Braun MR 330 Sauce Blender Seti Yorumları

Braun MR 330 Sauce Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    Birkaç yıldır sorunsuz kullandığım bir üründü. Fakat bir süre sonra blender bozuldu, bu konuda blender kısmının plastik olması büyük bir sorun. Isıya dayanıklı olmasına karşın daha çok ılıkken kullanmak gerekiyormuş yoksa hızlı bozuluyor. Çırpma teli çok ince arada yamulmalar oluyor ama işini görüyor. Son olarak, bir süre sonra motor ses yapmaya başladı ve kolunuzu inanılmaz sallıyor. Yine de marka olarak kaliteli ve güvenilir fakat başka modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    Gerçek yorum

    Ürünü yaklaşık beş sene önce aldım başta memnun gibiydim sonradan kullandıkça memnun olmamaya başladım. Braun markasının kalitesine güvenerek almıştım.Çırpma teli çok ince,sesli çalışıyordu.Şu anda ise motoru arızalı yeni bir blender seti araştırıyorum. Bilemiyorum 5 sene sonra bozulması normal mi.Alacak olanlara tavsiye etmiyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    braunun bu el blenderi 450 watt gücünde .kaliteli plastiği var.çok kullanışlı.iki kademeli hız düğmeside çok işe yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2012
    her eve lazım

    ürünü hepsiburadadan almıştım.öncelikle hızlı karg ve teslimat için teşekkürler. sorunsuz kullanıyorum. gerçekten çok kullanışlı. özellikle doğrayıcı kısmı çok işimi görüyor. fazla söz söylemeye gerek yok.ev elektroniğinde zaten braun bir numara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2012
    çok pratik

    ürünü 6 ay önce burdan gayet güzel bir kampanyayla çok uygun fiyata aldım. çok pratik, güzel bir ürün blender kısmı daha önce kullandığım ürüne göre asla sıçratma yapmıyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2011
    çOK SAĞLAM

    üRÜN EKSİKSİZ GELDİ HER ANNENİN İSTEĞİNİ KARŞILAYACAK CİNSTEN,İÇİNDE SOĞAN DOĞRAMA KABI VE BIÇAĞI ANNELERİ BÜYÜK ZAHMETTEN KURTARACAK,FİYATI İSE GAYET MAKUL

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2011
    Elimin altındaki en büyük yardımcım.

    yaklasık bir senedir kullanıyorum memnun olmadıgım hiç bir yönü yok diyebilirim. Yalnızca haznesi çok küçük. Yani çok büyük işler yapamazsınız en fazla ceviz vs.için güzel oluyor. Diğe cubu bölümü zaten her seye yetiyor. Diğerini aratmıyor bile. Braun kalitesi bence tartışılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2011
    Yer kaplamayan

    Anneme hediye olarak aldım,çok mutlu oldu,çok beğeniyor,çok kullanışlı bir alet,büyük ve tek tek olan mutfak gereçleri yerine bir kaç tanesini bir arada bulunduran bir cihaz.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2011
    Çok Pratik..

    Bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum, sürekli elimin altında çok kullanışlı ve pratik.. Ayrıca Braunun servisi müthiş çalışıyor.. Hafif ses artması var diye götürdüm direk değiştirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2011
    gerçekten işe yarıyor

    yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum...kek yapmak için çırpıcı yeterli oluyor...rondosuda güzel çekiyor...tek dezavantajı biraz sesi fazla.. yeniden alıcak olsam blendırı metal olan bi üst modelini alırdım....

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2010
    Bu fiyata son derece güzel

    Eşime aldım. 3 günde elimize ulaştı. Gayet şık ve kullanışlı kirlenen parçaların makinede yıkanabiliyor olması büyük kolaylık. Tavsiye ederim. Saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2010
    PRATİK SÜPER

    ALDIM İKİ GÜNDE ELİME ULAŞTI. ÜRÜN GÜZEL EKSİK PARÇASI ÇIKMADI. PARÇALARI VE KENDİSİ KALİTELİ KULLANIŞLI VE PRATİK ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MR 330 Sauce Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MR 330 Sauce Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat