Homend Projuicer 2705 1000 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Homend Projuicer 2705 1000 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(101 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Ürün

    Bugün teslim aldım ve kurdum. Kurulum yaparken yandaki sıkıştırma kapağı kapanmadı bende zorla kapatmaya çalıştım ama yanılmışım. Üst kapak yerine tam geçmediği den kapanmamış. Alacak arkadaşlar buna dikkat etsin. Cihaz çok güçlü. Elma ve havuç koyarak denedim çok başarılı. Posada sıvı bırakmıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu marka bu hayal kırıklığını yaşatmamalıydı

    Ürünü sırf taze portakal suyu sıkmak için aldım ilk kullanım da 3+3+2+2 şeklinde 10 adet kabuğu da soyulmuş portakal sıktım fakat devir 1 de pek faydalı çalışmadı devir 2 de güzel verim verdi yaklaşık 4 bardak su katkısız portakal suyu elde ettim.Aradan 1 hafta sonra ikinci kullanımım da biten portakal suyumu tazelemek için kabuğu soyulmuş 10 adet portakalı yine 3+3+2+2 şeklinde doğranmış şekilde koyma prensibiyle sıkmaya başlayacaktım ki ilk etap 3 kabuğu soyulmuş ve doğranmış portakalları sıkarken makine birden durdu.Kullanım kılavuzuna baktım bu tür sorunlara çözüm önerisini okudum ve uyguladım çalışmadı, makineye baktım ısınma vardı bir süre bekledim soğuyunca tekrar denedim çalıştı ve ikinci etap 3 portakal sıkarken tekrar birden durdu kılavuz talimatına uygun hareket ettim ama çalışmadı ısınma yine vardı soğuyunca tekrar çalıştırdım yine çalışmadı.Haznede kalan 1 portakal olduğunu gördüm 5 sıkılmış portakala rağmen çıkan su yarım bardağı bile doldurmadı.El sıkacağında aynı miktarda portakal sıktım yaklaşık 2 su bardağı dolusu portakal suyu elde ettim.Bu nedenle ben de büyük hayal kırıklığı yarattı.Teknik servisi aradım umarım konuşmalarındaki ilginin arkasında dururlar ve kurumsal kimliklerine zarar verdirmezler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 senedir kullanıyoruz. İşini iyi yapıyor. Malzeme kalitesi orta seviyede.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel. Ama ben şeker hastası olduğum için kullanmıyorum. Almak isteyen irtibata geçebilir. Sadece 4 kez kullandım. Yani az kullabılmış, yepyeni.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2020

    Olumlu yönleri: Güzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "harıka"

    Olumlu yönleri: bence fiyatına göre maksimum performans sergileyen bir ürün. Söyle ki. 1000 w ile çalışıyor zaten ama 2000 ml posa hazne kapasitesi varmış, 1500 ml de sürahi kapasitesi var.filtrelerini temizlenmesi fırçası sayesinde kolay itme aparatlı sıktığınız da meyveleri köpüğü engelleme özelliği var sessiz çalışıyor. bence çok güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2019
    Güvenli Alışveriş dostu

    Zamanında geldi beklediğimiz gibi özgün kullanışlı hepsiburada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2019
    Beş Yıldız

    çok güçlü bir makina ben beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2019
    teşekkürler Hepsiburada

    elime bugün ulaştı.her türlü meyva sıktım memnun kaldım.bu fiyata bu güçte on numara...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2019
    tam anlamıyla beğenmedim.

    sesi az, temizliği kolay,alan kaplamıyor. ancak posaları çok sulu kalıyor. iyi sıktığını düşünmüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019

    Olumlu yönleri: Çok güzel Olumsuz yönleri: Ama çok köpük yapıo

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    Gürültülü

    Kargolama ve çabukluk konusunda hakkını vermek lazım 1 güne geldi. Sıkması ve çalışması da güzel ama çok gürültülü çalışıyor. Tavsiye ederim kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Çok Memnunum "

    Olumlu yönleri: Bebeğim 6 aylık olduktan sonra meyve suyu sıkmak için aldım. Fiyatı da çok uygun gerçekten. Memnun olarak kullandığım bir ürün. 2 kademeli hız ayarı sayesinde meyveye göre sıkabiliyorum. Sesi de çıkmıyor desem yeridir. Sessiz çalışıyor. 1 buçuk litrelik sürahisi var. Sürahisi de köpüğünü ayrıştırıyor. Tavsiye ederim. Kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2019
    Beş Yıldız

    Yaptığımız denemelerden olumlu sonuç aldık. Güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    "ürün güzel"

    Olumlu yönleri: Güçlü ve hızlı ev için ideal. Olumsuz yönleri: Rende bölümü posa ile çabuk doluyor ve motoru bayıltıyor.Sık sık temizlemek gerekiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2019
    işe yaramaz

    sıkması kötü. kenarda duruyor. tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2019
    homend 2705 projuicer katı meyve sıkacağı

    10 numara çok kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum gayet sesiz devrine göre çok şık çok iyi sıkıyor meyveleri

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2019
    fp oranı iyi

    Meyve sıkacağını kereviz suyu sıkmak için aldım. Yavaş sıkım makineler çok pahalı olduğu için piyadaki en uygun bıçaklı meyve sıkacağını aldım. Bıçaklı olması sebzelerin vitamini için kötü ama yapacak birşey yok. Güzel sıkıyor, posası nemli kalıyor ama normal. Bu fiyata alınabilecek en uygun meyve sıkacağı diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2019
    ÇOK BEĞENDİM

    ÇOK BEĞENDİM TAVSİYE DERİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Projuicer 2705 1000 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Projuicer 2705 1000 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat