Philips HR1615-00 Blender Set Yorumları

Philips HR1615-00 Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2013
    Güçlü ve iş görür bir cihaz.

    Cihaz kaliteli. İşinizi blender olarak rahat görür. Sürahi aparatı 1 litre. Yeterli sayılır. Ancak doğrama aparatı cidden ufak. Bu husus haricinde tam bir fiyat/performans ürünü diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    GÜÇLÜ

    BLENDER ÇOK ÇOK GÜÇLÜ 2 FARKLI GÜÇ DÜĞMESİ VAR VE BU DÜĞMELERİNDE HIZ KADEMELERİ VAR BİZ ÇOK BEGENDİK SAKLAMA HAZNESNN KAPAGINN OLMASI AVANTAJ TEK SORUNU RONDO HAZNESİ KÜÇÜK Bİ DEFADA EN ÇOK 2 SOĞANI ÇEKEBİLİRSİNZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2013
    FİYAT ÇOK İYİ

    ürün baktığım alışveriş merkezlerindeki tüm elekronik mağazalarından daha uygun fiyata phılıps kaliteside kesinlikle tartışılmaz ucuza kaliteyi H.B güvencesiyle almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2013
    çok güzel ve kaliteli bir ürün

    biz bu ürünü kendimize aldık yani çeyizlikti çok kaliteli zaten ilk önce markası yeter kullanımı çok kolay temizliği çok basit herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla eğer kaliteli bir ürün istiyorsanız bence kaçırılmaması gereken bir ürün philipsbütün ürünleri çok güzel ve kaliiteli eğer çeyizlik olsun birazda kaliteli olsun istiyorsanız yani ÖMÜRLÜK OLSUN DİYORSANIZ KAÇIRILMAMASI GEREKEN bir ürün şimdiden alacaklar güle güle kullansınlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2013
    Hepsiburada rezaleti

    Ürüne sözüm yok harika fakat 24 saatte gönderi sözüne itibar etmeyin 72 saat sonra zar zor verildi kargoya hepsiburada.com rezaleti ve fiyaskosu. insanları böyle kandırıyorlar beklenti içine sokuyorlar sonrada hiç bir mantıklı açıklama yapmadan isterseniz iptal edebiliriz diye ukalaca konuşuyorlar. yazık çok yazık...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2013
    Güzel kaliteli bir ürün, özellikle çok yer kaplamayan kompakt ürün isteyenlere ideal

    Ürünün malzeme kalitesi iyi. Az yer kaplıyor. Fakat çırpıcısı yok ve karıştırma kabı ufak. Alırken bu kriterleri göz önüne alın derim. Bunlar size uygunsa gayet tatmin edici bir alet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2013
    Teslimatta Problem Var

    Ürünü siparş edeli 10 gün oldu. Telefonla da aradım hala haber yok. Bu gidişle siparişimi iptal edip başka bir yerden alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2013
    Oldukca kullanışlı

    Ürün 2 günde geldi.Yemek yapıyordum hemen soğan ve havuç denemesi yaptık.Harikaydı.Evet hazne küçük ama 4 kişilik bir aile için ideal.Ancak haznesi cam değil.Hızı harika.Daha önce kulandıklarımıza göre daha elinize aldığınızda marka farkını hemen görebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2013
    fiyat olarak uygun

    Doğrayıcı ünitesi küçük ancak küçük işler için ideal ve gayet güzel kesiyor. Blender kısmı daha önceki cihazımla karşılaştırdığımda bıçağı büyük ve değişik bir yapısı var(aşağı yönlüde kesiyor) ve bu da parçalama işlemlerinde kolaylık sağlıyor. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    Ürün mükemmel

    Kargolanmasında ve teslimatında hiçbir sorun yaşamadım.Ürün piyasadakilere göre süper. Hem fiyatı hem performansı. Yanındaki rondosu evet biraz küçük ama bu fiyata büyük bir rondo beklenemez, saklama haznesi de güzel.Tavsiye ederim çok memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2013
    kaliteli ve kullanışlı

    Ürün çok kısa sürede elimize ulaştı.Eşim önce sertleşmiş peyniri parçalamak için doğrayıcısını kullandı.Doğrayıcı biraz küçük ama iş görür.Daha önceki blendırda ufak tefek sıçramalar oluyordu.Ama bunda öyle bir sıkıntı yaşamıyoruz.Çalışırken sessiz olması küçük bebeği olanlar için artı avantaj.Fiyatı da bir çok siteye göre uygun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2013
    philps kalitesi

    ürün geldiğinde philips kalitesini hissediyorsunuz.uzun vadede sağlamlığını zaman gösterecek.birçok ürünü inceledik,güç, kalite ,marka ve fiyat olarak alınabilecek en ideal ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    Kalite -uzun ömür arayan tereddüt etmesin.

    Farklı bir markanın kullandığım blenderının döndürme kısmındaki iç plastik aksam uzun kullanım sonrası sürekli aşınıp dururdu, bu markada önlemini almışlar, kolay kolay aşınmayan bir aksama sahip güçlü motoru var, tek eksiği doğrayıcı kabı resimlerdeki gibi çok büyük değil bunun yanılgısına kapılmışız, 40 gr. çocuk mamasını doğrayacaksanız sorun yok, aynı ürünün daha buyuk doğrayıcı kabı var, artık onuda almak zorundayız şuan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2013
    süper

    Merhaba...Ürünü hediye olarak aldım sitelere baktığımda en ucuz buradaydı ürünü hediye ettiğim kişi çok memnun kaldı fiyat olarak da çok uygun eğer ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2012
    muhteşem bir ürün

    ürün 1 hafta önce elime geçti. özelikle sessiz çalışması çok güzel.rondosu ufak ama iş görmeyecek kadar değil.almak isteyenler varsa düşünmesinler bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2012
    tavsiye ederim

    Ürün çok güçlü, çalıştırdığınızda gücü hissedebiliyorsunuz.. ayrıca çok sağlam ve şık duruyor.. fiyat/performans açısından bence en iyisi bu. doğrama haznesi biraz küçük ancak çok dert edilecek bir durum değil hepsiburadaya da teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2012
    Güçlü ve Kullanışlı

    Yaklaşık 15 gün oldu alalı.farkını hemen hissettiriyor.Güçlü ve kademeli ayarları çok kullanışlı.özellikle Turbosu gayet işe yarayacak bir fonksiyon gibi duruyor(Henüz Kullanmadım).Ancak diğer kademeleri kullandım ve çok memnunuz.Fiyat performans aralığı en üst düzeyden puan alabilir benden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2012
    tavsiye

    philips in bir üst modelini 4 yıl düzenli kullandıktan sonra aldığım bu üründe sadece içerik olarak kaplarında boyut farkı var..ürün çok iyi herkeze tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2012
    güzel...

    bir tane almıştık bu 2. siparişim. bu sefer hediyelik... eşim çok memnun.. philips kalitesi, hiç düşünmeyin... işinizi fazlasıyla halledecektir. fiyat/performans sizi memnun edecek...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2012
    Bu fiyata harika

    Bu fiyata alınabilecek en mükemmel blander ve doğrayıcı. Çok şık az yer kaplayan alet. Esas ihtiyacımız blander olmasına rağmen blaner fiyatına her ikisi. Doğrayıcı kabı gündelik yemekler için çok yeterli.Hepsiburadadaki fiyatı başka biryerde yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR1615-00 Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR1615-00 Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat