Goldmaster GM-7240W Beyaz Blender Set Yorumları

Goldmaster GM-7240W Beyaz Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜÇ YOKSUNU

    İki yıl önce satın aldığım bu üründen eşim hiç memnun değil. 1000 W güç yazıyor ama ancak sütü çırpıyor. 4 defa arızalandı servisi ilgilendi kartı değişti motor değişti ama tek değişmeyen bizim bilendir. Güçsüz, sadece süt ve suyu karıştırıyor. Servise gidip gelmekten pes ettim bir daha bu marka ürün mü haşa.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel indirimdeki fiyatıyla çok uyguna geldi. Göründüğü gibi ebatıda olması gerektiği gibi. Kargo aşaması biraz uzun sürdü ayrıca kargo kutusunun üst tarafından yırtılmıştı. Onun dışında gerçekten güzel bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatına göre kalitesi ve performansı yüksek gönül rahatlığıyla alınabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.07.2019
    "idare eder"

    Olumsuz yönleri: Ürünümün dograyıcı haznesi kirik geldi yolda kirilacagini sanmam cnku iyi paketlenmisti büyük ihtimalle oyle gonderildi ama genede işimi görür. Tam zamanindada geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2015
    güzel ürün

    Ürün elimize bu sabah geçti beklediğimizden daha iyi üstelik piyasadaki ürünlerden kalite ve fiyat olarak gayet güzel sadece biraz geç ulaştı.. tesekkurrler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    Uygun fiyat

    Henuz kullanmadim ama fiyat burda cok iyi,sesi de gayet az

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2015
    Çok şık

    Ürün gerçekten çok şık. Performansı çok iyi. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2015
    Tavsiye ediyorum.

    Kalite, performans, fiyat hepsiburadada bu üründe... :-) başka yerde arama... Aldım, memnunum, tavsiye ediyorum .... :-)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GM-7240W Beyaz Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GM-7240W Beyaz Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat