Fakir Premium Pro Turbo 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Fakir Premium Pro Turbo 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 28.04.2013
    FAKİR PREMIUM PRO

    1 haftadır kullanıyorum çok memnnunum.hiç zorlanmadan istediğim mevyenin suyunu cıkarıyorum :) .kullanışlı temizlemesi de kolay.tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.04.2013
    FAKİR PREMIUM

    1 aydır kullanıyorum çok memnunum kullanımı ve temizlemesi çok basit.ürün kısa zamanda elime ulaştı bunun için de ayrıca istanbul bilişime teşekkür ederim

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.04.2013
    tavsiye

    ürünü iş yerime aldım küçük bir fastfood işletmem var meyve suyunu anında ve doğal olarak müşterilerime sunuyorum çok yoğun kullanıyorum haliyle ancak ürün gerçekten sağlam kullanışlı ve pratik bir ürün bütün halde meyve presleyebiliniyor temizliği kolay kesinlikle almak isteyen herkese öneririm

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.04.2013
    kaliteli malzeme

    öncelikle kaliteli çelik malzemeden yapılması beni bu ürüne yönlendirdi.Meyve sıkacaklarının en büyük sıkıntısı kalitesiz plastil malzemeler olması.Meyveleri sıkarken köpükleride ayırması ayrı bir marifet kesinlikle önericeğim bir ürün fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 11.01.2013
    MEYVE SIKACAĞI

    AİLECEK SIKMA DOĞAL MEYVE SULARINI COK SEVERİZ ÖNCEDEN ESKİ TİP ÜRÜNLERLE SIKMAYA MEYVE SIKIYORDUM VE ZOR OLUYORU SİMDİ İSE MEYVE SIKACAGIM VAR OLDUKCA PRATİK VE GÜZEL BİR ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2011
    alındı mı bir kere alınır.

    ürünü alalı 1 hafta oldu beklentimin üzerinde bir performans sergiledi. meyvenin dışında sebzelerde de çok iyi. posa kabındaki artıklarda hiç su kalmıyor diye bilirim bunun bir nedenide turbolu olması hem posada su bırakmıyor hemde turbo sayesinde süzgeç uzun süre tıkanmadan daha randımanlı işlem yapıyor. her katı meyve sıkacağı gibi bununda temizliği problem. gülü seven dikenine katlanmak zorunda. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2011
    iyi ki almışım!!!!!!

    daha önce neden almadım diye hayıflandım.çok memnunum.her sabah uyguladığım bir kür için kullanıyorum.(kırmızı pancar,turp,kereviz,ayva vs.)posada hiç su kalmıyor.kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2009
    mutfakların olmazsa olmazı

    Bu ürünü yaklaşık iki hafta önce aldım.Gerçekten mükemmel iş yapıyor.En önemli özelliği meyveleri son damlasına kadar sıkması,çok ekonomik ayrıca posa haznesinin de oldukça büyük olması artı bir özellik.Sadece biraz mutfakta fazla yer kaplıyor ama harika bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Premium Pro Turbo 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Premium Pro Turbo 800 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat