Arnica Kayzer 1710 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Gümüş Yorumları

Arnica Kayzer 1710 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    arnica markası iyi değil diye korkuyordum ama iyi çıktı. artıları: kapak kolay açılıp kapanıyor ve açısı geniş, kapakta pencere var, SU ÇOK RAHAT AKIYOR AĞZINDAN, mat metal gövde düşünüyodum ama bu parlak metal gövde daha güzel görünüyor, açma kapama düğmesi rahat çalışıyor ve güzel bi mavi ışıkla yanıyor, belki piyasadaki en kaliteli mal degil ama fiyatının hakkını veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) muadilleri icinde tek

    Olumlu yönleri: Daha once 4 yil kullandigim bir urundu, siddetli yagmurda bozulunca tekrar aldim memnunum, muadillerine gore uygun fiyatli, estetik ve isini yapan celik bir kettle. tavsiye olunur Olumsuz yönleri: kirec filtresi cikabilir dikkatli olun, bende iki tane vardi birinin filtresi cikti 3. senesinde geri takamadim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: 1,7 lt kapasitesi fazlasıyla işimi görüyor. Fiyatı makul. Çelik olması da paslanmasına karşı. Kolayca mutfak işlerini halletmeme en büyük yardımcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2016
    Ürün Parasının Karşılığı

    Ürün Kalitesi Bence Son derece Üst. Beklentilerimi fazlası ile karşıladı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    Çok kullanışlı

    Çok kullanışlı, hızlı gönderim için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2016
    çok şık

    Ufak ayrıntılar, işi değiştiriyor. Mavi ışığına bayıldım. Kapağı çok kolay kapatılıyor ve açılıyor, çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2015
    Güzel bir su ısıtıcısı

    1 hafta önce aldım gayet güzel sinbodan farksız kalitesi iyi en azından kütahya da servisi var.bu benim 3. su ısıtıcım inşallah daha saglam çıkar.Şimdilik güzel çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Kayzer 1710 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Kayzer 1710 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat