Philips Avance Aqua HR1871 Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Philips Avance Aqua HR1871 Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    çok beğendim

    Ürün her yönü ile beklentilerimi karşıladı. Çok memnunum. Hızlı ve sessiz. İki uyarı /önerim var. 1- sıkma işlemi bitince postayı tekrar sıkma işleminden geçirin. Erinmeyin. Büyük bir çay bardağı veya su bardağı kadar ilave su çıkıyor. Bu kadar su her makinada kalır. 2- Biraz köpük oluyor. Bunu kafaya takmayın. Onda da birsürü vitamin var :) köpüklü kısmı siz için.. köpüksüz kısmı çocuklara, eşinize, anne babanıza ikram edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2013
    çok güzel

    yine güzel ve her işe yarayan bir ürün evinizde çocugunuz varsa veya kendiniz hemen meyveyi koyuyorsunuz saniyeler içinde meyve suyu haline getiriyo çok güzel bir ürün 1 tane almayı düşünüyom yeğenime hediye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2012
    bence süper

    daha yeni aldım ve beklentimin çok daha üzerinde bi ürünle karşılaştım , çok araştırıp almıştım ve bunu seçip aldığımadaçok memnunum herkese tavsiye edelir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2012
    çok kaliteli bir ürün

    malzeme kalitesi mükemmel. ürün çok kullanışlı ve ergonomik bir makina. tek sorunu küçük mutfaklara biraz büyük gelebilir. ihtiyacı olan hiç düşünmesin

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2012
    Diyecek bir şey yok

    Ürün gerçekten hakkını veriyor. Sağlıklı beslenmek için yaptığınız meyve sularını büyük bir zevkle içiyorsunuz. Posaları kuru bir şekilde çıkıyor. Bir damla suyu posada bırakmıyor neredeyse. Ürünü aldığınızda yanında gelen kitapçıkta değişik meyve suyu hazırlama tarifleri de var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2011
    İşte meyve sıkacağı buna derim.

    Ne zamandır bir meyve sıkacağı almayı planlıyordum ama hangisini alayım diye düşünürken philipsin çıkardığı bu modeli görünce, işte aradığım ürün dedim. Almayı düşünenlere yardımcı olmak adına belirlediğim özellikleri şöyle sıralayabilirim; Güçlü yanları : - Motorun gücü gayet yerinde, havuçların suyunu hiç zorlanmadan çıkardı. - Farklı bir dizayn olduğundan daha az yer kaplıyor, posa kabı diğerlerinde olduğu gibi yanda değil, altta. - Parçaları çok kolay sökülüp takılabiliyor, ayrıca temizlikleri de hiç zor değil. - Bunu almadan önce akrabımızın yerli marka sıkacağını kullanmıştım, ses seviyesi onunla kıyaslanamaz bile, ses seviyesi gayet iyi. - Dizaynı diğerlerine göre çok farklı ve bu sayede daha fazla meyve suyu çıkarıyor, başka bir deyişle posayı kuru çıkarıyor. Zayıf yanları: - Meyve besleme haznesi için XL demişler ama bence pek değil, orta boy bir elmayı bütün koydum ama aşağı kısımda sıkıştı, hazne daha geniş olabilirdi. - Meyve suyunun aktığı ağzın ucundaki damlama önleme aparatı pek başarılı değil, çevirmeli yapmışlar ama damlama devam ediyor. - Yeni çıktığı için fiyatı bayağı pahalı, biraz zaman geçince düşecektir. Bu ürün philipsin Türkiye internet sitesinde henüz yer almıyor, ayrıca çok az internet satış sitesinde gördüm, hepsiburadaya teşekküler. Kısaca, fiyatı sizi rahatsız etmiyorsa alın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips Avance Aqua HR1871 Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips Avance Aqua HR1871 Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat