Braun MR 730 Black Multiquick 7 Blender Seti Yorumları

Braun MR 730 Black Multiquick 7 Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2019
    10 yıldır kullanıyorum

    En büyük mutfaktaki yardımcınız istediğiniz ölçüde doğrama ister ince ister sos ister sataşa ayarı mevcut alınca siz bile inanamayacaksınız ne kadar kullanışlı olduğuna. Salça yapımı sos yapımı hızlı ve yavaş fonksiyonları çok güzel alın hiç kaçırmayın fiyat şu an için pahallı gelebilir ama zaman üçünde kıymetini anlarsınız kaçırmayın tavsiye ediyorum ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2019
    fiyat performans ürünü değil

    bu fiyata 5 blander seti alınır fiyat performans 1.. gereksiz pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    Braun kalitesi

    hız ayarı sayesinde kullanımınız kolaylaşıyor.fiyatına göre özellikleri ve performansı çok iyi olan bir ürün.Braun kalitesi de cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    sessiz olması çok iyi

    ev eşyalarıma uyumlu olsun diye siyah olmasından dolayı seçmiştim.iyi ki de seçmişim çok sessiz bir ürün geç saatlerde bile kullanabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    uygun fiyatlı

    kardeşime ev hediyesi olarak almıştım.daha sonra kendime de aldım.ikimizde sorun yaşamadık.fiyatı da piyasadaki diğer ürünlere göre uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    temizliği kolay

    benim için en önemli konu temizliğiydi.bu konu da hiç bir sıkıntı yaşamadım.kolaylıkla temizleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    özellikleri çok güzel

    anneler gününde kurtarıcı hediyem olmuştu.annem rengini, hız ayarını ve sessiz olmasını çok beğendi.blender ucunu tasarımı da çok başarılı.etrafa sıçrama riskini ortadan kaldırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    püre ondan sorulur

    bebeğimiz olduktan sonra almıştık.meyve püresi, çorba gibi yemeklerde kurtarıcımız oldu.ürünleri parçalaması çok iyi.bebeğinize sevmediği sebzeleri bile püre halinde yedirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    en iyi yardımcı

    okuduğum bölümden dolayı evde sık sık yapan biriyim.uygun fiyatlı ve performansı iyi olan bir blendera ihtiyacım vardı.yorumlar sayesinde bu ürünü tercih ettim ve ilk kullanımdan beri mutfakta en büyük yardımcım oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    Başarılı

    daha öncede Braun marka blender kullanmıştık.Hızlı ve sessiz bir ürün.rengi de çok asil duruyor. Tereddüttü olanlara tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    sessiz

    anneme almıştık.performansından çok memnun kaldı.sessiz olması da en güzel özelliği.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    tavsiye ederim

    metalik siyah olmasıyla kalbimi çalmıştı.ilk günden beri hiç bir sıkıntı yaşamadım. tereddütü olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    başarılı

    bu ürünü tercih etmemdeki sebep hız ayarının olmasıydı ve tercihimden hiç pişman olmadım.verdiğiniz parayı hak eden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    başarılı

    çeyiz alışverişimizde almıştık.rengine vurulduk.en uygun fiyata da burada bulduk ve bu fırsatı kaçırmadan aldık.verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    teşekkürler hepsiburada

    iş yerimizde kullanış için pratik fazla yer kaplamayan ve sessiz bir ürün arıyorduk.piyasayı araştırdığımızdan en uygun fiyatı burada bulduk.kargomuz da sorunsuz bir şekilde en kısa sürede geldi.teşekkürler hepsiburada çalışanları.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    mükemmel bir blender

    içine attığınız ürün buzlu bile olsa zorlanmadan parçalıyor.hız ayarı bu konuda çok işe yarıyor.aklında şüphe olanlara sonunda kadar tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2013
    çok mükemmel bir ürün

    daha önce de braun el blenderi kullanmıştım.ama bu ürün çok dasha kullanışlı ve pratik. tek elle kullanılabiliyor . çok güçlü ve sesssiz. tüm bayanlara tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2013
    :))))

    kaliteli mükemmel ürün arayanlara tavsiye edeceğim mükemmel ürün hele birde benim gibi metalik siyah renginden hoşlanan varsa süper:)) başlı başına kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2013
    Mükemmel

    Blenderların en iyisi her zaman Braunda. Bu model de en yeni ve en iyi olan model. Braun her modelde kendini daha da geliştiriyor. Tasarımı, motoru, kullanımı ile mükemmel bir ürün. En iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    Kullanışlı ve pratik bir ürün

    Daha önce iki ayrı farklı ucuz ürünü kullanıp atmak zorunda kalmıştık. Bu cihazın blender özelliğinin yanısıra geniş haznesi evinizdeki minik rondoları emekliye ayırmaya aday.Devir hızını uygun şekilde ayarlarsanız (hızlı devirde iyi keseceğini göstermez) soğanı püre haline getirebilirsiniz veya maydanozun iri yapraklarını çeperlere yapıştırıp kesilmeden kalması gibi bir durum söz konusu değil. Almaya değer bir cihaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MR 730 Black Multiquick 7 Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MR 730 Black Multiquick 7 Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat