Tefal Vitesse 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Tefal Vitesse 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Teşekkürler...

    Mağazadan alsam bu kadar çabuk alamazdım. Bir öğleden sonra siparişi verdim, ertesi gün evime geldi. Çok da güzel bir ürün, çook teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2016
    su ısıtıcı

    evet daha öncede kullandığımız bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2013
    Kategorisinde en iyisi..

    Ürünü kullanalı 3 gün oldu. Malzeme kalitesi, gizli rezistans olması ve kullanımı mükemmel. alacaklara tavsiye ederim. Sonuçta tefal kalitesi tartışılmaz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2012
    ürün çok güzel ama alamadım

    ürün harika mükemmel ama bide alabilseydik çok daha iyi olacaktı ürün yoksa neden ürünle ilgili resim sitenizde duruyo anlamış değilim.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2012
    güzellll

    ürünün markası belli uygun bir şekilde almak önemli idi. aldım ve memnunum...henüz kullanma şansım olmadı ama başarılı bir şekilde hayatıma gireceğine eminim...evlilik hazırlığında hepsiburada.com itesi ön yüzüm oldu... tşk ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2012
    mukemmel

    cok guzel ,kaliteli,tahmin edemiyecegniz kadar memnun kaldim, herkese tavsiye edebilirim.daha once baska markalar kullandim ama tefal digerlerine gore en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2012
    oldukça kaliteli

    Bu ürünün Çinde imal edildiğini duymuştum geçen sene bu yüzden tercih etmemiştim, ancak geçen sene aldığım ürün bozulunca tefal kötü ürün yapmaz dedim ve aldım kalitesi belli elinize alınca anlıyorsunuz. Fiyatı dışaıya göre uygun tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2012
    Çok kullanışlı bir ürün, tavsiye ederim

    Merhaba, ben geçen hafta bu üründen aldım. Üç gün içerisinde de elime geçti. Öncelikle ürün son derece dekoratif ve fiyatça oldukça uygun bir ürün. Son derece memnun kaldım. Tefal kalitesine yakıştığını söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2012
    almaya değer bir ürün

    siparişi verdim aynı gün kargoya verildi bir gün sonra elime geçti.4-5 gündür kullanıyorum çok mükemmel zaten adı üstünde tefal.tavsiye ederim fiyatıda düşük

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2011
    Tefal Farkı...

    Elime geçtiği günden bu yana su ısıtmak için başka birşey getirmiyor aklıma.Ürünün İç Hacmi ve kısa sürede ısıtıyor oluşu da artı bir özellik.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2011
    çok kaliteli bir ürün..

    ürünü gerçekten çok beğenerek aldım ve kullanıyorum. piyasaya göre fiyatı da oldukça iyi. damlatma problemi yok.ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2011
    süper bir ürün...

    tefal kalitesini konuşturmuş. ürün kısa sürede elime ulaştı. kullanımı çok rahat ve su ısıtma süresi oldukça kısa. fiyatı benzer ürünlere göre biraz pahalı gelebilir ancak tefalin bir ürününü aldığınızı unutmayın ve kalitesinden de şüphe etmeyin. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2010
    bu fiyata iyi ürün

    arkadaşlar ürün fiyat performans açısında alınabilecek bir ürün. ben suyu daha kısa sürede kaynatmasını bekliyordum ancak beklentimin üzerinde bir sürede kaynatmakta. kablosu da çok uzun sayılmaz. prize yakın bir yer seçmeniz gerekecek. ancak genel kanım olumlu yönde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2009
    Çok kullanışlı ve kaliteli

    Suyu kısa sürede ısıtıyor çay yapmak bu kadar kolay olmamıştı. kullanımı çok rahat ve görüntüsü güzel herkese tavsiye ederim,hepsiburadaya teşekküler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2009
    Damlatma problemi yok..

    Piyasadaki pek çok su ısıtıcısına göre daha hızlı kaynatıyor. Damlatma problemi kesinlikle yok olmuyor. yani kullanışlı ve tavsiye ederim..hepsi buradaya teşekküler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2008
    kullanışlı

    taban tamamen ısıtıcı ,su az cok farketmez kısa sürede ısıtıyor. kullanımı çok rahat ve görüntüsü güzel. uzun süredir kullanıyoruz.herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2008
    kaliteli ürün

    indirim çekim sayesinde çok kaliteli bu ürüne çok ucuz sahip oldum. ürünün duruşu performansı oldukça iyi.yalnızca kablo sarma yerinin kancası plastik çabuk kırılacakmış gibi gözüküyor. kullandıkça bakacaz artık. ocakta su ısıtmıyoruz neredeyse. Çayı bile 2 dakikada demliyoruz. doğalgaza gelen zam düşünülünce ürün kendini bu kış amorti edecek gibi duruyor :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2008
    çok kullanışlı ve sağlam

    4 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Piyasadaki pekl çok su ısıtıcısına göre daha hızlı kaynatıyor. Damlatma problemi olmuyor. Ele tam oturuyor. Yani çok kullnışlı, tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Vitesse 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Vitesse 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat