Kütahya Porselen Arte Bianco 5 Parça El Blender Seti Yorumları

Kütahya Porselen Arte Bianco 5 Parça El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.08.2019

    Kütahya porselen markası ve uygun fiyatı için tercih ettiğim yazlığımda kullanmak için aldığım blender setinin blender çubuğu ilk kullanımda 10 /15 sn. lik kullanımda çubuğun motora bağlanan dişlilerinin (plastik) dağılması sonucu bozuldu. tamir temin için internet sitesinden aldığım yetkili servis nosunu aradığımda firmanın bu marka ile çalışmadıklarını öğrendim. dlütfen markaya dikkat edin Kütahya porselen diye almayın. nice ucuz ürün kullandım. ama hiç biri ilk kullanımda dağılmamıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    Bir Yıldız

    Hepsiburada sorunsuz alışveriş için hep güvendiğim bir siteydi ancak bu ürünün kargoya veriliş tarihi geçmesine rağmen hala gönderilmedi. Ayrıca bilgi almak için de ulaşamıyorum yanıt verilmiyor. Alacak arkadaşlar bi kez daha düşünün derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    Saçmalık

    22 Mart 2017 de sipariş verdim bu gün 8 Nisan 2017 hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor bunun bir açıklaması varmıdır acaba hepsiburada dan çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım bunu biri izah etsin lütfen

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kütahya Porselen Arte Bianco 5 Parça El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kütahya Porselen Arte Bianco 5 Parça El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat