Premier PRJ3340 Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Premier PRJ3340 Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2018
    Beş Yıldız

    Yanında gelen aparatları büyük avantaj sağlıyor. Fiyatı diğerlerine göre en uygun olanı bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Satıcıya teşekkürler..

    Gerçekten güzel ve kullanışlı bir ürün. Aşırı bir sesi de yok. Kargo konusunda da titiz davranılmıştır. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2017
    güzel

    gayet başarılı bir ürün. fiyatı da çok makul

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016

    Urun fena deil ama motor kucuk cabuk isiniyor havucuta zorlaniyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    Bence fiyatına göre iyi

    3 gün önce siparis verdim küçük bekliodu ama büyükmus. Biraz sesli calisio ama idare eder beni cezbeden blender kıyma ve öğütcü olmasi fiyatına göre iyi posa yine de nemli cikario temizligide çooook zahmetli

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    Kullanışlı bir ürün

    Meyveleri tamamen sıkabiliyor 2 kademeli olmasına rağmen ilk kademe yeterli hafiften köpük yapıyor öğütücüsüde çok kullanışlı temizliği biraz uğraştırıyor çok parçası olduğu için ben memnun kaldım alacaklara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    Güzel

    Kesinlikle tavsiye edilir. meyveleri güzel sıkıyor diğer parçalarının olması artı. Onların kullanımıda kolay. Alacak olanlara önerilir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2015
    güzel

    gayet hızlı elime ulaştı. sıkıntı yok. parçaları rahatça ayrılıyor ve yıkanıyor. çok lezzetli meyve suları yapıyorum. markayı hiç bilmiyordum. gerçekten memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2013
    güzel

    alacak arkadaşlara tavsiye ederim ürün gayet güzel iki dakikadada sök temizle.Aldığım gün seftali sıktım çok güzel sıkıyo motoru çok güçlü çok az bi sesi var. ben memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2013
    iyikide almışım diyilecek bir ürün

    ürün elime geçeli bir hafta olmadı daha ama bütün özellikleri çok güzel almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim alırken teddüt içindeydim ama şimdi iyikide almışım diyorum fiyatına göre on numara bir ev aleti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2013
    Fiyatının çokk üzerinde ...

    Ürün mükemmel,blender parçasına sahip olması beni cezbetmişti ama sıkıntıları var mı diye çok kararsız kalarak almıştım, buna rağmen daha önce gördüğüm bir kaç meyve sıkacaklarının çok çok üzerinde, en küçük damlasına kadar sıkabildiğini, üstelik damlatma vs gibi bir derdi olmadığını,her parçasını çok iyi derecede ,zahmetsizce kullanabildiğimi gördüm ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2013
    güzel

    ürün birkaç parçadan oluşuyor ve çok güzel bir ürün gücü yeterli parçaları çok kullanışlı hafif sesli çalışıyor o kadar olur teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2013
    Bu fiyata gördüm düşünmeden aldım..

    bütün meyveleri sıkabiliyorsunuz kemik koysanız suyu çıkartacak o kadar güçlü.. kabukları da sıkıyor onların da tadı geliyor kabuk tadı istemiyorsanız soymalısınız.. parçaları küçük küçük doğramalısınız ki daha fazla su çıksın meyvelerin içindeki suyun %70 ini sıkabiliyor benim için yeterli :).. parçaları kaliteli plastikten ama sıkacak 5-6 parçacıktan oluşuyor işinizi bitirdikten sonra hepsini ayırıp yıkamalısınız tek zahmetli yanı bu alanlara hayırlı olsun öneririm çok çok kaliteli değil ama fiyatının hakkını veriyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2013
    uygun

    fiyatı ve özellikleriyle dikkatimi çekti ihtiyacımda vardı aldım artık kahvaltıda falan düzenli bir şekilde sıktığım meyve sularını içiyorum teşekkürler premier

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2013
    premier

    markaya güvenim sonsuz premier den aldığım tüm mutfak ürünlerinden çok memnunum umarım bu ürün istediğim gibi elime ulaşır.çocuklarım için kahvaltılar artık taze sıkılmış meyve susuz olmayacak :))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Premier PRJ3340 Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Premier PRJ3340 Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat