Conti CK-217 Purewater 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Conti CK-217 Purewater 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2018
    İki Yıldız

    Ürün çok şık,hızlı kaynatıyor, ama kapak gövde bağlantısı çok basit ve hemen kırıldı. tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    Super

    Alalı 2 ay oldu mukemmel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre gayet başarılı bir ürün, özellikle mavi ledlerini çok beğendim.Ben evde eşimle zaten maksimum 500ml'sini kullandığım için su haznesinin 30 40 sn'de kaynatıyor suyu.Üstelik cam, piyasada daha kaliteli ürünleri bu ürünün 2 katına bulabilirsiniz o zaman da f/p dediğimiz analizi yapmak gerekir.Tercih meselesi.Tasarım başarılı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Görünümü güzel tasarımı değil. Fiyatının ürünü değil.

    Görünümü güzel özellikle mavi ışığı şık duruyor ama maalesef kullanım kolaylığı açısından fiyatının ürünü değil. 6-7 yıldır kullandığım diğer metal ısıtıcıya göre iki tasarım kusuru var. Birincisi üstteki kapağı dik olarak durmuyor. Bir elle ısıtıcıyı tutup diğeriyle çeşmeyi açıp su doldurmak için biraz geriye doğru yatırmanız gerekiyor ki kapak öne düşmesin. Ya da bir elinizle kapağı tutmanız şart. Bir elle de kulbu tutunca çeşmeyi açmak için üçüncü bir el lazım. Bir de ağız kısmı, herhalde filtreye uyarlamak için, çok dik ve küçük yapılmış. Bu da 3 probleme sebep oluyor. 1- Isıtıcıyı su dökmek için nerdeyse yere paralel tutmanız lazım. Normalde dışa doğru eğimli olması gerekirken bu içe eğimli. 2. Su çok az ve yavaş akıyor. 3-Su dağılarak ve hafif yalpalayarak akıyor. Bardaklarda suyu yavaş dökerseniz geriye doğru gider ya bunda da onun hafifi oluyor. Diğer ısıtıcım da su yağ gibi düzgün ve tutarlı akıyor. Böyle kusurları olan bir ürün için fiyatı yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Çok güzel

    Cihaz 1,7 litre kapasiteye sahip ve max çizgisi camın tam ortasında bulunuyor. Tamamı 2 litreden fazla alıyor. Su kaynamaya başlayınca resimdeki gibi yükselerek kapağa kadar ulaşıyor. Özellikle karanlıkta gece lambası gibi harika görünüyor. Bir yıldızı oda sıcaklığındaki suyu farklı markalara göre biraz geç kaynattığı ve tutacak yerin üst kısmının oldukça sıcak olmasından kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    İyi ürün

    Güzel ürün. Görseldeki gibi. Düzgün paketlenmiş. Çalışmasından da memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    gayet güzel

    üründen memnun kaldım .sadece kablosu biraz kısa

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2017
    Beş Yıldız

    kargo cok hızlı geldı ürünü inceledim harika kalitesi olsun görünüşü olsun mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2017
    guzel

    bu fiyata daha iyisini bulmak zor.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Cam Olması Artı Puan

    Plastik ürünlere karşı bir antipatim var. Bu ürünü de cam olmasından dolayı tercih ettim. Ve sorunsuz bir ürün. Özellikle ısıtırken mavi led olması hoş bir görüntü oluyor. Isıtma süresi de gayet iyi diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2016
    şık

    memnunum, şık ve hızlı ısıtan bir kettle

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    Başarılı ürün

    Çok pratik bir ürün. Hızlı teslimat. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    KALİTELİ ŞIK HIZLI TESLİMAT

    ÜRÜNÜ BEĞENDİM İKİ HAFTADIR KULLANIYORUM ÇOK NESCAFE İÇEN BİRİ OLARAK GAYET KALİTELİ VE ŞIK HIZLI TESLİMAT İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM ALACAK OLUP ARAŞTIRAN ARKADAŞLAR HEM KALİTE HEM ŞIK BİR ŞEY OLSUN İSTİYORLARSA BU FİYAT ÇOK UYGUN ÖNERİRİM. İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM ARKADAŞLARA ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    güzel

    güzel ürün orijinal faturası ile birlikte geldi teşekkürler hizli kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Beğendim

    Fiyatına göre kaliteli bir ürün. Cam olması sağlık açısından avantaj. Dahili filtresi kapak kapanırken esneyip cama dayanıyor ve iyi bir süzme sağlıyor. Kaliteli bir ürün. Hepsiburadadan güvenle alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti CK-217 Purewater 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti CK-217 Purewater 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat