Trust 21234 GXT 830 Gaming Klavye Yorumları

Trust 21234 GXT 830 Gaming Klavye yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018

    Ürün teslimatı biraz gecikti.Ancak mağaza iletişimi ve ilgisi çok iyiydi.Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2017
    Kablo Uzunluğu

    Açıkçası bir oyuncu klavyesinin kablo uzunluğu 1 metre olmamalı. Ürün açıklamalarında neden yazmadığı belli oldu. Ayrıca ucuz plastik yerine iplik tarzı kablo dahil edilebilirdi. Klavye kasası ucuz plastikten imal edilmiş, ürünün tek artısı ışıkları ve de hafif ergonomik tuşları. Mağazadan memnun kalsam da ürün için aynı şeyi söyleyemem. Çok bilinen tekno marketlerde yaklaşık 40tl daha ucuz olduğunu da söylemeden edemem tabi. fiyat performans ürünü diyebilirim. Bütçeniz yeterli ise daha iyi ürünler var.

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2017
    yanlış ürün gönderildi.

    yanlış ürün gönderdiler mağaza çalışanları ilgili ama çalışma düzenleri ve sevkiyatı berbat allahtan istanbulda iikamet ediyorum yakın olduğum için gittim elden değiştirdim. il dışında olsam artık 1 hafta beklerdim .

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2017
    Teşekkürler

    Herkese tavsiye ediyorum f/p ürünü tam olarak . Kargo sıkıntısız 1 gün içinde geldi . Teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2017
    Urun Kaliteli

    Urun kaliteli gayet rahat kolay bi klavye Turkce harfler de mevcut fakat ufakta olsa eksisi Resimde goruldugu gibi sol SHIFT tusu buyuk degil onun haricindeki tuslar guzel ve kolay basilabiliyor rahatlar gercekten ve Benim ilk isikli klavye alisim bu , klavyede isik yanmazken harfler normal klavyeye gore gozukmuyor pek , ama tabii isikla kullandigimdan dolayi da bir sorun teskil etmiyor , sadee bu durum beni sasirtti Klavyede 3 farkli isik secenegi var ve parlakliklari da ayarlanabiliyor Urun boyle tavsiye ederim

  • Webden Al aracılığıyla, 17.11.2016
    Çok rahat

    Ürün çok rahat tuşların ele verdiği hissiyat çok iyi hafif baskıyla hemen kabul ediyor ufak ayrıntı numlock bölümündeki o ışıklar varya hani capslck açınca vs. yanıyor onlar yeşil renkte yanıyor ve eski beyaz klavyleri anımsatıyor ledler oraya dahil değil :( ama bu fiyata oyun için güzel bi klavye aldığınızı düşünün azcıkta görüntüsü olur bakınca emanet ofis tipi gibi boynunuzu bükmez.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust 21234 GXT 830 Gaming Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust 21234 GXT 830 Gaming Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat