Kenwood SB055 Smoothie 2Go Blender Yorumları

Kenwood SB055 Smoothie 2Go Blender yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok pratik

    Olumlu yönleri: spor ve diet icin aldım , istediğim tum smoothie ,leri cok güzel bir kıvamda yapıyor , 1 kisi icin bir mug con ideal ki 2 mug ile geliyor , buz ve donmuş meyveleri cok güzel parçalıyor , piyasadaki pahalı ürünlere gerek yok .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ÇOK SEVDİK.PRATİK

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok kullanışlı ve başarılı seside az

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    6 aylık kullanımda bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kenwood kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün beklediğimden daha kaliteli geldi. bardakları ince plastikten malzemeden değil. eğer profesyonel düzeyde smothie yapmayacaksanız günlük kullanım için biçilmiş kaftan. çok para vermeye gerek yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2020
    "gayet basarili"

    Olumlu yönleri: motoru kuvvetli gayet kullanışlı, kendi ayağındaki ürünlere göre daha iyi olduğunu dusunuyirum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kaliteli ve güçlü. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Oldukça güçlü bir motoru bulunuyor. Benimher türlü ihtiyacımı görüyor. Buzları rahatlıkla kırıyor. Fiyatına göre iyi bir ürün. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Bu blender takımı Gerçekten şu ana kadar kullandığım blender takımları içersinde en kaliteli ve en güçlü bıçakları sahip olan takım tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum Fiyatına göre özelliklerinin gayet güzel olduğunu düşünüyorum içinden çıkan iki tane kap var biri yarım litre Diğeri ise 700 mililitre kadar bu kapların kalitesi de gayet güzel ben buz kırmayı denedim buzu karpuz şeklinde getirene kadar güzelce Paramparça ediyor Gerçekten beklediğimden daha kaliteli bir ürün olduğunu gördüm günlük kullanım için gayet uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum fiyat performans olarak Aşırı iyi bir ürün ve kesinlikle benim gibi sağlıklı beslenmeye merak salan insanların sık sık gün içinde kullanacağı bir ürün olduğundan eminim Neredeyse her gün gerek öğün için gerekse soğuk içecek yapmak için kullandığım güzel bir set oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün mükemmel. Tam istediğim gibi. Buzu ne zaman kıracak diye beklerken meğer buzu ufalamış bile. Che**ouse adlı satıcıdan aldım. Çift ambalajlı geldi. Oldukça indirimli aldım. Bir ihtiyacım olursa yine aynı satıcıya bakmadan almicam. Teşekkür ediyorum sağolun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün yıllardır kullanıyorum bunu anneme hediye aldim tam istediğim gibi tertemiz paketlenmiş sapasağlam geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elime bugün ulaştı.paketlemesi çok özenli ve güzel yapılmıştı.2 adet mug çıkıyor içinden .mug ı 500 ml ye kadar doldurmak tavsiye ediliyor.sanırım muglar tahminen 700ml kapasitede.mugların kalitesi bence fena değil, ama aman aman harika bi şey beklemeyin derim.Buz denemedim henüz ama elma havuç gibi sert yiyecekleri çok güzel parçaladığını söyleyebilirim ama limonun iç zarlarında pek başarılı değildi.ilk çalıştırdığımda hafif bi koku geldi.Sanırım ilk defa kullanılıyorolmasıyla alakalı bi durum.Bence fiyat performans olarak aşırı iyi bi ürün ve sağlıklı beslenmeyle sürdürmeye çalıştığım öğrencilik hayatımda en büyük yardımcım olacak özlellikle al götür mugları ile

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü begendim. kaliteli. Ayrıca hız ayarı da yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Zamanından önce gelen siparişim harika güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Ben smoothie olsun taze meyve suları olsun kendi içeceklerimi kendim yapmayıçok seviyorum ve güzel ama aynı zamanda da uygun fiyatlı bir blender ihtiyacım vardı ve bu ürün tüm isteklerimi karşılıyor aynı zamanda görünüşü de oldukça tatlı değil mi. Çok büyük değil fazla yer kaplamıyor ama litre kapasitesi gayet yeterli. W da fazla yüksek değil çok elektrik de harcamıyor. Bıçakları iyi parçalıyor meyveleri vs almanızı öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Gayet başarılı kaliteli bir ürün. Haznesi çıkarılıp yıkanabiliyor, bıçaklar oldukça keskin. Alt tabınında bulunan tutucu lastik ayaklar makinenin sağlam durnasını ve fazla sesi önlüyor. Genel olarak biz çok memnunuz. Fiyatı ve özellikleri bakımından cezbedici bir ürün. kesinlike tavsiye ediyorum. kargo oldukça sağlam paketlemiş ve 2 gün içinde elimize ulaştı. çalışanlarına ve kargo şirketine teşekkür ederim. kalitesi ve sağlam teslimat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "uygun diye aldm ama hayal kırıklığı"

    Olumsuz yönleri: İndirime girmiş diye aldık ama yanılmışız. Piyasadeki muadillerine oranlar oldukça kalitesiz bir ürün diyebilirim. Bıçıkları da keskin olmadığı için içine atılan malzemeyi kesmek yerine eziyor. Turbo fonksiyonu da olmadığı için 300 w oldukça güçsüz kalıyor. buda yapmak istediğiniz şeylere izin vermiyor ben mennun kalmadım. Alacak arkadaşlarımın bilgilerine sunarım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood SB055 Smoothie 2Go Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood SB055 Smoothie 2Go Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat