Arzum AR332 Mimoza 2200 W 2 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Yeşil  Yorumları

Arzum AR332 Mimoza 2200 W 2 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Yeşil yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2018
    Beş Yıldız

    Thanks a lot for fast delivery -- got my kettle the next day after placing my order. Enjoying my freshly brewed tea! The kettle looks very cute and is not too noisy.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2016
    begendim..

    göründüğü gibi çok tatlı bir rengi var çokta yakıştı mutfağıma kullanımı da rahat ve kısa sürede ısıtıyor çok beğendim teşekkürler hepsi burada ?????

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    ALINAN MALLAR

    SELAMLAR BEN HEPSİ BURADA .COM LA YAKLASIK 2 HAFTA ÖNCE TANIŞDIM ALDIĞIM ÜRÜNLERİN HEPSİ KALİTELİ VE UYGUN İLK BAŞTA TEREDDÜT İÇİNDEYDİM HAFİFTE GÜVENSİZLİK VARDI HANİ GÖRÜNEN TELEVİZYON GELEN SECCADE OLURMU DİYE AMA 9-10 KALEM MAL SİPARİŞİ VERDİM HEPSİDE GELDİ VE HEPSİDE ORİGİNAL ÇOK MEMNUN KALDIM HERKEZE TAVSİYE EDERİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR332 Mimoza 2200 W 2 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Yeşil kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR332 Mimoza 2200 W 2 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Yeşil yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat