Philips HR1371-90 El Blender Seti Yorumları

Philips HR1371-90 El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    kesinlikle facia asla almayin bu paraya ne kalitesi ne kendi deger bicak kesmiyor ispanak kesmedi okadar rezill.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    4 yillik philips

    Urunu ceyiz icin almistim nerdeyse 4 yil olucak bu kis once kucuk parcalama haznesi bozuldu sonra buyuk parcalama haznesi sonra ise kek cirpici basligi bozuldu dönmez oldu bir tek parcalayici pure edicisi kaldi. Ama nerdeyse 4 yil boyunca sıkıntısız calisti ben ömrünün dolduguna inaniyorum. Alacak olanlara tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2017
    Güzel ürün

    Ürün philips diyecek söz yok

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2016
    hizli kargo gec teslimat

    Urunu begenmedik

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2015
    Kaliteli ama sıkınıtıları var..

    Eşim de bende aktif olarak kullanıyoruz..Fakat doğrama haznesi çizik içinde..haznenin alt tarafındaki plastik makinede yıkanmıyor çok berbat bir hal aldı..en önemli sorunu ise el blenderının bıçaklarının olduğu alt tarafının plastik olması ve metalle plastik arasından ne karıştırdıysanız cihazın içine girmesi!!..öyle kötü kokuyor ki anlatamam..bildiğiniz mikrop yuvasına dönüşüyor..temizlemek için ne kaynar sular döktüm o uç aparata nafile en sonunda bıçak mekanizması bozuldu..philips i marka olarak çok severim ama bu ürünün el blender ı facia..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    eğer almayı düşüneneler varsa kaçırmasınlar

    bu ürün belki fiyatı ilk görüşte pahalı gibi gelebilir ama kalitesine değer anneler günü için kaçırılmayacak bir ürün kalitesi mükemmellll eğer ömürlük bir ürün istiyorsanız değecek bir ürün rondonun blendrın çekim gücü çok yüksek içine attığınız her şeyi saniyeler içinde çekiyo hiç bir iri parça kalmıyor almak isteyenler kaçırmasınlar çoooook güzel ve mükemmel bir ürün alacak olanlar şimdiden güle güle kullansınlar herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2011
    çok güzel

    bu ürünü 1yılı aşkın süredir kullanıyorum tam anlamıyla harika bir ürün herkese tavsiye ederim başka birşey aramayın gerek yok watt gücü buz kırması herşey süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2011
    KAÇIRMAYIN

    BUNUN BİR ALT MODELİNİ ALDIM TEREDDÜTLÜ OLARAK ALDIM ANCAK YAKLAŞIK 1 YILDIR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM.TAVSİYE EDERİM HERKESE.BÜYÜK KOLAYLIK.GERÇEKTEN İŞİMİ KOLAYLAŞTIRIYOR.DOĞRAYICI KABIININDA KÜÇÜK OLMASI DAHA KULLANIŞLI YAPIYOR...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2010
    olmazsa olmaz

    ürünü bir yıldır kullanıyorum. emin olun bir tabak bir kasık mutfakta ne kadar gerekli ise bu üründe bir o kadar gerekli. hele hele bebeginiz varsa. yiyeceklerini kolay yiyebilecegi hale getiriyor. fiyat olarak baska markalar daha uygun olabilir ama philips olsun derseniz kesinlikle kacırmayın derim. 1372 modelinde cırpıcısıda var. bu modelde yok bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2010
    beklediğim gibi çıkmadı...

    Markanın kalitesine uyan bir ürün değil tamam motor gücü iyi ama blender kısmı çok kullanışsız yemek artıkları arasına giriyor.almadan önce düşünmenizde fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2009
    işinizi fazlası ile görür

    eşim çorba yapmak için istedi ben ise meyveli süt, normal bir blender kadar işimizi gördü almak isteyenlere kesinlikle öneririm güle güle kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2009
    harika

    ürün dün elime ulaştı bebeğimin mama ve püreleri için almıştım harka bişey 700 w olmasına rağmen çoksessiz çalışıyor 5 dakikada çorba püre ne istersen hazır oluyor niye daha önce almamışımki mutfaktaki 1 numaralı eşya oldu benim için kaçırmadan alın tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2009
    SÜPER

    BİR AY ÖNCE ALDIM.SÜPER ÖTESİ BİR ÜRÜN.PHILIPS KALİTESİ HEPSİ BURADA İLE BİRLEŞMİŞ.ÇOK KALİTELİ ÇOK MEMNUNUM.ALACAK ARKADAŞLAR HİÇ DÜŞÜNMESİN VE ALSIN.SİZDE MEMNUN KALACAKSINIZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2009
    ihtiyacı olan gözü apalı alsın.

    Harika bir ürün. Çok kullanışlı.İhtiyacı olan hiç düşünmeden alsın. Ben aldım 2 günde bana ulaştı.10 gündür kullanıyorum.keşke daha önce alsaydım.Hanım bana dua ediyor mutfakta işle çok kolaylaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2009
    çok güzel bir ürün

    daha önce sipariş ettiğim ürünler 1 günde gelirken bu ürün 2 günde ulaştı. 700 watt olmasına rağmen çok sessiz ve kullanışlı. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2009
    HARİKA

    Ürün 2 gün önce elime geçti.5,5 aylık oğlumun muhallebisine koymak için ceviz kıydık,harikaydı.Kendimizede muzlu süt yaptık.Performansı çok iyi.Bununla sebze püresi de yapmayı düşünüyoruz.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2009
    çok pratik

    pratik,kullanışlı,şık,modern,temizliği kolay,estetik görümüyle fazla yer kaplamaması ve çocuğu olanlar için ideal ve kalitesine göre fiyatı çok uygun herkese öneriyorum tereddüt etmeden alabilirsiniz deneyince bana hak vericenizi umuyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2009
    gerçekten çok kullanışlı

    elimde olan ürünümü çok seviyor yerini başkası doldurmaz diyordum ama çok güzel kullanışlı bir ürün aldım tavsiye ederim.galiba eski ürünümün yerne geçecek teşekkürler hepsi burada com

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2009
    canavar

    o kadar kibar duruyor ki ilk başta şüphe ettim. bıçakları ince, zaten siyah ve kırmızı renk uyumuyla mühemmel ve şık görünüyor. ilk işim MILKSHAKE yapmak oldu. buzları öyle parçalıyorki zerre kalmıyor buzdan. çok güçlü bir makina. çırpıcı yok diye almamazlık etmeyin çünkü hafif eğimle çırptığınızda harika kremşanti yapıyor. doğrayıcı da aynı güçte . buzluktaki etleri KIYMA yaptım. fındık,fıstık,ceviz,sebze herşeyi istediğiniz ölçüde parçalıyor. ayrıca turbo düğmesiyle çok çabuk sonuçlar alıyorsunuz, 5 ayrı hız ayarını ufacık bir dokunuşla tek elinizle biryandan değiştiyorsunuz biryandan çırpıyorsunuz. sürahisi çok iyi 1lt. herkese tavsiye ederim. gerçekten 4-4 lük bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2009
    Şık, kaliteli

    Anneler günü için anneme aldım. Fiyatını fazla araştırmadım ama ürün çok iyi. Beklediğimden güzel çıktı. Malzeme kalitesi ve performansı cok iyi. Ayar butonu cok kullanıslı. İsterseniz çok güçlü bir alet olabiliyor. Sadece rondonun kapağı yıkanmıyor, onun dısında bir kötü yanı yok. Şık ve kaliteli, tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR1371-90 El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR1371-90 El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat