdim, inşallah istediğim gibi çıkar..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2014
    kullanışlı

    bu fiyata bu kalite gayet iyi olmuş..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2014
    Hem uygun fiyatlı hem çok kullanışlı

    Yaptığım araştırmalar sonucunda en uygun hepsiburada.com sitesinde buldum. Hemen sipariş ettik ve 2 gün sonra elimizdeydi. Gerçekten kaliteli ve çok amaçlı bir ürün ancak çelik gövdeli olduğundan biraz ağır. siteye teşekkür ediyorum. ürünü 3 gündür kullanıyoruz ve 1 yaşındaki kızım için her türlü yiyeceği kolayca işlemden geçirebiliyoruz. Almak isteyen hiç düşünmeden alabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2014
    tavsiyeyle aldım

    en yakın arkadaşım kullanıyor. arzum küçük ev aletlerinde başarılı bir marka. rendesinin olması çok güzel. tasarımı da oldukça güzel. makinada yıkanabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2014
    teşkürler

    evelala hızlı göderi için tşk ederim.elime yeni geçtiği için kullanmadım ama bir sıkıntı çıkmaz çıksada gönderide gösterdiğinin hassasiyeti sorunun giderilmesindede götereceğinizden eminim başarılarınızın devamını dilerim.hayırlı kazançlar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2014
    ürün hakkını veriyor

    KENDİ ALANINDA EN İYİSİNİN BU OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK ALDIM. PAKETLEME VE ULAŞIM HAKKINI VERDİ. ÜRÜNÜ DENEDİĞİMDE İSE YANILMADIĞIMI ANLADIM. BU SİTEDEN ALIŞVERİŞE DEVAM..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2013
    güçlü motore

    14 gün gibi rekor bir sürede elime ulaştı ürün. ve kutuyu açtığımda öğütme haznesinin kenarından kırık olduğunu gördüm. ürünü ev arkadaşım açmadan aldığı ve sitede bahsi geçen tutanak tutulmadığı için zaten uzun süren bir teslimattan sonra öyle kullanmaya karar verdim. Motoru gayet çünkü özellikle çorba öğütürken gayet etkili. dilimleme aparatı patates için kullanıştı, sert meyveler rahat yapılabiliyor. Fakat dilimleme/rendeleme aparatıyla kapatma haznesi arasında yiyeceklerin sıkışması ve rendelenememesi gibi bir handikap var. çırpıcı teli derin kapta çırpmak için uygun, yoksa çok sıçratıyor. tasarımı hoş. fişi takıldığında tuşlarda ışıklar çıkıyor vb.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR-188 Gri Steelart Multi Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR-188 Gri Steelart Multi Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat