Inca IWM-BK334TR Mouse Yorumları

Inca IWM-BK334TR Mouse yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2018
    Bir Yıldız

    bu ürün çok kötü avuç içine çok ufak ve çok slim avuç içini doldurmadığı için yoruyor insanın elini

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2018
    Beş Yıldız

    Firma çözüm odaklı, üründen ziyade bu önemli olmalı. Ürün fiyatına göre mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    Çocuklar için iyi

    İdare eder bir ürün.Biraz küçük.Ama tam çocuklar için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    Güzel ve kullanışlı

    Gayet kullanışlı ve güzel bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    ucuz, işlevsel

    almayı düşünenlere yardımcı olsun diye yazıyorum, başka bir yerden (netten eğil, canlı mağaza) daha ucuza aldım,kendine göre artıları eksileri var : - malzeme kalitesi kesinlikle başarılı değil, çok ucuz hissettiriyor, ancak almaktan vazgeçirecek kadar kötü de değil, keşke birazcık daha kaliteli olabilseymiş - kesinlikle ergonomik değil, yalnız pahalısından ucuzuna kadar kendi çapında zaten pek çok mouse kullanmış biri olarak söylüyorum, siz de diğer mouselarda da elinize iyi oturana kolay kolay denk gelememişsinizdir muhtemelen (iddiası tasarımı ve ergonomik olmasıysa bu iki seçenek kesinlikle iddialı olmak için yanlış başlıklar olurdu, ancak piyasadaki ortalama mouselardan farklı da değil) - inca-track denilen özellik sayesinde her yüzeyde rahatlıkça kullanılabileceği söyleniyor, şimdilik gördüğüm kadarıyla bu konuda gerçekten başarılı - mouse'un DPI değiştirmek için tuşu var, ancak basınca ne ekranda birşey beliriyor, ne de ben bir farklılık algılıyorum, DPI değişimi nasıl sağlanıyor farkedemedim ama mouse oldukça hassas, oyuncu değilseniz kesinlikle sıkıntı vereceğini sanmıyorum - pili henüz yeni olduğu için ne kadar gidecek bilmiyorum (düşük bütçe ürünü mouselarda genellikle en büyük handikap pilin çok erken bitmesi oluyor, eğer bu konuda da iyiyse gerçekten en büyük problemlerden birini yaşatmıyor olur) yorumlar genellikle olumsuz gibi görünse de şimdiye kadar kullandığım nispeten hesaplı pek çok üründen soğumuş, neden ucuz olduğunu kullnadıkça çok iyi anlayıp refleks olarak ucuzdan uzak durmaya çalışma eğiliminde olan ortalama bir tüketici olarak kendisine verilen parayı gerçekten hakettiğini düşündüren bir ürün olduğu kanaatindeyim, eğer mouse'unuzda fazladan tuş, ve bunların üzerinden özelleştirmelerle bu tuşlara atanan farklı fonksiyonlar olsun isteyen biri değilseniz, ya da o kadar para vermek yerine basit bir mouse olsun yeter diyenlerdenseniz bu mouse'un işinizi kesinlikle göreceğini düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    Beş Yıldız

    süper ürün tavsiye ederim fiyat ve kalitesi inanılmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Türk Malı evet ama Başarısız

    Maalesef çok başarılı bir alet değil. Tutuş olarak avuç içinizi doldursun istiyorsanız yanlış seçim olacaktır. Çünkü tasarımında parmakların eklem yerleri şişkin olarak yapılmış, diğer kısım inik durumda. %100 Türk malı diye aldım fakat yeterli performans verdiğini düşünmüyorum. Sayfa kaydırma topu da dönerken "hart hart" diye rahatsız edici düzeyde bir gürültü çıkarıyor. Ben daha önce çok daha düşük bir fiyata almıştım şu an çok pahalanmış zaten. Bu kadar bütçeniz varsa başka daha etkili çalışan tasarımlara yönelmenizi öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Genel yorum

    Arkadaşlar bu mouse u yakaşık 2 aydır kullanıyorum ve şuan için bir sıkıntım yok. Fakat yanında gelen pili beğenmeyip değiştirdim. İlk günlerde elinize tam oturmuyor gibi geliyor değişik yapısından dolayı fakat alıştıktan sonra çok rahat kullanıyorsunuz. Türk malı olması da ayrı bir güzellik. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    GERÇEKTEN HARİKA BİR ÜRÜN

    Elimi tamamen kavrıyor ayrıca estetik görünümüyle de göze hitap ediyor. fiyatı gayet uygun verdiğiniz paraya değer bence...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2016
    %100 Türk Muhteşem

    %100 Türk dizaynı olması ilgimi çekmişti, ihtiyacımda vardı siteden aldım... Onlarca fare kullandığım halde en beğendiğim bu oldu diyebilirim. Uzak mesafelerde de çok iyi ve her yüzeyde çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    Mouse alınacaksa ilk tercih bu olmalı...

    Mouse alınacaksa ilk tercih bu olmalı kesinlikle uzun süre kullanıma uygun rahat ve şık tasarımıyla oldukça tatmin edici özellikte bir ürün ele tam oturuyor ve hiç takılma olmuyor. Kargo çok hızlı geldi hepsiburada ailesine teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    mükemmel bir ürün

    estetik tasarımı ve ele tam oturuşuyla rahat kullanım sağlaması beni etkileyen özelliklerinden oldu tavsiye ederim çok mükemmel bir ürün ayrıca renk seçeneği de var mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2016
    guzel

    dun oglen siparis verdim aksam teslim aldim. gayet guzel bir mause icinde pili ile geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2016
    İyi tasarım

    Kutusunda duruyor.Henüz deneme fırsatım olmadı.Düşündüğümden küçükmüş.Hediye edeceğim sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    hafif eli yormuyo

    harika çok beyendim tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    eşime aldım. görünüşü güzel.

    sanki çok pahalı bir mouse imiş gibi gözüküyor. benim bir karış uzunluğum 20 cm bana küçük geldi.tıklaması ve topu çevirmesi rahat. bileğini masaya dayayarak mouse kullanmak isteyenlerin arayıpta bulamayacağı bir alet.ben mousun avucumun içini doldurmasını istiyorum. bu bana göre değil..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    çok kaliteli

    tam istediğim gibi çıktı ayrıca çok da hızlı gözünüz kapalı alın rahatlıkla

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2016
    Fiyatına göre mükemmel bir ürün

    Gerçekten çok beğendim.Çok çabuk elime geçmeside artı puan oldu.Çok kullanışlı tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2016
    tasarımı berbat..

    1. kullanım alışkanlıklarından ileri geliyor da olabilir ama benim bileğimi hiçbir mousun ağrıtmadığı kadar ağrıttı.. resimlerinden de anlayabilirsiniz ön kısmı arka kısmından çok daha kalın, bence hiç de iyi bir fikir değilmiş.. 2. ortada bulunan topun gereksiz genişliği yüzünden işaret ve orta parmaklarınızı normalden fazla açmanız gerekecek ki bu da bir süre sonra artı bir ağrı kaynağı olabilir.. 3. mouse gerçekten her yüzeyde çok güzel çalışıyor mouse pad hariç.. şaka değil takılıp duruyordu düz siyah markalı mouse pad imi kaldırdım sorun kalmadı.. masanın üstünde sorunsuz kullanılıyor.. yine de bir mağazaya yolum düştüğünde başka bir model alacağım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2015
    Kullanıcı bilek sağlığına yönelik özgün ve yaratıcı tasarımı ile harika..

    Ürünü 1 aydır kullanmaktayım. Ürünün bilgileri sayfasında ne yazıyorsa hepsi de doğrudur. Bunu bizzat deneyerek tatbik ettim. Fakat pil konusunda ürününle beraber gönderdikleri pili denemeden, elimde ki 1300 MAH lık AA kalem pil ile ürünü kullandığımda, yaklaşık olarak 1 ay gitti pil. Bu süre zarfında yoğun şekilde kullanım oldu. Diğer belirtmek istediğim ise bilek ağrısını azalttığını söyleyebilirim. Mosuse hemen bütün yüzeylerde tutarlı bir şekilde çalışıyor. 100% türk dizaynı olamsı güzel birşey, umarım herşeyiyle birlikte 100% türk malı ürünlerede öncülük eder INCA.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Inca IWM-BK334TR Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Inca IWM-BK334TR Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat