Fakir Harmony 400 Blender Seti Yorumları

Fakir Harmony 400 Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2010
    blender bıçağı iyi parçalamıyor

    geçen yıl anneme hediye almıştım, annem hiç memnun değil. blender bıçağı çok derin olduğu için yeterince iyi parçalamıyor. çorbaların içinde kocaman parçalar kalıyor. blender alacaklara bıçağın derin olup olmadığına dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2010
    çok iyi

    ben ürünü sipariş ettim anneler günü için 2 günde geldi annem 2 yıldır kullanıyo çok kullanışlı hem fiyat açısından hemde kalite açısından çok iyi bir set çok fazla oluyo ama bu set çok ucuz ben tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2009
    kullanışlı bir ürün

    ürünü anneler gününde hem anneme hem kayınvalideme aldım , çok pratik ve kullanışlı bir ürün, tezgahınızın üzerinde çok az yer kaplıyor, ve mutfaktaki en büyük yardımcınız... fiyatı da piyasaya göree çokk uygunn kaçırmayın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2009
    iyi düşünün

    Ben aldım ve hiç memnun olmadım.Rondo kısmı artık çalışmıyor (sık olarak kullanmadım) mikser kısmı biraz katılaşan hiç birşeyi karıştıramıyor acayip sesler çıkarıyor ve sadece blender kısmı çalışıyor.kimseye tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2009
    hediye olarak

    Kendime aldım çok memnun kaldım 1 arkadaşıma aldım evlilik hediyesi şimdi de yeğenime alıyorum çocuğu oldu :) hediye olarak da düşünülebilir. öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2009
    sık sık kullanmaya gelmiyor

    ürünü burdan aldık 25.05,2008 tarihinde.çogunlukla bebege biberonda çorba hazırlarken kullandık.günde ortalama 3 kez kullanıyoruz ama üstteki level seviye tuşu artık çalışmıyo aynı seviyde dönüyor. doğrama kabı çatladı (düşürmekten değil) kullanmaktan tabi.motorun diğer parçalara olan plastik bağlantı kilit yeri kırıldı.ama idare ediyoruz yinede 1 2 aylık ömrü kaldı gibi. fazla kullananlar için iyi değil.tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2009
    süper

    Mükemmel bir ürün.. Ürünü ben kullandım çok memnun kaldım. Hem pratik hemde güçlü. Temizlemesi çok kolay. Parça olarak bılunduğu için mutfakta çok fazla yer kaplamamaktadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2009
    Fiyatına göre çok iyi bir ürün...

    Başka mağazalardan da sorduk enaz 20 Tl daha ucuz.pratik ve fazla yer kaplamıyor.problemsiz çalışıyor.memnun kaldık.sorunsuz bir alışverişti.Kargoda 2 gün içinde elimize ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2009
    mutfaktaki kolaylık

    evet ürün güzel sadece birz metal kısımları dahil mat görünüyor ama fiyata göre iyi en iyi yönü ise hem blender hem rondo hem mikser hepsi bir arada

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2009
    Mutfakta bir numara

    Ürünü hepsiburada farkıyla aldım.Mutfakta her işinizi kolayca yapabiliyorsunuz ayrıca çok ergonomik , mutfakta sağ kolunuz ayrıca fiyatıda çok uygun herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2009
    beklediğim gibi

    Blender seti oldukça iyi beklediğim gibi çıktı zaten çok fazla bir performans beklemiyordum ama 400 w olması oldukça iyi rakiplerine göre güçlü ve çelik uçlu olması avantaj tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2008
    fena değil

    Arkadaşlar ürünün dizaynı güzel. Ancak kullanırken sanki bir yer yanıyormuş gibi bir koku yayılıyor etrafa. Yanacak diye düşünerek paniğe kapılıyorsunuz bir an. Fakat 1 aydır kullanıyorum hala yanmadı. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2008
    guzel

    fıyatı ve dızaynı guzel anneme hedıye aldım cok begendı herkese tavsıye ederım bu sıtede fıyatı uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2008
    tek kelimeyle mükemmel

    mutfakta sizi çok rahatlatacak ben kullandım memnunum tavsiye ederim önce almakta tereddüt etmiştim sonradan almakla doğru yaptığımı düşündüm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Harmony 400 Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Harmony 400 Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat