Profilo PCK1225X 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Profilo PCK1225X 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2021
    Profilo kalitesine yakışır bir ürün

    Malzeme kalitesi birinci sınıf. Tasarımı şık. Kullanımı, tutuşu çok iyi. Tutacağı yumuşak dokunma hissi veren aynı zamanda elden kaymayı önleyen bir malzemeden üretilmiş. 2 litre suyu 5 dk’da kaynatıyor. Bu fiyat bandında mutlaka olması gereken susuz çalışma emniyeti yok fakat su seviye göstergelerinden rahatça görülen güçlü mavi ışık size bu konuda yardımcı oluyor. Çalıştığı süre boyunca bu ışığı görüyorsunuz. Gizli rezistans var fakat resimde gördüğünüz gibi açıktan geçen ikinci bir rezistans daha var. Kireç filtresi plastik yerine tel filtre olsa iyi olurdu. Sakın kireç sökücü kullanarak temizlemeye kalkmayın. Eritirsiniz. Daha önce kullandığım bir kettle’da başıma geldi. Sonuç itibariyle fiyatının karşılığı bir ürün. Memnun kalırsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2018
    Gayet güzel

    Çor iri duran şık bir su ısıtıcı. Ayrıca çalıştırınca içinde yanan mavi ışık çok hoş duruyor. Ben beğendim. Prıfilo marka bir ürün kullanmamıştım, umarım uzun ömürlü ve dayanıklı çıkar. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 01.05.2018
    süper ürün - süper mağaza

    ürün öyle özenli paketlenmiş ki deprem olsa bişey olmaz. çok özenilmiş. ürün anlatıldığından daha kaliteli, görseldekinden de daha güzel. hem de 2 lt. süper bir ürün. tşk ederim yiğitoğlu ticaret

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2017
    Ürün güzel

    Satıcı iyi degil

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2017
    Harika

    Sürat kargo Şadan bey her zamanki gibi ışık hızı ile teslım etti ürünü.Eğer beyaz eşyanız inox ise düşünmeden alın sağlam marka muhteşem bir görüntü çalıştığında yanan parlament mavisi ışık ayrı bir görsellik kazandırmış ürüne

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2016
    Güzel

    Ürünü çok beğendim, sağlam ve kaliteli. Ürünün içinden çıkan hediye için ve mağaza tarafından aranıp bilgi verildiği için teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo PCK1225X 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo PCK1225X 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat