Fakir Leda 600 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Fakir Leda 600 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel sonuç

    Kapasite, güc, sonuç mükemmel... Ah bir de filtredeki havuç zerreceiklerini temizleyebilmenin yolu bulunabilse!

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    Ürün iyi ancak posa temizleme sıkıntılı

    Aldığım bu meyve sıkacağından genelde memnunum. Ancak sıkma işlemi sonrasında meyve posasının yarısı posa kabına yarısı da makinenin çıkarılabilir parçalarına yapışmaktadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2009
    Fakir yine en güzelini yapmış.

    Bu ürün çok harika. Meyve ve sebze sularını sıkabiliyoruz. Posa olarak kalanlar ise neredeyse kupkuru, yani diğer markaların 600 Wa göre çok daha iyi sıkıyor. Yumuşak meyveleri sıkmaya kalkmayın (muz v.b.) çünkü bu katı meyve sıkacağı. Yoksa muza yazık olabilir, diğe posalarla birlikte çöpe gitmek zorunda kalabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2008
    pişman olmazsınız

    ürünü 22 sinde sipariş ettim 3 gun içinde elime ulaştı çok kaliteli bir urun çok araştırdım bu üründe karar kıldım şu an itibari ile urun sitede yok ama arkadaşlarımızda çok beğendi gelir gelmez onlarada alacağız ürün özellik olarak 1 600 watt güç yeterli 2 posa haznesi çok geniş 3 meyveleri tüm tüm atabiliryorsunuz 4 temizliği çok pratik yanında bir tanede temizleme fırçası yollanıyor 5 pişman olmazsınız. :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2008
    bu fiyata dışarıda yok

    gerçekten çok uygun fiyata çok kısa bir sürede elime geçecek şekilde satın aldım. ürün çok kullanışlı,ayrıca çok güçlü. düşünenlere kesinlikle tavsiye edderim. bir sene önce fakirtorbasıs süpürge almıstım yıne hepsıburada guvencesıyle, hala sorunsuz olarak kullanıyoruz... fakir ürünleri gerçekten çok kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2008
    bu fiyata fazlasıyla özellik

    piyasada aynı özellikteki pahalı ürünlerden almaktansa hepsi burada farkıyla bu ürünü çok uygun fiyata aldığınız ve özelliklerini kıyasladığınızda farkı anlayacaksınız.ürünün tek eksisi kullanma klavuzunda parçalarının bulaşık makinesinde yıkanıp yıkanamayacağına dair bir açıklama olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2008
    harika bişey

    ürünü yaklaşık 1 ıldır kullanıyorum. bir meyve sıkacağının bu kadar sorunsuz olacağına inanmazdım doğrusu. temziliği bile o kadar kolay ki, gerçekten inanılmaz. kaçırmamak gerek..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2008
    Aldım çok memnunum

    300 ytl lik modellerde olmayan tüm özellik bunda mevcut bende metalik olanı var 140 ytl ye aldım . 2 kilo posa alıyor . 5 havucu birden atabiliyorsunuz ,elmayı , portakalı bütün atabiliyorsunuz sanırım daha büyük ağızlı ve kuvvetli bir makina yoktur .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Leda 600 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Leda 600 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat