Braun MR 570 Blender Seti Yorumları

Braun MR 570 Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(161 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Mutfak Yardımcım:)

    BRAUN un farklı bir modelini tam 11 yıl kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadı sağolsun.2 yıl önce ( tabi daha uygun fiyata) hem emektar olduğu için hem de artık haznesi küçük olduğu için bana yeterli gelmemeye başlayınca bu modeli hepsiburadadan aldım.Benim gibi mutfakta çok vakit geçirenler için tek kelimeyle mükemmel bir ürün.Yemek,salata,kek,pasta,krema aklınıza gelen her turlü gıda hazırlama için ve her parçasını kullanıyorum ve çok çok memnunum.Küçük doğrayıcısı 2-3 kişilik aile için yeterli, fındık, fıstık, ceviz,sebze ne olursa öğütebiliyorsunuz,sadece düşük hızda yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız mesela soğanın sulanmasını istemiyorsanız 1 ya da 2. kademede yaparsanız daha iyi sonuç veriyor, yetmezse büyük boy doğrayıcıyı da kullanabiliyorum, hamur yoğuruyorum,krema çırpıyorum,peynir, sebze rendeliyorum, rende yaparken üstte bir miktar kalabiliyor ama benim için sorun değil çünkü elimde 5 dk da yapacaksam braun 10 sn de yapıyor rendeyi, bence değer yani, hatta herkesin ince ve 1 tane diye şikayet ettiği çırpıcıyla gayet güzel mereng bile yapıyorum ve eskisinin çırpıcısı da aynıydı kırılmadı ve kırılacağını hiç sanmıyorum en ufak bir sorun yaşamadım, blender a gelince çok hızlı ve sıçratmadan çorbalarımı vs hazırlıyorum,Bütün bıçakları,doğrama haznesi vs hepsi oldukça kaliteli .Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.Ürün mutfakta benim resmen elim kolum.Çalışan ve ailesine önem verenler için de zamandan tasarruf kesinlikle.Braun gerçekten gayet başarılı bir marka.Hepsiburada ailesine çok teşekkür ederim bu arada tabi evde ne lazım olsa buraya bakıyorum ve alıyorum tam 11 yıldır siparişlerimde hiç sorun yaşamadım:) Güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz sonrasında da sorun yaşarsanız sağolsunlar ellerinden geleni yapıyorlar, valla ben çok memnunum buradan alışveriş yapmaktan.Umarım benim gibi ürün yorumlarına bakanlara yardımcı olabilmişimdir.Güzel günlerde kullanın:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Güzel

    Ürünüm çok kısa zamanda geldi gayet güzel paketlenmiş,teslimatla ilgili bi sorun yaşamadım..annemde bi alt modeli olduğundan brauna güvenerek aldım..çeyiz için aldığımdan dolayı çalıştırma şansım olmadı ama mikser teli biraz ince geldi bana umarım bi sıkıntı yaratmaz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2016
    Güzel bir ürün

    Sağlam ve kaliteli çok güzel bir ürün ihtiyaç sahiplerine tavsiye ederim bu fiyata alınabilecek en güzel Rondo

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2016
    Çok başarılı

    Ürün tüm vaadettiklerini yerine getiriyor. Özellikle yoğurma ataçmanına hayran kaldım, normalde yaklaşık 10 dakikada yoğuracağım kurabiye hamurunu 1 dakikada ve tertemiz yoğurdu. Ben henüz rende ataçmanını kullanmadım ama onun da başarılı olacağını düşünüyorum. Yalnız özelliklerde vakumlama görünüyor ancak ürünün içinden vakumlama yapacak herhangi bir parça çıkmıyor, kullanım talimatında da bunla ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. Vakum özelliği için alacak olan varsa bilgisi olsun. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    orjinal ürün

    tam zamanında çok kısa sürede elimize ulaştı görseldekinin aynısı. küçük robot biraz küçük ama güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    Gayet Güzel

    Daha önce bir başka modelini almıştık memnun kaldık bundanda memnun kalacağımız ümidiyle aldık, tavsiye edebileceğimiz bir ürün, fiyatı da uygun.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2016
    braun mr570

    ürün oldukça güzel ve kaliteli duruyor. henüz kullanmadım inşallah kullanınca da memnun kalırım

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2016
    mukemmel alis veris

    cok guzel bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    Şık bir tasarım

    Ürün sipariş edilişinden 3 gün sonra elime ulaştı. bu ürünü çeyizim için almama rağmen içini açıp çalışır durumda olup olmadığını merak ettiğim için denedim. Ürünü eline aldığınızda zaten kalitesini hemen belli ediyor, sessiz çalışması da ayrı bir avantaj tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2016
    Farklı mutfak işlerinde oldukça başarılı

    3 yıl önce bu siteden kampanya döneminde almıştık. Aksamlar plastik dikkatli kullandığınız sürece sorunsuz çalışıyor. Tüm fonksiyonlarıyla kullandık, dilimleyici çok miktarda salata, cip şeklinde patates yaparken çok işinize yarıyor. Yumurta karıştırıcısının telleri son derece esnek, ince ve çok çok başarılı bir çırpıcı. Metalik ağızlı blender sıcak ortamlara daldırıp iş yapmak için çok uygun, plastiklerden bu ortamlarda verim alınamıyor. 2 litre haşlanmış mercimeği ocak üstünde çok hızlı mükemmel şekilde işliyor. Büyük doğrayıcıda kendi aparatıyla 1 litreyi geçmemek kaydıyla kek hamurunu da çok güzel biçimde hazırlayabiliyorsunuz. Küçük doğrayıcı çok işe yarıyor ama devri bira düşük olmalıydı, motor devriyle aynı çalışıyor fakat aletin kendi devir ayarlayıcısı olduğundan devri buradan düşürerek kullanmalısınız, zaten full motor gücü küçük doğrayıcı için çok fazla. Çırpıcının devri 1/12 yani motor devrinin 12de biri, büyük doğrayıcı devri 1/8, küçük doğrayıcı 1/1. Büyük doğrayıcı, karıştırıcının kapanma mekanizması bira orijinal, öğrenip dikkatli kullanmanız gerek, zorlayıp çok kıran olduğunu biliyorum. Ürünün kılavuzunda motoru turbo seçeneğinde 1 dakikadan fazla çalıştırmayın diyor ama bu süre çok yetersiz, mercimek karıştırırken yıllardır 5-6 dakika turboda çalıştırıyorum çok ısınıyor ama sorun çıkarmadı. Devir ayarı olması, bana göre zaten şart olan artısı. Çok başarılı bir devir ayar mekanizması var. Basarak açıp kapama butonunun sabitlemesi de olsa çok işe yarardı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2016
    kalite tesadüf deyildir

    ürünü markasına güvenerek aldım yanılmadığımı anladım harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    güzell

    bıçakları gayet güzel. fakat yogurma aparatını denedim. motoru ısındı koku yaptı. salladıkça ses geliyor. onun haricinde memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2015
    kalite

    ürün gerçekten çok kaliteli , tavsiye ederim , teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2015
    braun

    ürün cok güzel kargo hızlı teşekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2015
    Mikemmel

    Ürün bugün elime ulaştı gelir gelmez hemen kullandım.gerçekten mikemmeeeeeelllll diyorum başkada bişi diyemiorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    Harika

    Çok kullanışlı ve kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2015
    Şık tasarim

    Cok güzel ve kullanışlı cok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2015
    Şahane

    1 günden kısa sürede geldi. Hemen bebeğe mama yapmak amaçlı ceviz, elma, muz, kayısı ezdik hiç büyük parça kalmadı. Çok kısa sürede ezdi karıştırdı her şeyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    Güzel ürün

    Hepsi bir arada en uygun fiyata aldım.hem marka güzel hemde bı site en uygun siteydi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    HIZLI TESLİMAT

    Ürünü 1 senedir kullanıyoruz ,çok memnunuz , akrabamın isteğiyle 2 adet Gece 11 de sipariş ettim , ertesi gün öğlen kapımdaydı, tşk.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MR 570 Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MR 570 Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat