Conti CK-300 Verde 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Yorumları

Conti CK-300 Verde 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2013
    Harika...

    Eşim için kampanyadan almıştım, hiç düşünmeden neden aldı bile diyemedi... ürün kalite farkı ve farklı bir kullanıma sahip olduğundan cazip, kullanımı için biraz uğraş gerektirse de eşim çok çabuk çözüp kullanmaya başladı. İstediğiniz kadar suyu kaynatabilmesi de artısı diyebiliriz, almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2013
    bu fiyata çok iyi

    ben anneme diye almıştım.annem ucuz bir şey alıver demişti.ama kargo gelince eşim gördü çok hoşuna gitti hemen el koydu.kampanyadan aldım bende bu kadar ucuza aldığım bir şeyi açıkçası eşimin çok beyenmesi beni şaşırttı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2013
    çok güzel

    aldığım ürünlerden dolayı çok uygun fiata geldi.alıp almamakta tereddütlü idim.marka isminide daha önce duymamıştım.sitenizde de rastlamamıştım. değişik bir tasarım. iyiki almışım diyorum.teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2013
    parası kadar eder..

    kettle mantığı ve dizaynı ile iyi düşünülmüş. ama iyi tasarlanamamış. ayrıca on/off tuşu çok dandik. her an elinizde kalabilir veya kısa sürede on modunda tutunamayabilir.. kettle ın 2 su haznesi var. hazneleri birleştirmek için tepesindeki topuzu bastırıp öylece tutturmak gerekli. ama o şekilde kullanırken kapak tam oturmuyor. bu nedenle kapakta kısa sürede bozulacak cinste.. kısaca piyasadaki dandik 20tllik kettle lardan tek artısı gizli resitans olması. bunun dışında kısa sürede bozulacak bir yapısı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2013
    beklediğimden iyi

    ürünü bende kampayadan aldım ve çok çok ucuza geldi ben açıkçası pek iyi bişey beklemiyodum ama çok sağlam ve diğer kullandığım ürünlere göre daha büyük tşkler kampaya için HB :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    çok güzel

    Yorum yapmak için henüz erken, ama ürünü teslim aldığım günden beri çok iyi çalışıyor, şimdilik herhangi bir sorun olmadı, umarım bundan sonrada olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    tasarruflu

    özellikle az miktarda su ısıtmak isteyenler için ideal bir ürün. 1500 cc görünüyor, ama bir seferde max. 800 cc.ye kadar ısıtabiliyorsunuz. kalan su miktarı haznede bekliyor. 1500 cc.den ihtiyacınız kadar suyu ön bölmeye aktarıp ısıtıyorsunuz. suyu kaynatma süresi oldukça iyi. başka bir markanın ısıtıcısıyla tek seferde 1500 cc.yi kaynatana kadar bu üründe daha kısa sürede ama 2 seferde aynı miktardaki suyu kaynatıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    güzel

    Conti Rezistanslı Su Isıtıcı fiyatı çok uygun, kampanyadan almıştım beklediğimden de iyi çıktı, alacak olanlara tavsiye ederim ben aldım memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    Süper hızlı su ısıtma

    Bu ürünü bir arkadaşın tavsiyesi ile tesadüfen indirimdeyken aldım. Ürün fiyatına göre gayet başarılı ve kullanışlı tavsiye ederim. Hediye edilebilecek aynı zamanda evdede kullanılabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    mutluyuz

    sıradan ketıl fiyatına .bu siteden alarak sahip oldum.gerçekten kaliteli ve çevreci.sıcak su ihtiyacınıza anında cevap veren veren alet.ve kaliteli.öneririm.ayrıca çok hızlı adresime teslim ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    kaliteli

    Daha önce başka markalarda su ısıtıcıları kullandım. Ve maalesef memnun kalmamıştım. Ama hepsiburadadan indirimle aldığım bu ürün benim beğenimi kazandı. sı ısıtıcısı almak isteyenlere önderirim. Gerçekten kaliteli ve şık bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    gerçektende mükemmel bir ürün

    ürünü aldıgımda tereddütüm yoktu çünkü markasına güveniyordum elime geçtiğinde renklerin uyumu ve gerçektende sadece kettle değil dışıda süper di tasarımı mükemmeldi.. tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    Kullanmadan önce kılavuzunu okuyun

    Alıştığımız su ısıtıcısından farklı bir çalışma prensibi var. Soğuk su haznesine suyu doldurduktan sonra kapağındaki topuzu bastırarak ısıtmak istediğiniz kadar suyu ısıtıcı (sıcak su) haznesine aktarıyorsunuz, böylece gereksiz suyu ısıtmamış oluyorsunuz güzel düşünülmüş bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2013
    Çok güzel

    Evimde su ısıtıcısı olmasına rağmen ürünün özelliklerini okudum ve çok hoşuma gitti. Hemen sipariş verdim. Elime ulaştığında kullandım çok güzel. Ayrıca fiatıda çok ucuzdu.Düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2013
    tavsiye ederim

    her işinizi görecek bir su ısıtıcısı her eve lazım ihtiyacı olanlar kaçırmasın bu fiyatta uygun tavsiya ederim güzel günlerde kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2013
    İlginç bir buluş ancak kullanışlı olduğunu söyleyemem

    ürün 1,5 lt su alıyor istenirse üstündeki topuz vasıtasıyla ısıtıcının olduğu 700 ml su alan kısma aktarılabiliyor. Aradaki valfi sürekli açık tutarak 2200 ml su da kaynatmak mümkün. Ama bence ürünün en önemli özlelliği istenildiği miktarda suyu kaynatabilmesi ürün güzel ancak bana pratik gelmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2013
    kaliteli ama zor.

    belli ki çok kaliteli ve sağlıklı bir ürün ama çok pratik olduğunu söyleyemeyeceğim. tek düğmeli basit kettlelara alışık olduğumdan önce bir süre boğuştum, sonra kılavuzunu okuyup çözdüm. son tahlilde memnun kaldığımı söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2013
    Aldığınızda Pişmaz Olmazsınız

    Ürünü hepsiburadanın indirimi ile aldım çok sağlam, kaliteli ve kullanışlı bir ürün zaten elinize geçtiği zaman kalitesini anlarsınız. İçinde bulunan sudan isteğiniz kadarını kullanmak isteğinizde örneğin bir bardak su kaynatmak isteğinizde ısıtıcının üzerinde bulunan topuzu aşağıya doğru bastırdığınızda su ikinci bölüme geçiyor ve ısınıyor diğer taraf aynen kalıyor gerçekten iyi düşünülmüş bir ürün alırsanız pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2013
    ürün bilgisi hatalı

    sitede ürünün azami kapasitesi 2,2 litre olarak belirtilmesine rağmen kullanma kılavuzunda 1,5 litre olduğu belirtilmiş. kılavuzda anlatılan iki hazneli kısmi ısıtma mekanizması bozulmadığı takdirde kullanışlı bir ürün.. renk seçeneği olmaması dezavantaj olmakla berber malzeme kalitesi tatmin edici, satış sonrası hizmet için yetkili servisler konusunda da yeterli bilgi mevcut..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2013
    güzel bir ürün

    hepsiburadada düzenlenen bir kampanya sayesinde bu ürüne sahip oldum bedavaya geldi desem yeridir. bircok arkadasımda aldı bu ürünü kaliteli ve diger cihazlardan farklı olarak istediginiz miktarı ısıtabiliyorsanız memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti CK-300 Verde 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti CK-300 Verde 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat