Fakir Galaxy 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Fakir Galaxy 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2018

    teknik olarak güzel düşünülmüş bir ürün ama ben alakı bir yıl oldu ve bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Beş Yıldız

    8 aydır kullanıyorum, şık ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Beş Yıldız

    bu urunun aynisini yillardir kullaniyorum. yesil cay icmeye bayilan bir insan olarak 100 dereceden daha farkli sicakliklar sunmasi benim icin vazgecilmez. benden kaynaklanan bir sebepten urun bozulunca buraya yenisini almaya geldim. kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    çok çok kötü

    aldığıma pişman oldum tam alt kısıma oturmuyor markaya aldanmayin

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2016
    Çok kötü

    Ürünün tabanıyla temas problemi 16. gün oldu. Şu an 20 günlük cihaz çalışmıyor ve iade süresi geçtiği için tamire vermem öneriliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Müthiş

    Hızlı, çok fonksiyonlu, şık ve kaliteli. %100 mennumum. Teşekkürler hepsiburada.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2015
    güzel alışveriş

    ürün gayet şık ve kullanışlı tavsiye olunur...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2014
    güzel ürün

    ürün güzel ama biraz fazla ses çıkarıyor onun dışında güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2014
    Alman kalitesi

    Fakir, ülkemizde pek tanınmamış olmakla beraber Alman malı harika ürünler üretmekte. Bu da onlardan biri, fayda külfet mukayesesi yapıldığında tek kelime ile mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    Uygun Fiyat ve İşlevsel

    Bir çok marka ve model kullanmıştık. Bunlardan plastik olanları önermiyoruz. Bu ürünü diğerlerinden ayıran bir kaç özellik var. Açma tuşuna 3sn basılı tutarsanız 2 saat süre ile su sıcaklığını sabit tutuyor. Ayrıca 5 farklı ısı derecesini ayarlıyorsunuz, bunu yaptığınız zaman 5 farklı led ışığı da size renkleri ile bilgi veriyor. Hangi renk hangi ısıya ait kısa sürede öğreniyorsunuz. Fakir markasından memnunuz, fritöz, tost makinası, baskül ve son olarak su ısıtıcısı aldık. Hepsi de sorunsuz çalışıyor. Fiyatı benzer ürünlere göre hesaplı, bu şekilde ısıtma derecesi olan başka ürünler daha pahalı, ortalama 2 katı fiyatlarda olan markalar var. Bu ihtiyacı fazlasıyla görüyor. 1.7 lt az görülebilir ancak yeterlidir, daha fazla su miktarı için bir kaç kez kullanılabilir, zaten çok hızlı şekilde ısıtılmış su elde ediyorsunuz. Gizli rezistans diğer ürünlerde de var. Bu cihazlarda olmak zorunda, mutfak tezgahı sürekli su alıyor veya ıslak olabiliyor. Isıtıcı tutma yerleri ve diğer kısımlarından elektrik çarpma riski yok. Tavsiye ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    çok şık

    bu ürünü piyasadan aldım 3 aydan beri kullanıyorum çelik olması rezistansının gizli olması renkli ışıklarıyla çok iyi bir ürün zaten fakir markası tarışılmaz fiyat olarak sıkıntınız yoksa tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2013
    kullanışlı

    ürün hakkaten parasını hak ediyor hemde fazlasıyle 60,90,arası sıcak su istenirse kaynatma özelligi tek eksigi su kaynayınca kapanmaması oda önemli degil suyu zaten yeterince sıcak muhafaza ediyor kaynatmaya bile gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2013
    Süper bir ürün gerçekten herkese öneriyorum

    Merhaba herkese buradan ürünle ilgili bizzat alan ve uzun süredir kullanıcı olan biri olarak konuşuyorum bazı arkadaşlar ürünün kaynatmadığından sadece 90 dereceye gelip kapandığından ürünün suyu kaynatmadığını söylemiş düzelteyim dedim bende ürün suyu kaynatıyor eğer biraz dikkatli olur ve kullanımını daha detaylı incelersek normal su ısıtıcıları gibi kullanılabildiğinide görebiliriz hemen anlatıyorum ürüne hiçbir derece ayarlaması yapmadan direk su doldurup sadece 1 defa açma kapama düğmesine bastığınızda kırmızı led sürekli yanık kalacaktır bu sayedede ürün diğer ısıtıcılar gibi suyu kaynatıp fokurdadıgında belli bir süre sonunda bip sesinden sonra kendi kendini kapatmış ve suyu hazır hale getirmiş olacaktır almak isteyen herkese öneriyorum bir kettlede bulunması gereken her özellik mevcu diğer hiçbir kettlede bu özellikler yok diyebilirim. Almak isteyenler hiç düşünmeden gözünü kırpmadan bu ürünü alabilir ayrıca fakir alman markasıdır bilginiz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2013
    süper

    ürün elime ulaştı malzemesi kalitesini hissettiriyor sürekli sıcak su yanı başınızda dereceli olması da ayrı bir avantaj sanırım tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2013

    ilk etapta mavi sorna kırmızı ışık yanarak sesli olarak çalışmaya başlıyor sonra ses kesiliyor.Güzel bir ürün tavsiye ederim.metal olmasıda şık bir hava vermiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2013
    Sesi dışında iyi

    Ürün hızlı elimize geçti.Oldukça sesli çalışıyor. Bunun dışında şık ve kullanışlı. Renkli yanan ışıkları görüntüyü daha da cazip hale getiriyor.tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2013
    şık bir görüntüsü var

    ilk etapta mavi sorna kırmızı ışık yanarak sesli olarak çalışmaya başlıyor sonra ses kesiliyor.Güzel bir ürün tavsiye ederim.metal olmasıda şık bir hava vermiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2013
    Daha iyisi olmaz sanırım

    Farklı derecelerde suyu ısıtabiliyor ve power tuşuna biraz uzun bastığınızda suyu kaynattıktan sonra 2 saat boyunca sıcak tutabiliyor. ben çok beğeniyprum ve çok şık buluyorum. almadan önce çok araştırdım. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2013
    ürünler harika

    Almış olduğum ısıtıcı gerçekten fiyatına göre çok güzel harika. Evdekiler çok beğendiler. Gece lambası gibi her derecede renklerin farklı olması iyi düşünülmüş.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2013
    çok beğendim

    Ürünü çok beğendim. Elime çabuk ulaştı. Beklediğimden de iyi çıktı. Teşekkürler . Almak isteyen kişilere tavsiye ederim. Hiç düşünmeden alabilirsiniz bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Galaxy 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Galaxy 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat