Electrolux ESTM6400 El Blenderı Yorumları

Electrolux ESTM6400 El Blenderı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2018

    Çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    DÖRT DÖRTLÜK

    Her yönüyle memmun kalacağınız bir ürün kesinlikle tavsiye olunur.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016
    Profesyonel

    Profesyonel blender dokununca kaliteyi hissedersiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    kaliteli malzemeden üretilmiş

    Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Blenderin kabı cam olsaydı daha sağlıklı olurdu.çorba içi olan blender ise çok sağlam ve boyu uzun. Yıkarken tepe kısmına su sızmıyor.umarım uzun ömürlü kullanırım. Üründe gördüğüm bir diğer eksiklikse, doğrayıcı rondonun kapak kısmında başka firmalardaki gibi rendeleme aparatıda olsaydı daha mutlu olurdum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2015
    Tavsiye olunur

    Blender üzerinde hız ayar, turbo düğmeleri mevcut kablosu yeterli uzunlukta. Duvara asma aparatı abartılacak bir şey değil karıştırma kabı asma aparatı vs. plastik. Fazla gürültülü bir cihaz değil tavsiye olunur. Daha önceki bir alışverişimden gelen hediye çekini değerlendirdim hızlı kargo ve sorunsuz alışveriş için hepsiburada.coma teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2015
    Mükemme

    Ürün çok kaliteli. Almayı düşünenlere gözü kapalı almalarını tavsiye ederim, Kargo 2 günde elime ulaştı. Teşekkürler hepsi burada ve yurtiçi kargo,

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2015
    Çok kaliteli ve kullanışlı.

    Çok kaliteli ve kullanışlı. İhtiyacınız varsa bence hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2014
    piyasadaki ürünlere göre güzel

    bana özel indirim + hediye çekiyle birlikte aldım gerçekten çok ucuza geldi. rengi tam siyah değil foto biraz yanıltıyor daha çok füme rengine benziyor. içinden extra olarak duvara asma aparatı çıkıyor. mercimek çorbasını 30-40 saniye gibi bir sürede halletti daha sonra ısınmasını test etmek için 2-3 dk aralıksız bir şeler doğradım hiç ısınmadı gerçekten profesyonel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    Blender setinden beklenen her şeyi fazlasıyla veriyor.

    Bir blender setinin en önemli özelliği motorunun kalitesi olduğunu deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki, bu ürün sizi profesyoneller sınıfına davet ediyor. Tasarımıyla da ödüllü bir ürün olması ve şık olması da artılarının başında geliyor. Başka bir blendera değişmek istemeyeceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2014
    Fazlasıyla hakkını veren bir ürün

    Ürünün herşeyi gerçekten mükemmel. Zaten önceki üründen sonra bunu elime aldığımda bile kalitesi belliydi. Kullanımında ise en ufak bir ısınma oluşmuyor ve hız ayarları sayesinde istenilen seviyede çalışabiliyor. Kademe ayarı ve turbo ayarı iyi düşünülmüş. Kargo da aynı gün yapıldı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2014
    kaliteyi tutarken dahi hissediyorsunuz

    bu 3. blenderım bu siparişim gelince diğer ikisinin oyuncak gibi oldugunu anladım .profosyenel bir makina gibi. 3 kuruş fazla olsun ama kaliteli olsun . garanti olsa bile küçük ev aletlerinde tamir sıkıntı oluyor.iyisini almak mantıklı. ihtiyacınız varsa tavsiye ederim duvara monte edilibilen kısmı da ayriyeten hoşuma gitti renci kapkara siyah değil koyu gri gibi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2014
    Bunu görünce diğerleri blender mı yahu diyeceksiniz.

    Yavaşça çalışmaya başlama sistemi ile sıçratmaması ve malzeme kalitesi ile harika ötesi bir blender. İnsana kendini profesyonel bir aşçı gibi hissettiriyor. Bunu kullanınca diğerleri oyuncak gibi geliyor insana. Hiç düşünmeden alın, evladiyelik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2013
    Fiyat kalite verimi yüksek bi ürün

    Fiyat kalite verimi yüksek bi ürün. Yani bu paraya benim aldığım tarihlerdeki en iyi ürün. aynı marka süpürge de almıştım. sorun yaşamadık ve bu da öyle oldu. motor kısmı biraz ağırca ama kale gibi diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2012
    Sessiz ve çok Güçlü

    Gerçekten çok güçlü ve sessiz çalışan ve şık görünüme sahip bir ürün . Yaklaşık bir aydır kullanıyoruz iyikide bu markayı almışız dedirtti . Ayrıca 3 bıcagı var buda bi ayrıcalık ...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESTM6400 El Blenderı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESTM6400 El Blenderı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat