Trust GXT-280 Klavye Yorumları

Trust GXT-280 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2017
    Trust GTX 830 Gece için süper

    Trust GTX 830 modeli aydınlatması daha iyi olduğu için bu modeli aldım. Tuşlar yumuşak, boyutu 46x19 cm ve kablosu 140 cm (benim masa için biraz kısa geldi) ve windows otomatik olarak tanıyor ek sürücü kurmak gerekmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2017
    Fiyatına göre gayet iyi

    Ben ürünü 59 tl ye indirimde aldım. Bu fiyat için gayet kaliteli görünüyor. Harfler loş ortamda az seçiliyor ama üç renk üç kademe ışığı sayesinde sorun olmuyor. Tuşlar sessiz sayılır. Ben memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2017
    Hoş

    Bir arkadaşımda gördükten sonra almaya karar verdim. Tuş hissiyatı ve sesleri çok hoşuma gitti. Sürekli yazı yazıp oyun oynayasım var. Işıkları (3 seviyeli olması dolayısıyla) karanlıkta yormuyor, gün içinde de görülebiliyor. Kargo ise çok hızlı geldi. Fiyatı inanılmaz iyi. Numlock tuşları ve F tuşları ayarlanabiliyor. Örneğin ben müzik durdurma/oynatma tuşunu f9 olarak değiştirdim. Kısacası tavsiye ediyorum, şimdilik çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2017
    Çok iyi

    daha önce trust ın ürünlerini kullandım buda beni şaşırtmadı güzel sessiz klavye :)

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    Başarılı Ürün

    Ürün resimlerde anlatıldığı ve beklediğim gibiydi. Klavyenin ışıkları çok şık. Hatta ışık dozajını bile ayarlayabiliyorsunuz. Faturası garanti belgesi kullanım klavuzu ve hediye yapışkan etiketiyle beraber iyi bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    uygundur

    ortalama bi bütçeyle ışıklı klavye isteyenler için, çin oem mallarına girmeden alınabilecek bir ürün. sessiz ve ışıkları yeterli.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2016
    Çok güzel beğendim

    sakın mekanik hisli cart curt klavyelerle karşılaştırmayın. bu klavye onlardan çok daha iyi. fiyatını kesinlikle hak ediyor. Işıklandırması güzel. Yanıp sönme özelliği yok sadece seçtiğiniz renkte kalıyo. 3 kademe parlaklığı var. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016
    Kısa yolculara olmaz bu

    Tam olarak olmasa da iş görür

  • Webden Al aracılığıyla
    Cidden güzel

    Geceleri benim gibi klavye tuşlarında sıkıntı yaşayıp ışığınızı açıyorsanız,ekipmanda görünüşe önem veriyorsanız,yüksek sesli switch'ten rahatsız oluyorsanız vede masanızda kırıntı tarzı şeyler bulunmuyorsa mutlaka alınması gereken bir ürün gayet başarılı özelikle yeşil rengi çok canlı... Not:Eğer masanızda yemek yicekseniz klavyeyi uzak tutunuz çünkü switchler arası boşluk yüksek ve araya kırıntı toz vb girebilir,eğer bu olduda temizlicekseniz sakın space,numpaddeki 0'ı .çıkarmayın çünkü bu tuşlar geribasım için özel metal aksamla silikonludur.eğer çıkartırsanız lehim çıkar sizde yayları ve metal parçayı çıkartırsınız böylece eski tuş lezzetini alamazsınız...

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2016
    harika

    bu ürünü 2. kez kullanıyorum gercekten cok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2016
    KLAVYE

    ÜRÜN GÜZEL, TAVSİYE EDERİM.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2016

    sessiz ve rahat. multimedya tuşları da kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2016
    Fiyat -ürün güzel değil

    Fiyatına göre güzel bir ürün değil

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2016
    Güzel klavye

    tuş basımı oldukça yumuşak ve ışıklandırması çok canlı ben tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2016
    f/p ürünü

    tuşları diğer 200 tllik rakiplerine göre bile oldukça sessiz ve yumuşak basım hissiyatı oldukça iyi ledler gece için iş görür düzeyde

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2016
    Efsane klavye

    Klavye efsane dengi klavyelerden çok üstün.

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2016
    Kargo şirketini değiştirin bence :)

    Ürün süper yorumlarda fazla basmayınca algılamıyor diyorlardı, kesinlikle öyle birşey yok elimin ucuyla dokunuyorum gayet güzel çalışıyor. Çok teşekkürler :) Sadece şu klavyenin markasının yazdıgı yer hafif tırnaklarından çıkmış gibi oturmuyor ama öyle göze çarpacak birşey degil. Bu fiyatta klavyede olabilecek şeyler...

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2016
    güzel

    ürün resimlerdeki gibi hatta bence daha iyi herşey için teşekkürler çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2016
    SÜPERR

    Ürün çok kullanışlı vede sessiz klavyede yazı yazmak istiyorsunuz sürekli bu fiyata çook iyi

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2016
    Mükemmel

    Klavyenin tasarımı çok hoş ayrıca ışıkları gerçekten mükemmel duruyor. Çok sessiz -ki bu benim için çok önemli- fakat çok ufak bir sorunu var, o da çok az bir bastırmak gerekiyor tuşları algılaması için ancak bunada zamanla alışılınır sanırım önceki klavyeye alışkanlığımdan oldu bu sorun.. Kaliteli ve güzel bir klavye. Bu fiyata Logitech alacağınıza Trust almanızı öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust GXT-280 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust GXT-280 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat