Fakir Maxie 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkıcağı  Yorumları

Fakir Maxie 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkıcağı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2020
    "TÜRK MALI "

    Olumlu yönleri: Türk malı, istihdam, üretim gücümüzün artması, dışa bağımlılığın azalması demektir. Özellikle bu günlerde yerli üreticilerimize destek olmalıyız. Bunun dışında ürün hakkında söyleyeceklerim şunlar. Diğer aracımda Goodyear ultra grip var, petlas ın sesi daha az yol tutuşu daha iyi fren mesafesi ona göre daha iyi. Ayrıca 4 lastik te ona göre 600 TL ucuz. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    "İyi Lastik"

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre lastikler çok iyi daha önce farklı araçlarımda hem yazlık hem kışlık lastiklerini kullanıp memnun olduğum için aldım, yabancı markalara çok para vermeye gerek yok yerli malımız Petlas'ı destekleyelim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 31.03.2016
    FAKİR MAXİE

    Okul kantini işletiyorum be böyle bir ürüne ihtiyacım vardı.Kesinlikle işinizi görecek ve sizi memnun edecek kalitede. FAKİR MAXİE hem uygun fıyatı hem ıyı kalıtesı ıle tercıh edılmesı gereken urunlerden bırı bence. Almak isteyenlere tavsıye ederım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2012
    çok kullanışlı

    özellikle işletmeler için çok pratik ve uzun kullanım ömrü ile ekonomik bir katı meyve sıkacağı. Fakir güvencesi ve güçlü servis ağı ayrıca tercih nedeni.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2012

    özellikle işletmeler için çok pratik ve uzun kullanım ömrü ile ekonomik bir katı meyve sıkacağı. Fakir güvencesi ve güçlü servis ağı ayrıca tercih nedeni.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2011
    meyvelerin suyunu özenle çıkarır.

    fakir çelik katı meyve sıkacağı ile meyve ve sebzelerin suyunu kolayca çıkarabilirsiniz. yüksek motor gücü sayesinde zorlanmadan çıkarabilirsiniz. alacak olanlara tavsiye eerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2010
    Güzel Bir Ürün

    Tamam güzel bir ürün fakat düğme olayı çok değişik geldi bana. Düğmeyi çeviriyorsun bazen çevirdiğini algılamıyor, geç algılıyor, bekliyorsun çalışsın diye, tam vazgeçeceğim kapatıp tekrar açayım diyorum birden bire çalışıyor. Anlamadım yani :) üzerinde dereceler var ne kadar çok çevirirsen o kadar hızı arttırıyorsun. Bari hızlı yavaş diye iki seçenek koysaydınız daha iyi olurdu galiba. Ben kullanımında zorlandım biraz. Biirde diğer ürünlere göre fazla ses çıkarıyor. İçinden çıkan fırça değişik :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2010
    Kesinikle tavsiye ederim

    Posa ve su oranı çok ideal, motor gücünün yüksek olması nedeniyle. Temizlenmesi kolay, zaten içinde fırçada var. Posa kabı dolmadan meyve suyu haznesi 4-5 defa dolabilir. 9 Kademeli hız ayarıda meyve sertliğine göre ayarlanabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Maxie 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkıcağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Maxie 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkıcağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat