Arçelik K-1252 Blender Seti Yorumları

Arçelik K-1252 Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Annem ne zamandır bledera ihtiyacı olduğunu söylüyordu. Gittigidiyor’da gezerken bunu gördüm ve hediye almak istedim. Kendisi çok memnun kaldı ve çok memnun oldu. Gücü ve tasarımı çok iyiymiş. Ayrıca hızlı ve sağlam şekilde kargolandı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet iyi bir ürün

    Olumlu yönleri: Birden çok zararının olması güzel. Hepsi iyi çalısiyor Olumsuz yönleri: Hiz ayarı olmaması kötü bir özellik. Hep hızlı çırpmak zorunda kalıyorsunuz. Bazı ürünleri çırparken hızlı olduğundan dışarı sicratiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Küçük ev aletlerinde hep arçeliği tercih ediyorum. Bu setide evlenmeden önce çeyizim için almıştm. Bir süredir sıkıntısız kullanıyorum. Bütün başlıkları sıkıntısız çalışıyor. Özellikle blenderı çok kullanıyorm yemek yaparken fln çok işime yarıyor. fiyatıda uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Bu markeyi evimin her alanında kullanıyorum. Pratik ve alınabilir bir ürün. Ama çok fazla zorlamamak lazım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    2 kademeli hız ayarı malzemelere göre istediğiniz hızda kullanabiliyorsunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K-1252 Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K-1252 Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat