Sinbo SHB 3036 Blender Seti Yorumları

Sinbo SHB 3036 Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.03.2022

    Olumlu yönleri: Kutusu eski yıpranmış geldi ama içindeki ürün sağlam ve iyi çalıştığı için problem etmedim 🙏

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    Umduğumdan daha iyi

    Oldukça sessiz ve etkili (doğrayıcıda iri soğan parçaları neredeyse kalmıyor). Kaplarının kapaklı oluşu özellikle çok hoşuma gitti. Herkese tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    Güzel Bir Ürün

    Güzel ve kullanışlı bir ürün. Biz hediye olarak aldık. Umarım memnun kalırlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2012
    Güzel bir hediye olabilir,

    Geçen yıl anneler günü hediyesi olarak aldım ve kaynanam tarafından devamlı kullanılmakta, fiyat ve görünüşüne göre son derece kaliteli, şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık, inşallah olmaz da yüzümü kara çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2011
    Uygun-Kullanışlı

    Ürünü anneme aldım, fiyatı oldukça uygun ve ürünün kendisi de çok kullanışlı! H.Burada fiyatından daha ucuza bir yerde de rastlamadım.. Hem yer kaplamıyor, hem kullanışlı hem de çok uygun, böyle bir setiniz yoksa tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2011
    süperr

    alınması gereken çok iyi bir ürün alanlara hayırlı olsun şimdiden. simbo servisini çok begendim. ürünleri kapıdan alması çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2011
    kırıldı

    ürün ilk geldiği gün kabı kırık cıktı ustelık bıraz fazla calıstıgında yanık gıbı bır koku gelıyor daha sonrakı kullanımımda bıcağın takıldıgı yer kırıldı ıcınde kuru ekmek vardı.dograyamadan bıçak kırıldı cok sasırdım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2011
    Fİyat olarak ve özellik olarak iyi görünüyor

    Ürünü almayı düşünüyorum yapılan yorumlarında iyi olduğunu görerek sipariş vermeye kararar verdim .Umarım pişman olmam ama daha önce almış olduğum simbo ürünlerinde bir sorun yaşamadım ama deneyip göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2011
    sinbo artık bir marka

    arkadaşlar sinbo ürünlerden hiç çekinmeden alabilirsiniz. Öğrenci iken ucuz diye bir fırınını almıştım, çok memnun kaldım. Evlendikten sonra da bütçem diğer pahalı ürünleri almaya yeterli olduğu halde sinbo aldım. Bu ürün de gayet kullanışlı. Eşim ve ben sinbo ürünlerini çekinmeden alıyoruz artık:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2011
    fiyatına göre iyi

    Ürün beklediğimizden çok daha iyi çıktı diyebilirim. Bu fiyata alınabilecek en iyi blender, bence düşünmeden bu ürünü tercih edin. Sinbo ürünleri gerçekten parasını hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2011
    FIRSATI KAÇIRMAYIN

    BU ÖZELLİKLER BU FİYATA, HEM DE SİMBO. KAÇIRMAYIN. GÜÇLÜ MOTORA SAHİP ÜRÜN İLE İŞLERİNİZİ RAHATLIKLA BİTİRİRSİNİZ. KULLANIMI KOLAY. AKSESUARLAR İYİ. HEMEN ALIN

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2011
    tereddüt etmeyin

    üzerinde sadece markası yazan ürünlere kalite olarak 10 basar.1 seneyi geçti hala tıkır tıkır maşallah.eşime aldığım en güzel hediyelerden birisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2011
    Hesaplı birşey arayanlar için uygun

    Ürünün blender aparatı iyi, püre, çorba, sos gibi karışımları oldukça güzel yapıyor. Yalnız karıştırma, parçalama için kullanılan kaplı aparatın kapağında bulunan ve elektrikli kısma takılan kapağın dişleri çok zayıf, farkında olmadan tam kapatılmazsa çok kolaylıkla kırılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2011
    pratik

    neredeyse bir ürün fiyatına üç ürün aldık.diğer isim yapmış ürünlerden hiç farkı yok paslanma bile olmadı.bir yıldır kullanıyoruz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2011
    Beklentimin çok üstünde

    Alırken çok tereddüt etmiştim.Ancak daha önce aldığım ve çok kısa sürede bozulan çok pahalı bir marka blenderdan çok daha iyi olduğunu söyleyebilrim.Elektrik tüketimi çok makul.Zaten bence mutfakta fazla güçlü makina gereksiz.Bende 600 watt bir makina vardı motoru çok güçlü olduğu için kendi içindeki bir parçasını yaktı.Üstelik 3 ayda..Meyve sebze ne varsa çok güzel parçalıyor püre yapıyor..Bugün elime geçti ama hemen denedim.Özellikle parçalayıcının kapağı çok sağlam kapanıyor ..sızdırması imkansız.Dizayn olarak çok uygun.Bu fiyata mümkün değil bu kalitede başka bir set bulamazsınız..kesinlikle tavsiye ediyorum..hiç pişman olmazsınız ve alırsanız buraya benim gibi olumlu görüşlerinizi bırakacağınıza eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2011
    çok güzell

    ürün elime bugün geçti fiyatı çok uygun ve çok kullanşlı bir ürün çeyizime koydum süper oldu ihtiyacınız varsa kesinlikle bu ürünü alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2011
    doğrayıcı için güzel

    sinbo pahalı bir marka değil ama diğerlerine göre daha uygun fiyatı ve ek aparatlarıda güzel almak isteyenler için güzel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2011
    Özel günlerde çok yavaş servis

    H.B dan birçok kez ürün aldım.Yıbaşı dolayısıyla aldığım ürün elime 10.günde ulaştı.İstanbul dışında özel günlerde ürün alacakların buna dikkat etmesi gerek!Çünkü zamanında gelmiyor.Fakat Ürün çok kullanışlı...Fiyat gayet uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2011
    bu fiyata süper

    hiç fazla para vermeye ve kararsız kalmaya gerek yok fiyatı çok uygun kullanışlı ben memnunum sesi biraz fazla ama sorun değil birde cam haznelisini almak sanırım daha sağlıklı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2010
    Hem hesaplı hemde kaliteli

    5 günde elime ulaşan bu üründen oldukça memnunum.evimdeki küçük ev aletlerinin hepsi simboydu,bir de bu eklendi.Pişman olmayacaksınız.Hem kullanışlı hemde sağlam

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SHB 3036 Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SHB 3036 Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat