Fakir Harmony 55 Blender Yorumları

Fakir Harmony 55 Blender yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2013
    iyi

    ürünü ablamın çeyizi için aldık kullanma fırsatımız olmadı ama fiyat ve fakir markası açısında uygun bir ürün. Fakat bıçağı biraz dandikmiş gibi geldi bana inşallah iyi iş çıkartır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2011
    gerekli

    ürünü fiyatı uygun olduğu için almıştım ama bu kadar güzel olabileceğini tahmin bile edemezdim. emniyet düğmesi ve çelik olması artı katıyor ayrıca çok şık. ben blender kullanırken hep etrafa sıçratırdım ama bunda kesinlikle böyle bir şeyle karşılaşmadım, elimden düşmez oldu, artık her yerde kullanıyorum, tavsiye ederim, kaçırılmaması gerek....

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2011
    fiyatı çok uygun

    bu ürünü alırken çok araştırdım hepsiburada.com dan ucuzu yok.Haftasonu bir market %18 indirim yapmış yine hepsiburada.com dan aldığımdan pahalı.Emniyet kilidi olayı çok iyi düşünülmüş.Ürünün çubuk kısmının metal olmasıda çorbaları karıştırırken sıcaktan deforme olma riskini ortadan kaldırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2011
    fiyatı çok uygun..

    ürünü almamdaki ilk sebep güçlü olmasıydı diğer ürünlere oranla çok güçlü..bide alman malı olması ürünü seçmemde etkendi ben memnun kaldım teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2011
    kaliteli

    siparişimden iki gün sonra elime geçti evde diğer robot olduğu için tek blendır tercih ettik motoru güçlü kaliteli bir ürün almak isteyenlere bu fiyata tereddüt etmesinler derim teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2010
    Kalite araıyorsanız bu fiyata fakir de ne olabilir....

    Bizim aslında mutfak robotumuz var yalnız küçük işlerde onu çalıştırmak ve temizlemek çok zahnetli oluyordu bizde fiyat olarak uygun bir ürün arıyorduk şansımıza bu üründe indirime girmişti hemen sipariş verdik uzun yıllar kullanırız...teşekkürler hepsiburada....

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2010
    FIRSATI KAÇIRMAYIN

    Araştırdım, indirimli olarak aldım.Sessiz üstelik emniyet düğmesine basmadan çalışmaması artı puan.Sade blendır alacaklar için süper.Aparatı çok olanlardan kullandım hepsi bozuldu.Tek olarak kullsnışlı.İndirim fırsatını kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2010
    Kaliteli

    6 Aylık bebeğimiz vardı onun için aldık.Araştırmalarımız sonucu fiyat ve kalite yönünden uygun bulduk.Kullanışlı motoru güçlü bi sıkıntı yaşatmadı.Tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Harmony 55 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Harmony 55 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat