Goldmaster GKT-7311S Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Goldmaster GKT-7311S Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2019
    Urun uyi

    Urun aynen aciklamalarda yazildigi gibi. ama cam kisminda hic hazetmedigim seda sayan yaziyor. hanim gormeden sileyim dedim cok kaliyeli ya, yazi cikmiyor tabii 😁 neyse seda sayan disinda guzel urun.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2019
    güzel ürün

    ürünü aldık kullanmaya başladık güzel ürün farklı markaların benzer ürünleri vardı modelleri birbirlerine çok benziyor hepsi çinde aynı yerde yaptırıyor sanırım fiyatına göre güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü Çorum'un son derece kireçli suyuyla kullanıyoruz. 2014'te aldık. 4 seneyi aşkın süredir kullanmamıza rağmen bu kirece gerçekten çok iyi dayandı. Olumsuz hiçbir tarafı yok. Görevini hakkıyla yerine getiriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018
    Eksiği Yok!

    Tutuşu rahat, dengeli. Ağzı geniş açılıyor, doldurması, boşaltması kolay. Kapak açma ve ısıtma düğmelerinin kulp üstünde konumlandırılmış olması büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. İmalat kalitesi iyi, fiyatının üzerinde niteliklere sahip bir ürün. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2017
    fiyat performans oranı iyi bir cihaz

    Cihazın olumlu yanları: malzemesi kaliteli plastik aksam ve cam uzun süre kullanıma uygun sağlam malzemeden yapılmı.kapak üstündeki kapak açma/kapama ve su başlatma/durdurma düğmeleri kaliteli bir anahtar şeklinde işlevini iyi yerine getiriyor.suyu kaynatırken cihazın içine takılmış mavi ledlerden kaynayan su göze çok hoş görünüyor.Cihazın olumsuz yanları:Cihazın suyu boşaltılınca haznede su lekeleri kalıyor.kapak ağzına monte edilen 1,7 lt olmasına rağmen max seviyeden bir karış yüksekliğiyle 2,0 lt görünüyor fakat kullanma klavuzunda 1,7lt max seviyenin geçilmemesi gerektiği uyarısı var çünkü bu seviye geçildiğinde suyu dışarı taşırıyor .Olumlu özellikleri olumsuz özelliklerinden daha fazla kullanışlı olduğundan kaliteli bir cihaz olarak tanımlanabilir.bu fiyata cam kettle almak için uygun bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GKT-7311S Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GKT-7311S Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat