Sinbo SK-2367 Su Isıtıcı Yorumları

Sinbo SK-2367 Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    İki Yıldız

    idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Yine bir Sinbo zekası

    Sinbo ne yaparsa iyisi yapar ve bu güne kadar beni bir iki ürün dışında mahcup etmedi. Servisi de öyle. Bu ürün çok zarif Avrupai bir ürün.l Isıtması hızlı ve kaynatma derecesinde. Sadece bardak miktarını ayarlamak benim için zor oldu. Ama durdur düğmesi anında suyu kesiyor. Suyu doldururken izliyor olmakta yarar var. Suyun doldurulması için haznenin ayrılmasının gerekli olması zekice düşünülmüş. Suyu üzerinden döküp elektrik kısa devresi ihtimalini düşürmüş. Kettlelara göre elektrik tüketimi düşük olacaktır. Ancak doğrudan fişe bağlamanızı, ara kablo kullanmamanızı öneririm. Alet 3000W. Tebrikler SİNBO.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Otomatik sıcak su doldurma

    Kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi bulamamıştım. Yinede sipariş ettim geldi memnunum. Kullanmadan önce içinde 2 kere su kaynattım ve boşalttım. Diğer ısıtıcılardan farkı su doldururken cihazı yerinden kaldırmak zorunda değilsiniz en büyük avantajı bu. Yukarıdaki düğmeye basıyorsunuz mavi bir ışık yanıyor biraz sonra su kaynamaya başlıyor ve otomatik olarak altına koyduğunuz bardağı dolduruyor. Ne kadar su dolduracağıyla ilgili yukarısında ayarı var. Minimumda bile 1 su bardağını tamamen dolduruyor fakat taşmıyor. Yani çay bardağı koyarsanız taşmaması için yanında bekleyip stop tuşuna basmanız gerekiyor. Doldurma işlemi bitince kapanıyor. Tekrar siyah tuşa basarsanız işlem tekrar ediliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    İdare eder

    Urun fena degil ilerde nokucak bilinmez sma simdilik idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016
    SÜPER ÜRÜN

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL BİDE MAVİ IŞIĞI YANIYOR AÇINCA ON NUMARA -EN UFAK BARDAKTA 30 SN KAYNATIYOR -IŞIK YANMASI -KALİTESİ -SU HAZNESİNİN ÇOK ŞIK TASARLANMIŞ OLMASI EKSİ YÖNLERİ İSE TAM ÇILDIRTMALIK -KABLOSU 1 KARIŞ UZUNLUĞUNDA UZATMA OLMADAN NEREYE KOYARSINIZ BİLMİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    işimi görüyor

    bir bilgisayar oyuncusuyum ve sürekli kahve tüketiyorum bu yüzden odamda masamın ucunda duruyor fakat bazen sapıtıyor su ayarıyla hiç oynanmamasına rağmen suyu eksik dolduruyor sanırım buhar sıkışmasından dolayı onun dışında gayet güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    Tavsiye ederim

    Henüz deneme fırsatım olmadı fakat paketleme ve ürünün kalitesi çok güzel.. Siparişim bayrama denk gelmesine rağmen çok hızlı geldi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2015
    sinbo sk 2367 ekspres su ısıtıcısı 3000w

    çok memnun kaldım iş yerimde kullanıyorum süper kullanışlı ayrıca süper hızlı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    Güzelllll

    Nescafe seven biri olarak yeterli suyu çabuk şekilde ısıtması hoşuma gitti.O açıdan ekonomik oluyor.Ama normal kettle anlayışında değil,bir şey yapmak için,1/2 lt su bile lazim olsa,2 kez bardak hesabı su ısıttıracaksınız.Yeni kullanmaya başladım,umarım şıklığı kadar dayanıklılığı da memnun eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2015
    ev kullanımı için iyi değil

    ev kullanımında rahat edebileceğiniz bir ürün değil suyu bardak bardak veriyor ve her bardak arası kaynama süresi bekletiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2014
    İdeal

    Yazan bütün yorumlar doğru.Fincanda ısı ideal ölçüde. Korkunç ekonomik,müthiş hızlı.Hatalı ayarda akan suyu durdurmak sıfır saniye.Su ısıtma makinası değil kahve ve çay makinası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2014
    Fiyatına göre çok şık ve kullanışlı...

    Ürün görsel olarak güzel.Mavi led aydınlatması göze hitap ediyor.Büro kullanımları için oldukça pratik.Bardak seçimine göre suyu ayarlaması ve bu sebeple ihtiyacınız olmayan suyu kaynatmayıp tasarruf sağlaması iyi fikir.Sinbo ürünleri hem kaliteli hemde ucuz yapıyor.Tebrikler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2013
    çok hızlı teslimat

    Çok kaliteli ve resimlerinde göründüğünden de güzel kullanacağın kadar yerinden kaldırmadan suyu otamatik veriyor teşekkürler siteye ürün bir günde teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2013
    Kullanıcı Dostu

    Merhabalar. Ben bu ürünü sipariş ettikten yaklaşık on gün sonra elime geçti. ürünü kullanmaya başladım gerçekten mükemmel bir ürün. üste haznesi var, ihtiyacın olan suyu kaynatıyor. yani içine konan suyun tamamını kaynatıpta fazladan elektrik tüketmiyor. iş yerinde kullanmak için harika bir ürün. tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SK-2367 Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SK-2367 Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat