Korkmaz A375 Supra 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Inox Yorumları

Korkmaz A375 Supra 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Inox yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    korkmaz mark yeni dönem de geçen kalite ile üretim yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2012
    birde yerli malı olsun

    daha önce aynı malzeme kalitesinde ithal bir ürün almıştım memnundum ama servis hizmetlerinden memnun kalmadığım için KORKMAZı denemek istedim. gayet şık ve kullanışlı bir ürün malzeme kalitesi bir çok ithal ürüne göre daha iyi ve daha uzun süre suyu sıcak tutuyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2011
    güzel ürün

    Ürünün görüntüsü plastik su ısıtıcılar kadar sevimli olmasada idare eder bazı metal su ısıtıcılarının çabuk ısıtmadığı yorumlarını okumuştum korkmaz kalitesine güvenerek aldım gayet memnunun plastik olmadığı için sağlıklı olduğunu düşünüyorum fiyatıda alınabilir seviyede

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A375 Supra 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A375 Supra 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat