Fakir KT53 Miss Su Isıtıcı Yorumları

Fakir KT53 Miss Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2017
    Beğendim

    Ürün güzel suyu 4-5 dakikada kaynattı.işimi görür rahatlıkla.Görünümü de şık.Mağaza iletişimi orta.Taahhüt ettiği tarihten 1 gün geç yolladı ürünü ve rengi beyaz istemiştim siyah geldi.Mutfağıma bu renk de uyduğu için iade etmeyi düşünmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2011
    Görselinden daha ŞIK...

    Ürün fiyatına göre gayet iyi. Alırken dış görünüşü konusunda teredddüt etmiştim ama görseldekinden çok daha şk ve güzel. Bu fiyatı bu ürünü içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2011
    fiyat süper

    şimdiye kadar kullandığım en sessiz ısıtıcı, çok da şık. bu fiyata "fakir" kaçırılmamalı bence. daha iyisi illaki vardır tabi ama, indirimli fiyatıyla kıyaslanırsa çok çok güzel bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2011
    fiyat/kalite çok iyi

    çok şık... alırken tereddüt etmiştim "acaba paslanmaz çelik mi alsam?" diye ama bu ürünü gördükten sonra anladım ki daha fazla para ödemeye hiç gerek yokmuş... gayet kullanışlı, tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2011
    çok iyi

    Ürünü yeni aldım.Çok kaliteli gerçekten.Bu fiyata bu kalite çok uygun.Malzemesi belli çok sağlam.Ev hediyesi olarak aldım.Bu fiyata bu kalitedeki bir ürünü aldığıma çok memnunum.Evimde mevcut su ısıtıcısı olmasa kendime de alırdım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir KT53 Miss Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir KT53 Miss Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat