Sinbo Sj-3136 1000 W 600 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı Yorumları

Sinbo Sj-3136 1000 W 600 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Her evde olmalı...

    Kesinlikle tavsiye ederim. Ben de markasını düşünerek almak istemedim. Ancak yorumlara da dayanarak aldım. Bir haftadır her gün kullanıyorum. Fiyatı da gayet uygun Ve şık. Paketleme kargo en iyi şekilde ulaştırdı. Teşekkürler HB

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü sipariş verdikten 1 gün sonra elime geçti. Kragolama şekli ürünü koruma açısından çok güzeldi. Evde ürünü denedim ve gayet güzel çalışıyor. Gürültüsü yok denecek kadar az. Diğer markalardan hiç bir eksikliği yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2020
    Ürün kaliteli fakat...

    Olumlu yönleri: Ürün kalitesi çok güzel. Kar ve buzda deneme şansım daha olmadı ıslak zeminde ve -7 8 derecede yoltutuşu ve fren mesafesi güvenli.En büyük artısı kuru ve temiz yolda fazla kullanılmayacaksa lastik çivileri takılıp zincir derdinden kurtulmak. Olumsuz yönleri: Ürünün benim açımdan 2 eksisi var 1. si yanakları çok sert 2. si diş yapısından dolayı kuru yolda çok ses yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    Güçlü

    Bu konuda tecrübeli bir kullanıcı olarak: Ev mutfağından çok ticari bir mutfak için dizayn edilmiş gibi. Motoru çok güçlü. Meyvenin suyunu tamamen ve hızla sıkıyor. Bu çok iyi. Sesssiz. Çok az posa bırakıyor. Posasız portakal/greyfurt suyu sevenler için iyi. Ben ayarlı olmasını tercih ederdim. Suyu biriktirdiği hazneden aktarım sürahiye yapılacak şekilde düşünülmüş, bardak alçakta kalıyor. Ticari mutfak konusu yine. Ürün iyi ve güçlü ama kaliteli malzeme değil. Önceden birçoğunu kullandığım narin, güçsüz, motoru korumak için sık sık duruşa geçen ve yüksek sesli modeller yerine çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eksik yıldız: Malzeme kalitesi ve hazne dizaynı nedeniyle

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2018
    kalite

    bu fiyata bu urun cok cok kaliteli ve kullanisli hic dusunmeden alin ustelik cok hizli kargo 1 gunde elinizde

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel hızlı kargo ve teslimat için Hepsiburada'ya çok teşekkür ederim . Fiyatı da gayet uygun, gürültüsü normal seviyede .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2017
    Beş Yıldız

    Markadan dolayı kafamda soru işaretleri olmasına rağmen buradaki yorumlar doğrultusunda ürünü satın aldım. Kesinlikle doğru ürün , gerçekten güçlü ve sessiz bir motor. Narenciye sıkacağı arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Verdiğiniz parayı hak edecektir :)

    Ürün sipariş ettikten iki gün sonra elime ulaştı. Boyutları beklediğimden büyük olmasına rahmen işini gayet iyi şekilde yapıyor. 100 watt olması bu kararda önemli oldu. Fiyatının hakkını verecektir, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Kaliteli..

    Cihazın en büyük artısı 100W güçte olması ve diğer markaların 25W makinaları ile aynı fiyatta olması. Malzeme kalitesi çok şık mutfakta özellikle inox ürünleriniz varsa tamamlayıcı bir cihaz oluyor. Sıkım gücü gayet iyi ve sessiz çalışıyor,ister posalı ister posasız sıkabiliyorsunuz meyveleri. Altında kablo sarmak için yuvası bile var tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    Hiç düşünmeyin, hemen alın...

    Ürün görsel olarak çok şık ve kaliteli. Motor gücü gerçekten 100 watt mı bilmiyorum ama portakal sıkımında ürün gayet başarılı bir sonuç sunuyor. Ürünü satın almadan önce bu sayfada sesli çalıştığına dair yorumlar okumuştum, ancak bu yorumlara katılmak mümkün değil. Çünkü 100 watt gücünde bir motora göre kulağı rahatsız etmeyecek düzeyde bir sesi var. Ürünle ilgilenen alıcıları doğru şekilde bilgilendirmek adına, ürün bazı narenciye sıkacakları gibi 2 yönlü çalışmıyor. Ürünün, sıkma aşamasında narenciye suyunu alt haznede biriktirip en son kaba aktarabilme imkanı sunması gerçekten çok pratik. Ürünün temizliği de çok kolay. Ürünün olumsuz bulduğum yanları ise şu şekilde: Ürünün, limon, mandalina gibi küçük boyutlu narenciyeler için ince bir sıkma başlığının bulunmaması bir dezavantaj. Üründe bulunan sıkma başlığı portakal, greyfurt gibi büyük narenciyelerde çok rahatça kullanılıyor. Fakat aynı başlıkla küçük boyutlu narenciyeler tam olarak sıkılamıyor. Ürünü uzun süre kullandığınızda sıktığınız narenciyenin suyu motor bölümüne sızabiliyor ve motor kısmı çok ısınıyor. O nedenle, kullanma kılavuzunda yazmasa dahi tavsiyem ürünü aralıksız çalıştırmamanız, belirli periyotlarla dinlendirerek ve motor bölümüne sızıntı olup olmadığını kontrol ederek çalıştırmanız. Ürünün bir nevi çeşme vazifesi gören demir ağzı, haznede biriken meyve suyunu kaba aktarırken zaman zaman ürünün lastik tabanına doğru akıtma yapabiliyor. Ürünü almadan önce internette bu ürünle ilgili yeterli bilgi bulamadım. Benden sonra alacakları doğru yönlendirebilmek adına ilk kullanım sonucunda oluşan görüşlerimi detaylı şekilde paylaşmak istedim. Olumsuz bulduğum yanlarına rağmen ürünün piyasadaki ürünler arasında üst seviyede bir ürün olduğunu ve bu kalitedeki bir ürünü bu fiyata hiç kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca, kargo gerçekten çok hızlıydı. Ümraniyeshop firmasına ve hepsiburadaya da bunun için çok teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    sinbo narenciye sikacagi

    ürün kaliteli ve sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    Dört Yıldız

    100 watt olmasi beni cezbetmisti. Hakli da ciktim. Cok memnun kaldim. Tavsiye olunur

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    İşinizi fazlasıyla görür

    Hepsiburadadan aldığım ürün kısa sürede elime ulaştım. Kutuyu açtığımda konisi yok diye az daha iade edecektim fakat konisi ana gövdenin altındaki kapağın içinde oluyor. Ses konusunda ise sessiz denemez biraz gürültülü çalışıyor ama gücü ve kullanışı açısından fiyatının hakkını verecek kadar iyidir. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    Harika

    müthiş bir güç.. diğer pahalı markalar gibi 25 wat değil.. tam 100 wat.. beklediğimden çok daha kaliteli.. teşekkürler Sinbo .

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2016

    ÜRÜN GAYET ŞIK VE GÜÇLÜ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    Dört Yıldız

    Site içindeki yorumları inceleyip ürüne karar verdim.Kolay kullanışlı bir ürün , denedim memnunum, fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 10.12.2016
    bu fiyata bu ürün

    ürünün fiyatı muadillerine göre gayet uygun.cihaz gayet yeterli nar greyfurt portakal herşeyi zorlanmadan sıkabiliyor.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    aradığım kalitede...

    daha önce 40w'ını kullandığım katı meyve sıkacağının 100w lı en uygun fiyatı buradaydı ve aldım..harika çok memnun kaldım çok güçlü bir ürün...100w lı daha uygun fiyatlısını bulursanız alın fakat çook baktım bu kalitede daha uygunu yok...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2016
    çok sessiz

    Ürünü bugün teslim aldım.müthiş ve pratik yeterli güçte

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Çok iyi

    Çok iyi, sağlam, kullanışlı, şık ve fiyatıda uygun. 100 wolt oluşu cok rahatlatıcı. Kargoda da sıkıntı olmadı kısa sürede elime geçti. Almak isteyenlere tavsiye ederim. hepsiburada.com a teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo Sj-3136 1000 W 600 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo Sj-3136 1000 W 600 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat