Electrolux ESB 7300S Smoothie Blender Yorumları

Electrolux ESB 7300S Smoothie Blender yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi kalite

    Electrolux çok sağlam ve Avrupa'da çok tutulan bir marka. Ürünü markaya güvenerek aldım ve yanılmadığımı gördüm. Çok güçlü ve kaliteli bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Berbat

    Fiyatı yüksek diye iyi ürün zannedip almayın. Mart ayında aldım, Mayıs'ta nalları dikti. Aman dikkat, uzak durun...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Eletrolux sıkıntılı (TÜM ürünleri)

    Eletrolux sıkıntılı (TÜM ürünleri)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.05.2021

    3-4 yıl önce Çok beğenerek aldık ama aldığımızdan bu yana verimli kullanamadık. Bıçakların pozisyonundan kaynaklı sanıyorum, smothie yapmak oldukça zahmetli geliyor bize. çünkü çok kolay olmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: ben smoothie ve meyveli yoğurtlar yapmak için bir blender arayışı içerisindeydim araştırmalarım sonucunda bu blendera karar verdim. Gerçekten çok kaliteli ve parasını oldukça hakeden bir blender. Titanyum bıçakları sayesinde sert sebzeleri meyveleri bile hızlıca sorunuz doğruyor. istediğim her doğrama işlemini istediğim şekilde yapıyorum. temizliği de oldukça kolay. görüntüsü de çok güzel olan bir blender. kaliteli kullanışlı ve uzun kulanım ömrüne sahip herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    "süper harika"

    Olumlu yönleri: son zamanların trendi smothiler için aldım. Oldukça basit kullanımı var. Dakikalar içinde hazırlıyor içecekleri. Buz kırmada kullandım sorun yaşamadım. Kabının cam olması kullanımını dahada kolaylaştırıyor, temizlemesi de epey basit oluyor. Marka zaten tanınıp kalitesi bilinen ürünler piyasaya sürüyor. evdeki mutfak aletlerimin pek çoğu Electrolux, hepsindende memnunum yıllardır kullanmaktayım. blenderda gerek tasarımıyla gerekse kullanımıyla harika ötesi. farklı hızlarda ayarlanabilir. daha fazla kalitesini anlatmaya gerek yok alıp kullananlar bilir. almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Uzun zamandan beri böyle bir blender almak istiyorum fakat ne alacağımı gerçekten bilmiyordum. Fiyatları biraz yüksek olduğu için alıp almama konusunda kararsız kalmıştım. Sonunda bunu buldum ve incelemeye başladım. Kullananların büyük bir sorun yaşamadığını gördüm. Bende inceleme videolarını izlediğimde oldukça başarılı olduğunu gördüm. Fiyat olarak da gittigidiyor üzerinden çok uyguna buldum. O yüzden kaçırmadan almak istedim. Sipariş verdikten 3 gün sonra elimdeydi. Test etme imkanım oldu. Motorunun bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. Oldukça yüksek performansta çalışmaktadır. Ben bununla buzları bile rahatlıkla içine atabiliyorum ve onları bile parçalayılor. Malzeme yapısı da oldukça sağlamdır ve kaliteli olduğunu belli etmektedir. Almak isteyenlere de tavsiye ederim ben çok memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2020
    Muhteşem

    Kullandığım en iyi blender. Smoothie kıvamı harika.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Karantina dönemi heveslendim aldım kargosu hızlıydı ve sağlam herhangi bir kırık veya çizik olmadan ürünüm ulaştı elime zaten araştırarak aldım ama ürünü açtığınız anda bile malzeme kalitesini fark ediyorsunuz sadece kalitesinden kaynaklı biraz ağır ama kaldırılmayacak kadar da değil onun dışında çok güçlü bir makine her şeyi kolayca doğrayabiliyor performansı bu kadar iyi başka bir ürün olduğunu sanmıyorum bence fiyatını fazlasıyla hak eden muhteşem bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2020

    Harika ürün. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2020

    Gayet memnunum. kargo süper hızlı

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    resmen aşk yaşıyoruz!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    "çok memnun kaldım"

    Olumlu yönleri: Daha önce de elektrolüksün farklı ev aletlerini kullanma şansı yakaladığımdan blenderı da yine gözüm kapalı aldım. İki günde teslim edildi geldiği günün akşamı sebze çorbası yaptım ürünün kullanımı da temizliği de çok kolay çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: Titanyum kaplama bıçakları keskin ve sağlam, ürün üzerindeki kontrol düğmeleri cihazın kullnımı açısından kullanım kolaylığı sağlıyor, buz kırma özelliğide olduğu için özellikle bu sıcak aylarda soğuk içecekler hazırlamak mükemmel oluyor, ezme ve keskme işlemi güçlü motoru sayesinde müthiş, yüksek performans gösteren harika bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2020
    mükemmel şahane

    ürünü çok beğendim görenlerde beğendi harika elektrolüks

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2020
    Çok şık çok kaliteli ürün, hızlı teslim, süper paketleme..

    Merhaba, Ürünü Cuma sabahı sipariş verdim, Cumartesi elime ulaştı mağazaya teşekkürlerimi iletiyorum (: Çok şık çok kaliteli duruyor.. Sürahisi kalın camdan üretilmiş doğal olarak biraz ağır ama abartılacak düzeyde değil bence mükemmel. Henüz kullanmadım ama eminim harika Smooth elde edeceğim. Yüksekliğini anlayabilmeniz için dolabın altına koyarak fotoğraf çekip ekliyorum. Tavsiye ederim gözüm kapalı, çünkü bu markanın filtre kahve makinesini kullanıyorum o da harika.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğum blender setim bozulmuştu yeni bir blender seti almak istiyordum. Yaptığım araştırmalardan sonra Electrolux marka bu blender setini buldum ve hemen sipariş ettim. Şu anda kullanıyorum ve kullanımı gerçekten çok iyiymiş. Herkese tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2020
    Çok sağlam

    Ürün çok güçlü. Çocuklar çok mutlu. Biz çok mutlu. Hayatımızı kolaylaştırdı. Tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Muhteşem. Zaten elktrolux markasının ürünlerinin kalitesini anlatamya gerek yok. Yani fiyat olarak piyasanın biraz üzerinde ama gerçekten çok kaliteli ürünleri var. diyebileceğim bütçeniz yeterli ise alın mutlaka.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2020
    Ürün

    Ürünü henüz kullanmadım görsel olarak şık mağaza ilgili teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESB 7300S Smoothie Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESB 7300S Smoothie Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat