Emsan Feel Steve Nova Inox Su Isıtıcısı Yorumları

Emsan Feel Steve Nova Inox Su Isıtıcısı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    Beş Yıldız

    Güzel ve şık bir ürün tavsiye ederim.ayriyetten led ışıklı içerisine koyduğunuz suyu rahatlıkla görebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2017
    güzel ürün

    merhaba ürün gayet güzel ve şık yeşile yakın bir metalik renge sahip gayet hoş görünümlü kargolama gayet hızlı fakat satıcı kargolamadan önce sanırım son kontrol gerçekleştirmiyor kutu deformasyonu Vs. olmamasına karşın ürünün imalatından kaynaklı 2 ufak boya hatası var bu hatalar cilanın altında kaldığından üretim hatası olduğunu düşünüyorum çok rahatsız edici bulmadığımdan benim için problem değil ama kargo öncesi son kontrollerin yapılması gerekliliği gayet net.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    Güzel ve kaliteli ürün.

    Ürün gorselde olduğu gibi ve guzel şekilde paketlenip kargolanmisti. Ben inox olanı aldim su lekesi belli oluyor tavsiyem başka rengini alın. Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Emsan Feel Steve Nova Inox Su Isıtıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Emsan Feel Steve Nova Inox Su Isıtıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat