Braun MR 6550 MCAV Vakumlu El Blender Seti Yorumları

Braun MR 6550 MCAV Vakumlu El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2010
    Gerçekten süper

    Ürünü alalı 2 ay oldu ve cok memnunum . Tabiki braun kalitesi tartışılmaz.Özellikle vakum fonksiyonlu olması artılarından bir tanesi.Yiyecekler normale göre daha uzun süre taze kalıyor.Hepsiburada.comA Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    iyi bir ürün

    ürün geçen hafta elime geçti.Beklediğim gibi iyi bir ürüne benziyor ama çeyizim için aldığımdan kullanmadım ama ürünün paketlenmesi cok kötüydü.Eski ve kullanılmıs bir kolıyle geldi.Geri göndermeyi bile düşündüm ama çalıştırdım ve sorun yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2009
    süper yaaa

    bir televizyon kanalında bu ürünün tanıtımını izledim ve bayıldım. çok güzel, harika bir ürün. çok kullanışlı gibi geldi bana. bir sürü iş yapıyor. farklı farklı hız ayarları var. büyük bir cam bardağı havaya kaldırabilecek kadar güze sahip vakum özelliği sayesinde. süper diyorum başka da bişi demiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2009
    2 yıldır kullanıyorum

    bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum. çok kullanılışlı bir ürün.özellikle vakumlu kaplarıyla saklama yaparak yüyeceklerinizi daha uzun süre saklayabiliyorsunuz.herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2008
    vakumlu kaseler hariç iyi

    Güç ve kalite olarak iyi bir ürün. Ancak vakum kapları hava alıyor ve vakumunu kaybediyor. Bu sebeple ürün değiştirdik, ama yine de bazen aynı hatayı veriyor. Vakum kapları için ürünü alacalar atavsiye etmem. Daha ucuza kapları olmadan aynı ürün alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2008
    ürün tam anlımıyla mükümmel

    ürün tam anlamıyla mükümmel ben 2 yıldır kullanıyorm, o kadar memnunum ki şimdi anname de alacağım. Özellikle saklama kapları çok işe yarıyor, saklama kaplarının cam olması sağlık için çok önemli. satın almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2008
    ucuz ve kaliteli

    merhabalar vestel çamaşır mak. aldım bu sitedençok beğendim gerçekten bu kadar iyi bir yıkama beklemiyordum beni yanılttı sizlere de tavsiye ederim fiyatı piyasadan çok aşağıda olmasına rağmen üstelik taksit imkanı sunuyorlar teşekkür ediyorum hepsiburada.coma ve şunuda eklemeden geçemiyorum sık aralıklarla sıkma yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2008
    harika bir urun özellıkle vakumlama kısmı

    bu urunu cok uzun zamandır ıstıyordum pahalı olması sebebıyle bır suredır beklıyordum hepsibuaradanın yapmıs oldugu kampayayı gorunce hemen siparıs verdım her eve lazım cocuklu evlere mutlaka lazım şiddetle tavsiye ederım fıayatı bıraz pahalı olsada özellıklerı ve motoru cok guclu hepsiburadaya tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2008
    her işe yarıyor

    mutfaktaki yardımcımız diyebiliriz... blenderin özellikleri dışında saklama kapları da çok kullanışlı, gerçekten her mutfağa lazım.. fiyatı da uygun olduğu için gerekli ise bundan almanızı tavsiye edeirmm..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2008
    bence cok ideal

    ürünü bende aldım bu siteden cok kullanışlı ve pratik bir ürün özelliklerini çok sevdim alın deneyin memnun kalacaksınızz

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2008
    kaliteli

    çok kaliteli bir ürün brauna teşekkür ediyorum.vakumlu kapları çok kullanışlı.yiyecekleriniz bayatlanmadan uzun bir süre saklayabiliyorsunuz.düşünmeye bile gerek yok hemen alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2007
    çok faydalı

    gerçekten çok faydalı bir cihaz. devri de gerçekten çok yüksek. ürüne sahip olmaktan ve hepsiburada.comun hizmet kalitesinden son derece memnunum. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2007
    Harika bir ürün

    Ürün gerçekten çok şık ve kullanışlı.Tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor ve isterseniz ilave aksesuarlar alabiliyorsunuz ki kutunun içindekilerden çok da fazlasına gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2007
    çok pratik

    Yaklaşık bir ay önce hepsiburada.comdan aldım çok kullanışlı mutfakta her ihtiyacımı karşıladı, fazla yer kaplamıyor ve çok kolay temizlenebiliyor. herkese tavsiye ederim. Fakat açıklamasında cam yazıyor oysa değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2007
    herkese tavsiye ederim

    Ürün çok kullanışlı çok pratik en uygun fiyatı da hepsiburada.com da buldum teşekkürler hepsiburada.com

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MR 6550 MCAV Vakumlu El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MR 6550 MCAV Vakumlu El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat